Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 343
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Как си личи, че времето е кофти  Mr. Green

Менюто за днес - пиле, картоф, броколи, зелена чушка, праз и масло. Слетобяд - царевична каша с ябълка.

За времето на правене на пюре - аз съм от бавните  Rolling Eyes и под 30 минути не успявам. Особено с месото или яйце. Днес варих и пиле и си ми отне повече от час всичко - от подготовка, до сваряване, пасиране, прибиране.

Вие четете ли първа страница?  Rolling Eyes Хич и не я поглеждам, на мен ми е важно да видя какво пишете. Линковете на първа страница не са ли като bookmark-ове?  Rolling Eyes

Сменям темата  Mr. Green

Днес аз троших пари. Ходих подред в магазини и купувах нужни боклучета, които от много време искам да купя.  Mr. Green

Исках да вземем на малкия някаква проходилка или бънджи. Затова стигнахме до Хиполенд. Пробвахме го в 2-3, обаче още не е готов. Той, милия, все още не се е научил да стои добре изправен. Например само обърнат към мен стои добре. Ако го обърна с гръб към мен и клюмва напред.  Laughing За проходилка - следващия месец ще го пробваме пак.

Като отказахаме проходилката, ги пратих с ММ да си избират играчки, докато аз се мотам още из магазина. След малко идват и двамата ухилени до ушите с едно пате. И верно, детето му се смя с глас над 15 минути на това пате.  Joy Joy Joy Покажа патето и почва заразителен бебешки смях на глас. Целият магазин ехтеше, а аз се разтапях в майчина любов.  Heart Eyes

Имаме си и някакъв странен хипопотам с огромни ръце и крака, но и на него много се смя в магазина.  Laughing

Дано и утре да им се смее така, че да успея да му снимам клипчета.  Laughing

# 256
Аз храня с купешки пюрета. Мързелива и тъпа ли ме наричаш?
А за 15 минути, седя в кенефа със судоку. Супер яко е!

# 257
Че то правенето на едно пюре отнема 15 минути, явно голям интелектуален труд ще се свърши за същото време. Парите за купешки пюрета също са много. И да, смятам, че хората, които хранят децата си от бебета с купешки храни за мързеливи и глупави. Айде лека нощ.
Ми 15 мин. всеки ден бая време се събира! Ако го използвам да чета ще взема да поумнея, та ако имам 2ро дете да знам да не го храня с купешки пюрета!  baby_neutral

А да те питам хората, които хранят бебето си с АМ за какви ги смяташ?  Rolling Eyes

# 258
Аз храня с купешки пюрета. Мързелива и тъпа ли ме наричаш?
А за 15 минути, седя в кенефа със судоку. Супер яко е!

Joy Joy  Joy

# 259
Ще ме прощавате за шопския изказ, ама тука нема, нема, па току си е*е мамата и причината е все една и съща Shocked Ми стига де!

Всяка жаба в нейния си гьол, всяко прасе в неговата си кочина! И наистина, обидите са твърде груб начин да докажеш правота, пък дори и само в собствените си очи. А и изобщо не виждам за какво е спора. Всеки си гледа децата, както намери за добре.

Аз лично готвя за моето, защото имам добра машинка, с която е супер лесно и ми спестява много време и усилия. На второ място, защото мисля, че икономически ми е по-изгодно и защото няма такива комбинации на пазара, каквито аз сътворявам. И на последно място, защото смятам, че не мога да го предпазя от всичко, колкото и да се опитвам. В този смисъл, дали ще започне с нитратните зеленчуци сега или на една годинка, ми не виждам особена разлика. Просто се опитвам да му дам разнообразие и да не бързам със захранването, за да му свиква стомаха поетапно.

