ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 23 [239]

• 54 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • Ruse, Bulgaria
Вътре 29.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 302
Selfiе, Sinan,  благодаря Hug Hug

Кой, кой?  newsm78

Мисля, че ще е  Сарп  Thinking Най-близо е до Джелял  Grinning , да го свитне и точка  hahaha hahaha
Пък и е доста неочаквано за нас...  Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 01:46 от Анонимен

# 303

Ей значииии, човек да не излезе в събота вечер и глеЙ какво става  Joy Joy

май наистина живее с Чачо  hahaha освен ако не му е отишла само на гости  hahaha

Браво на Дуйгуто бе. Наистина. Писа се за коя ли не, ама такова нещо не се появи с никоя.  Joy Joy

Коя е тази Бурджу? Негова приятелка ли е или на нейна?  Joy Чачо пита детенцето дали го е познало. Демек са се виждали и преди.  Joy Joy

Такова бурно неодобрение в Т не е имало май от времето на Кивовица  Joy Joy Joy

Джадъ, къде видя, че прави знаци да не снимат?  Thinking Според мен му е все тая дали го снимат.  Joy Явно нещата се сериозни. Няма да се крие вече...  Whistling Whistling

Колко хубаво, че няма зелени от този сорт  Mr. Green Joy Joy Joy

Синан  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

Ади, в понеделник ще видим кой ще разбере тайната  Party Party и вече няма да е тайна .. като знаят повече от двама души и битти, гитти  hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy пак ми звънна да се жалва от джадъ  Crossing Arms Crossing Arms и мноУ се ядосва  Naughty Naughty

# 304
Добра нощ  #Crazy

[/i][/b]

Браво на момчето:hug: Heart Eyes

Джадъ, къде видя, че прави знаци да не снимат?  Thinking Според мен му е все тая дали го снимат.  Joy Явно нещата се сериозни. Няма да се крие вече...  Whistling Whistling

Имаше един момент в началото на виеото, където Чаатай, с жест на ръката  питаше; какво правиш? Но, този момент, вече е изтрит заедно с началото, където Дуйгу се видя много ясно  Flutter

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 05:53 от DIDI888

# 305
Джадъ, къде видя, че прави знаци да не снимат?  Thinking Според мен му е все тая дали го снимат.  Joy Явно нещата се сериозни. Няма да се крие вече...  Whistling Whistling

ясно се вижда, но трябва да искаш да го видиш  Peace 
мен тази връзка не ме радва, да не кажа друго, вас обаче явно ви, наздравици, поздрави... честита ви радост  hahaha
както спрях да мрънкотя за дизито, така да взема да спра и тая отвратяга, аа?  newsm78  та съвсем да рахатясате  Crossing Arms

# 306
Добро утро Hug
Цветарница е!
Честит имен ден на всички цветя в темата и форума  Hug Hug
Бъдете красиви, прелестни, нежни и изпълващи с радост, всички около вас  bouquet bouquet

Джадъ, оти да се косим, като че ни мине Grinning Grinning
А и да мрънкаме, кел файда??? Кой, ще ни чуе???
Не се ли радваш, поне малко, че е щастлив....дори с нея  Wink Wink

# 307
Добро утро  Hug

Според мен този жест е към детето.  Peace И наистина мисля, че не му пука дали го снимат.  Joy харесва ли ни или не - това също едва ли има значение за него.  Joy
Да не говорим за писанията към Дуйгу в Т. Кънчовите фенки ряпа да ядат  Joy Joy не тук в мамата, ама в Т.  Joy
Ама предполагам и на Дуйгуто не и пука мноУ  Joy

Джадъ, къде видя да пиша "честита ви радост" бе?  Joy Joy Joy аз този израз, заедно с "нашето момиче" и "нашето момче" не ги ползвам.  Joy Joy
на ти Арас, нали му се радваш  hahaha

# 308
Здравейте  Hug Hug

Вай каква Цветница! Тази ще я запомня!  Joy Joy  Party Party

На имениците честито, на всички, да сте здрави!  Nature Sun With Face Nature Sun With Face

Ето ви и кафе с китки от мен,
а от вас чакам чичеци да ме поздравявате през целия ден,
пък аз ще почерпя после Laughing Laughing  Hug Hug

# 309
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!  Hug
И весел празник на всички именици! bouquet
Не познах за щастливо осенения с тайната на кардешимите... Rolling Eyes Joy
Синан, благодаря за фрага bouquet bouquet bouquet

# 310
  • Sofia, Bulgaria
       Добър ден! Hug Hug Hug
 Честита цветница, най- вече на тези които празнуват!

Лу Heart Eyes Hug Честит празник мила!Бъди здрава и щастлива!

За теб чачек Wink

Иве Hug Hug аз повече за глупостта на Чаатай нема да се ядосвам Crossing Arms
Не я харесвам тази,грозна е Crossing Arms Sick и аз  му пожелавам по-скоро да се освести Crossing Arms ooooh! ooooh!

ПП 27 епизод беше най-шантавата серия която съм гледала досега Grinning Grinning Grinning
С изключение на сцената Сарпчи - Аннето все едно,че гледах комедия Crazy Joy Joy Joy Joy

# 311
Добро утро!  Hug
И весел празник на всички именици! bouquet
Не познах за щастливо осенения с тайната на кардешимите... Rolling Eyes Joy
Синан, благодаря за фрага bouquet bouquet bouquet

Joy Joy дур бе  Joy това, че показват тези герои, не значи, че точно някой от тях ще научи тайната  Naughty Naughty

Лу, честит празник! Да си жива и здрава!  Hug Hug Hug

ПП Понякога се чудя дали гледаме един и същ сериал.  Joy Ама не ми е за сефте, та не се чудя дълго  Mr. Green

# 312
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes, всеки е в свои сериал Joy Аз пък много харесах последната серия, точно сцената с Аннето ми беше лекинко в повече... hahaha

# 313
Аз, не гледам фрагменти и не чера озети Naughty развалят ми изненадата  Crossing Arms
Така, че не знам кой е разбрал тайната на Йалмаз Brothers  Wink
Но, гледам в анкетата, Кудрет води! дали, пък не съм познала  Thinking

Лу Hug Hug
Чести празник  bouquet
много здраве, щастие и късмет  love001

# 314
Честит празник на всички!
Лу, да си жива и здрава и много щастлива  Party

Общи условия

Активация на акаунт