Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 46

• 79 022
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз лично от повече от месец приемам T3, паралелно с T4, но не усещам абсолютно никакво подобрение. Sad А много се надявах. Е, не съм се и влошила, де, поне това е положителното.

И аз ще сменям схемата на прием, но първо ще пусна едни изследвания, да видя как вървят нещата.

sun sea, и аз не разбрах защо считаш за грешно да приемаш заедно двата хормона, сутрин? На мен Тодорова така ми каза да процедирам, а и не съм чела / чувала за друга схема на прием.
Гърненеце, на теб доц. Тодорова последно каква схема на прием ти изписа?

# 346
afrikancho, благодаря за информацията! Най - вероятно ще ми изникнат и още въпроси към теб (а и към другите, разбира се) по темата с Т3 в бъдеще  Blush

Момичета, пак да си повторя въпроса: д-р Тодорова в Плевен ли преглежда?  Praynig

# 347
  • София
[
Момичета, пак да си повторя въпроса: д-р Тодорова в Плевен ли преглежда?  Praynig
Преглежда и в София, но съм изгубила координатите, Гърненцето ще ти помогне относно тях. Аз съм решила да я сменя с доц. Малина Петкова, основно заради това, че изписва Т3, както и доста друти изследвания, за които не съм и чувала.

# 348
  • София - Варна
Малина Петкова я посетих преди половин година с надеждата да ми изпише Т3 и естествен хормон. Нищо не ми изписа. Каза да съм си търсела сама из интернет. Нейни пациенти така правели, не знаела откъде. Дрън-дрън...
Само ще си загубиш времето с нея според мен.
А да, питах и за изследвания и нищо не ми назначи. Направо ме пита какво искам, защо точно отивам на преглед при нея... Нали ако знаех и се чувствах добре, нямаше да ходя по лекари.
Изобщо много надменно и лошо отношение.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 14:15 от afrikancho

# 349
  • София
Малина Петкова я посетих преди половин година с надеждата да ми изпише Т3 и естествен хормон. Нищо не ми изписа. Каза да съм си търсела сама из интернет. Нейни пациенти така правели, не знаела откъде. Дрън-дрън...
Само ще си загубиш времето с нея според мен.
Африканчо, блягодаря за споделеното. Колежка на майка ми ходи при нея и ужасно доволна. Ще я разпитам по-подробно и ще преценя. Hug

# 350
[
Преглежда и в София, но съм изгубила координатите, Гърненцето ще ти помогне относно тях. Аз съм решила да я сменя с доц. Малина Петкова, основно заради това, че изписва Т3, както и доста друти изследвания, за които не съм и чувала.

Благодаря! А в Плевен преглежда ли, защото ми е много по - близо?

# 351
  • София - Варна
Може да не съм й била симпатична тогава. Wink
Или не съм уцелила правилния й кабинет.

# 352
  • София
Може да не съм й била симпатична тогава. Wink
Или не съм уцелила правилния й кабинет.
Второто  Joy

# 353
Благодаря! А в Плевен преглежда ли, защото ми е много по - близо?
Мисля, че основно в Плевен преглежда. В София е само от време на време, за по някой уикенд. Peace

Ами, беше ми изписала единия ден да пия 75 мкг. "L-Тироксин" + 12.5 мкг. T3, а на другия - само 100 мкг. "L-Тироксин", и да редувам, като аз още от самото начало самосиндикално си вдигнах дозата на T3 на 25 мкг., вместо 12.5. Но пак казвам - засега няма никаква промяна. Може би дозата на T3 ми е много ниска, а и нали я пия през ден... Не знам, сега ще видим, като си пусна изследвания, какъв заек ще изскочи от шапката. Simple Smile

# 354
Гърне без похлупак, благодаря! Ще си пусна първо изследвания другия месец, заедно с Б12 (тъй като скоро намалих дозата на Еутирокс и да видим резултата) и ще се свържа с д-р Тодорова. Много ми е удобно, че преглежда в Плевен, защото до София разстоянието ми е 2 пъти повече, а евентуално ще трябва да мъкнем и детето  ooooh!
Дано поне има смисъл посещението ми при нея!  Rolling Eyes

# 355
  • София
Ами, беше ми изписала единия ден да пия 75 мкг. "L-Тироксин" + 12.5 мкг. T3, а на другия - само 100 мкг. "L-Тироксин", и да редувам, като аз още от самото начало самосиндикално си вдигнах дозата на T3 на 25 мкг., вместо 12.5. Но пак казвам - засега няма никаква промяна. Може би дозата на T3 ми е много ниска, а и нали я пия през ден... Не знам, сега ще видим, като си пусна изследвания, какъв заек ще изскочи от шапката. Simple Smile
Моля споделяй резултатите.  Praynig

# 356
  • София
Момичета, пазарувате ли от IHerb? И ако да, там има ли Т3?

# 357

T3 е най-лесно да си вземеш от аптека "Промахон". Не искат рецепта. 2-3 лв. струва самият хормон, но доставката по спомен беше около 7-8 лв. Peace

# 358
  • София

T3 е най-лесно да си вземеш от аптека "Промахон". Не искат рецепта. 2-3 лв. струва самият хормон, но доставката по спомен беше около 7-8 лв. Peace
Благодаря за инфото, но не откривам продукта.

# 359
Няма го на сайта им - трябва да се обадиш по телефона и да го заявиш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт