ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 23 [239]

• 54 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia, Bulgaria
Честит празник на всички!
Скрит текст:
Лу, да си жива и здрава и много щастлива  Party

Нали Чачи за 3 месеца беше на диета Rolling Eyes минаха ли бе newsm78

Вени Hug Grinning

# 316
Честит празник на всички!

Най великото удоволствие.. вкусната храна smile3521 Изпреварва,  дори ...любовта  :smile3503

# 317
Привет! Честита Цветница! Да бъдат живи и здрави всички които носят имена на цветя!

Лу   bouquet

Благодарско за фрагмана  bouquet bouquet bouquet
Снощи не можах да го дочакам...много са се постарали нищо да не стане ясно и да очакваме с нетърпение утрешната серия  Laughing Laughing Peace

.......................

А за тази новина Галка има една реплика, ама аз ще я кажа вместо нея :"щом не сме ний, какво ни пука!"  Joy Важното е да са здрави и щастливи нашите любимци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 318
Интервюто с Арас  Peace
Много благодаря на Ренка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за помощта, на местата на които се запънах.  Hug

Приятно четене.  Peace

# 319
  • Яко в Матрицата...
Интервюто с Арас  Peace
Много благодаря на Ренка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за помощта, на местата на които се запънах.  Hug

Приятно четене.  Peace
love001 Чичеците утре bouquet bouquet bouquet bouquet

# 320

А за тази новина Галка има една реплика, ама аз ще я кажа вместо нея :"щом не сме ний, какво ни пука!"  Joy Важното е да са здрави и щастливи нашите любимци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy ама мноУ точно го казвала Галка  Joy Joy

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 17:17 от Ани (Aniska)

# 321
Привет, Честит празник на всички празнуващи

Аз гласувах за Кудрет, но се замислям че ще е някой който познава и Мерт и Сарп.
Интересно интервю с Арас, аз съм от тези които харесват и него.

# 322
  • Яко в Матрицата...
Шоу ТВ са пуснали анкетка в Т, там са имената на Кудрет, Рижаеия, Ейлем и Мелек Peace От тия четиримата залагам на мацките... Party

# 323
Шоу ТВ са пуснали анкетка в Т, там са имената на Кудрет, Рижаеия, Ейлем и Мелек Peace От тия четиримата залагам на мацките... Party

Промених анкетата само с тях четиримата  Joy и пак си гласувах за Рижко  Joy

teseto, Кудрет познава и Сарп и Мерт.  Peace

# 324
  • Sofia, Bulgaria
Интервюто с Арас  Peace

Приятно четене.  Peace

Благодаря! bouquet Peace

Аз съм заложила на Ейлем,пък ще видим Grinning Grinning Grinning

# 325

Аз пак не съм познала начи!

ай да видим сега, ако нацеля Кудрет, дали ще позная.  newsm78

На цветенцата на темата -честито!  bouquet

Ако из между тях няма именяци, гаранте поне някой у родата ще има и ще почерпи. Нека ви са живи и здрави.

На вълшебниците по превод -  love001 love001 love001

Не споделя велики тайни Арас, ама е пич.  Добре му се получава на момчето спор няма.  Peace

# 326
Честит имен ден на всички именници bouquet bouquet Относно анкетата мисля,че е Ейлем. newsm78

# 327
  • София
Привет, ято  Hug

Изчетох последните 15 страници, че да съм в крак с новините. Пък те много интересни. Хайде, на Хари да им е.

Благодаря на всички за всичко  bouquet

Не съм гледала последните серии, но гласувах за Мелек. Тя е най-близо до Джелял. Пък да видим.

Благодаря за интервюто на Арас, отивам да го чета.  bouquet Heart Eyes

Честит празник на всички празнуващи  bouquet
Лу  Hug Heart Eyes

# 328

Вивчо, мноУ работиш  Hug Hug

# 329
  • София
Ани  Hug Heart Eyes лудницата започна  Joy Добре, че е само до септември

Общи условия

Активация на акаунт