Все ми е тая дали ще яде БИО или не. Но не ми е все тая кога ще опита агнешко, ягоди или кашкавал. Там съм си съсредоточила усилията и на никой не казвам, че това е правилният начин. Ама и никой не може да ми докаже, че пък е грешният. Всяка майка е най-доброто за нейното си дете Peace

Мисис, много яко, като се смеят. Моят не се радва на играчки, а на нас - когато правим нещо с него. Но днес се наложи да го влача с мен цял следобед в кенгуру-то. Доста добре се държа, но в банката накрая започна да пищи, все едно сме си вкъщи. Хем се опитвах да го накарам да млъкне, хем ме обзе чувство на гордост! Така де, моЙто гардже най-Убаво пищи Joy После в КАТ вече не ми беше толкова гордо, защото ревна с пълен глас и се наложи да го храня на гишето Mr. Green

# 260
Ей шило в торба не стои.Пак се почна глупави , неграмотни и т.н.Айде за сто и хиляден път да кажа ,че всеки решава сам за детето си.
Chuby, защо се чувстваш лично отговорна да си коректив на всеки? Пюрета мислех да правя но не ми стига времето и засега купувам.По темата био или не има достатъчно информация за да реши всеки за себе си Peace
И виждам че ретрограден Меркурий не ти се отразява добре,изчакай да отмине не е нужно да обиждаш хората Peace

# 261
  • София
cristi

202uu

Мисис, много яко, като се смеят. Моят не се радва на играчки, а на нас - когато правим нещо с него. Но днес се наложи да го влача с мен цял следобед в кенгуру-то. Доста добре се държа, но в банката накрая започна да пищи, все едно сме си вкъщи. Хем се опитвах да го накарам да млъкне, хем ме обзе чувство на гордост! Така де, моЙто гардже най-Убаво пищи Joy После в КАТ вече не ми беше толкова гордо, защото ревна с пълен глас и се наложи да го храня на гишето Mr. Green

Joy Joy Joy

И аз ходих днес до банката, ама ММ беше с мен, та се гледаха отвън докато се намотам вътре  Laughing

Но за КАТ си права! Там ред не се пропуска, то обикновено си е чудо, че си доживял. Слава богу, че не се е налагало да сменяш памперс  Mr. Green

# 262
Памперс казваш...да ти споделя новия номер в репертоара Mr. Green
Изчаква да сваля памперса, само за да се изпишка. Или да свърши нещо друго! Но го прави в момента, в който съм свалила памперса или преди да сложа новия, та съм сигурна, че го прави нарочно Joy

Днес приложи същия номер на леглото на баба си (ДВА пъти в рамките на минута), което и провокира нуждата от споделен следобед, вместо гледане от въпросната баба Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 263
Ей, cristi умрях си от смях!  Joy Твоят младеж от сега е калпазан! Simple Smile

Иначе да, всеки си гледа детето както смята за най-добре и това, че аз мисля по един начин, не значи, че и другия трябва да е съгласен с мен, но интелигентни хора могат да изкажат различни мнения и гледни точки и без обиди.  Peace

# 264
Така е, но Chuby винаги има проблем с изказа Rolling Eyes

И не е калпазанин, ми хитрец, та дрънка Joy

# 265
  • София
 Joy

Готови сте за гърнето  Laughing

# 266
В интерес на истината си го мислех, даже се опитах да го спомена на бабата, като нещо положително. Тя обаче си ни натири, без да се трогне Joy

# 267
Хахахах, малък хитрец!
Мойта мома пък сутрин като хапне и седи в столчето за кола да гледа тв и обича там да си върши работата. То май само това му е приложението на тоя стол - вместо гърне.  Joy

# 268
А дупка направи ли му? Направо да тренирате Joy

# 269
Аз само минавам да ви кажа,че съм марзелива и тъпа,нече нещо ама малката не обича домашни пюрета, ми айде кажете ми как по-друг начин да я захранвам освен с Купешки? Някой неща и ги правя и аз и пробутам с Купешки. Освен това доста дълго време ще имам да и готвя,тъй като не искам да рискувам с кухни заради алергията и.  Айде лека нощ на всички който сте "тъпи и мързеливи". И на всички който не сте  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт