ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 23 [239]

• 54 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • Sofia, Bulgaria
          Нали Валерио Габана го оприличава на Джони Деп  Peace Grinning

# 332
ей, не изпуска тела от ръцете си бе  Joy аха да ми звънне и го извикаха да снима  Crossing Arms Crossing Arms Joy
https://twitter.com/CUworldwidefans/status/851140594487484416

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 21:50 от Ани (Aniska)

# 333
          Нали Валерио Габана го оприличава на Джони Деп  Peace Grinning

Ох... божееее ooooh!
Изобщо не прилича Crossing Arms
Чаатай, е по..по най Heart Eyes
Той, по добре да стои по далече от тези D&G и подобните им Angry

# 334
Благодаря за интервюто на Арас! Много ми хареса  bouquet bouquet bouquet

....

Шоу ТВ са пуснали анкетка в Т, там са имената на Кудрет, Рижаеия, Ейлем и Мелек Peace От тия четиримата залагам на мацките... Party

Рижко този път май са го сложили само за красота  hahaha Сигурно е някоя от мацките...залагам на Мелек, интересно ще бъде когато тя научи  Peace

Видях, че в Контакта са превели филма с Туба Унсал и Ръза. Ако някой се интересува https://vk.com/turk_dizileri?w=wall-28597347_709800

# 335
Рижко този път май са го сложили само за красота  hahaha

Ако е въпроса за красота накъде без Берке?  Flutter Rolling Eyes Laughing

Продължавам  newsm80 за Рижко.  Sunglasses Този път трети глас.  newsm08

# 336
Благодаря  Hug Hug

Чачо стреля по- добре.  Grinning  Hug  Арас е голям сладур  Peace Heart Eyes

Crazy Crazy

Лека нощ  Hug Hug

# 337
Реших да продължавам, да посещавам , ТУК тази тема/група въпреки,че някои ме игнорират,не цитират обратно моето мнение, дори се усеща, че моето присъствие не е желателно  по- скоро само  за 1 експозе от групата/темата.Опитах се да подам ръка, да не обръщаме внимание на елементарни неща и закачки, но не би, някои се оказаха злопаметни?! Въпреки всичко преглътнах и продължих да я посещавам и   си  казах:
-Че какво от това,все пак това е едно виртуално пространство и ние се реем насам натам като свободни радикали, има място за всички, и никой няма право, не може  да забранява нечие присъствие, и коментари..................!?Обаче когато и посетя точно тази ваша тема и реша да се включа евентуално в дискусиите се чудя как по-завоалирано да се изразя, какви синонимни думи да употребя, за да не бъда разбрана погрешно и отново, да попадна в словесна атака?! Имам и едно неприятно усещане,усещам го с фибрите на тялото си, едно напрежение, с две думи вместо да ми е приятно , то се получава точно обратното.Та си помислих, Боже защо си го причинявам?Нали сме тук, уж да се забавляваме, а не да се огорчаваме, достатъчно е ,че живота не е лек , та допълнително да се зареждам с отрицателна енергия?!Затова спрях   да коментирам,дори почти не влизам тук,което не е голяма загуба за мен , а и  има, и други групи, все пак.............
Хайде гюле, гюле Simple Smile
Чао!Приятно сърфиране, повече няма да ви досаждам с моите коментари,просто не си заслужава............................

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 09:02 от Varynia

# 338
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, в първия ден от Страстната седмица! Hug Party

Стели Hug, благодаря за кафето bouquet

Варания Peace,
Скрит текст:
не знам какво точно очакваш от списващите темата. Някой да припознае мислите си в тези, които ти си споделила и да го покаже, обръщайки се лично към теб ли? Аз лично не очаквам това, въпреки че пиша в темата от 3 години. Всеки споделя това, което иска по повод сериала и Чаатай. Ако искаш споделяй, ако искаш недей Peace Никой не може да накара някого насила да чете или пише някъде. Ако искаш диалог, има начин да го кажеш Peace

Ани Heart Eyes, чичеците, които обещах Crazy Party

Въпросът на деня: Кой ще научи, че Мерт и Сарп са братя? Laughing

# 339
  • Sofia, Bulgaria
      Добър ден на всички! Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 340

Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте  Hug Hug Hug

# 341
Шоу ТВ са пуснали анкетка в Т, там са имената на Кудрет, Рижаеия, Ейлем и Мелек Peace От тия четиримата залагам на мацките... Party

Промених анкетата само с тях четиримата  Joy и пак си гласувах за Рижко  Joy

teseto, Кудрет познава и Сарп и Мерт.  Peace

Вярно, че ги познава забравих, че разкри Мерт. Но на второ гласуване избрах Ейлем.

# 342
Здравейте  Hug
Прекрасна  седмица ни предстои easter
Скрит текст:
И аз, да пусна една анкета Wink
Купен козунак или домашно приготвен newsm78 newsm78
Аз, за ....поредна година ще си ги направя сама cook
Аз, гласувах за Мелек!!! Ама, сега... нещо.... май ....ох  ooooh! да става квота става! Който и да е, няма да каже на братята  Naughty

Варания  Peace Hug
Скрит текст:
това е бг мама, романтични сериали!!! Демек, весело и леко rotfImao newsm68 tooth
[/i][/b]

Добър ден на всички! Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Представете си само, че сега така гледа Дуйгу newsm53

# 343
 Hug Привет  Hug
вай бе  Joy какви словоизлияния, какви декларации  Joy поредните  Joy

Ади и аз да кажа нещо - никой на никого не може да забрани да пише където си поиска. Но и никой не може да ме задължи да цитирам някого и да си говоря с някого.  Peace Мисля, че и в реала е така.  Peace Общуваш с тези хора, с които ти е приятно и с които има какво да си кажеш.  Peace
И толкова ми писна да чета клишета и пригласания...  Sick

Когато някой реши, че няма да пише някъде, просто спира да пише.  Peace Такива декларации не са нужни.  Peace няма да стоим тук до пенсия я  Joy Joy доста хора спряха да пишат, омръзна им. Скоро и други ще ги последват. Няма нищо вечно.  Peace

Това се подмята от няколко дни в T се подмята една Чачова снимка с текст, че за последната година е дарил на фондацията losev 2.8 млн TL.  Peace колко е вярна сумата не знам, защото само в социалните мрежи се пише.  Peace като информацията я няма в официалния акаунт на фондацията.  Peace https://twitter.com/losev1998

И ако се чудите що няма ашк в сериала  hahaha hahaha  Дуйгуто не дава  rotfImbo rotfImbo rotfImbo по-скоро Чачо не иска, за да не го ревнува тя  Joy Joy

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 18:38 от Ани (Aniska)

# 344

И ако се чудите що няма ашк в сериала  hahaha hahaha  Дуйгуто не дава  rotfImbo rotfImbo rotfImbo по-скоро Чачо не иска, за да не го ревнува тя  Joy Joy

Да, бе да....Драскачи, долни, ниедни, мръсни чунким га пишат всичко и ние ще им вярваме  Joy Joy Joy Аз наскоро го писах, явно е била тежка зима за тях, та се чудят завалийките кво да лъже-мажат за да изкарат 5 лева хонорар. Laughing Laughing

Привет, ви пиленца  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт