Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 482
  • 836
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета, майка ми утре има РД и освен хубав букет, мисля книга да й подаря, защото тя е страстна читателка на почти всичко. Препоръчайте ми нещо сравнително ново издадено, че да не дублирам без да искам. Последно си е купила роман на Дийн Кунц, понеже си пада по всякакви трилъри и психарщини. Но може и всякакви други жанрове, без блудкави любовни.

# 406
 Добро утро и от мен (hug)
Прави са хората, че лошото не идва никога само. От снощи съм болна, главата не си я чувствам, носът ми е като река, не знам как ще изкараме цял ден с бебка.
Ноо..стига с оплакванията, крепи ме мисълта, че другата седмица сме при моите родители и малкоо ще поотдъхна, даже планирам и бърз фризьор, че след раждането не съм я вършила тази работа и в главата вече съм страшна.
Понякога много се комплексирам като слушам как другите майки вършат 10001 неща, аз едва сколасвам да се изкъпя вечер като се прибере мъжът ми Cry мрън- мрън

# 407
Тони, Крис Картър "Един по един" трилър, поредица е, но аз първо нея прочетох, не е проблем.
"Джинджифиловата къща" ако не я е чела.

Рали, и къде пише колко е доствката от Ай хърб? Пия една хиалуронова киселина инджув от там, направо е вълшебна! Лицето ми светна много съм доволна. Но нали съм много добра с поръчките, не рискувах и ми я поръча една мила съфорумка. Обаче искам да се науча как и сама да се оправям, един път като поръчам и съм готова:)

# 408
  • София
Likeadream, най-вероятно влагаш много енергия в неща, които са излишни.
Имам приятелка перфекционистка във всичко. Преди години тя ме попита как познатите й майки имали време и за кафе, и за излизане, а пък тя все не може, все има нещо за вършене. Казах й, че ако само спре да глади чорапите на децата, веднага ще й се отвори време за кафе.  Laughing Спря! И други неща спря да прави Laughing
Така и ти. Помисли си къде се изразходваш излишно. Сега бебето е малко, ограничено е в количката и кошарката. Като вземе да ходи, тогава ще е трудното. Спокойно може да скатаваш някоя друга дейност сега, после няма да има как.

# 409
Тони, Крис Картър "Един по един" трилър, поредица е, но аз първо нея прочетох, не е проблем.
"Джинджифиловата къща" ако не я е чела.

Рали, и къде пише колко е доствката от Ай хърб? Пия една хиалуронова киселина инджув от там, направо е вълшебна! Лицето ми светна много съм доволна. Но нали съм много добра с поръчките, не рискувах и ми я поръча една мила съфорумка. Обаче искам да се науча как и сама да се оправям, един път като поръчам и съм готова:)

Жаки, за какво я пиеш тази хиалуронка, я кажи? И как действа?!  Crazy

# 410
Ми за свежест, Захирче:) Да уплътни малко кожата отвътре, че от остлабването лицето ми първо пострада.

# 411
Жълто цвете, май си права Sad и аз ги гладя, че и от двете страни.
Откакто съм родила съм една напрегната и тревожна, на моменти имам чувството, че от предишния човек нищо не е останало. Не искам да съм само мама, а човек с предишните си интереси и хобита, но май 24/7 с бебето си оказва своето.

# 412
Добро утро на всички,
и аз се нареждам на опашката за тая хиалуронова киселина.
Миднайтстар чудесна новина за бебето, лека бременност до края.
За името аз двете имена, които харесвам за момичета съм ги оползотворила, както се вижда в подписа ми, Лили и Карина. Също ми харесва и Валерия, но не стигнахме до съгласие с моя мъж та никой не се казва така.
Likeadream, спокойно всичко си е нормално. Децата падат, удрят се и в голяма част случаите сме до тях и пак нямаме време за реакция.
Моята най-малка дъщеря е голяма почитателка на кафето. Види ли ме с чаша и е до мен
Скрит текст:

# 413
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро.
Весела страхотна е малката  Heart Eyes
Аз днес вече се залавям за работа.Цяла седмица малкия е ма градина,а аз само си уплътнявам времето в разходки и срещи. Blush
Моето име не си го харесвам.Кратко е.Навремето си спомням,че исках да се казвам Габриела.

# 414
Ау, Веси, каква сладунка си имаш  Heart Eyes Да ти е жива и здрава  Hug

Дриймче, и аз съм така, само дето не гладя  Laughing Чорапи пък - хич. На бебетата гладя само първия път, уж да се направя на образцова мама, а после си живея с мисълта, че 60-те градуса от пералнята, а понякога и последваща сушилня, им стигат, Тея бебета все пак в стерилна среда няма как да са. И без друго се налага да гладя ризи за ММ, че промени позицията и вече е хубаво да е огладен  Mr. Green Не, че няма и сам да си я свърши тая работа, много ми е опрАвен, ама айде, от мен да мине. Обаче моята лудост е другаде - непрекъснато тръпна да не ми е разхвърляно у дома, както и прахолякът много ме дразни. До степен да бърша по няколко пъти на ден  :blush Знам, знам, че не съм добре, знам и че след изв. време ще съжалявам, че съм хабила ресурси в подобни глупости, вместо да се забавлявам с децата, ама...е по-силно от мен  Confused Даже се улавям, все по-често вече, че правя забележки и дудна на голямата относно подредбата в стаята ѝ, ММ ме приземява на земята - все пак е детска стая, нали....
Жаки, отдавна не съм поръчвала и по спомен доставката беше 4 долара, ама сега като гледам - повечко е вече  Confused Начислява ти я като си видиш в кошницата - добавяш продукт и отиваш в кошницата да видиш, под стойността за продукта е инфо за доставката. А иначе би трябвало подробно да е описана в долната част на сайта в някоя от секциите.

# 415
Контесата е пич.Много я харесвам, мисля че го знае.
Последно посещение на зъболекар за моите венци днес, с което смятам да сложа точка на двуседмичния медицинско-здравен маратон, който ни се случи. Аман. Искам почивка. Искам ден мързел и глезене. Утре, надявам се. Много се надявам. Имам час за фризьор при заместник на познатата ми любима фризьорка, която влязла да ражда. Дано се получи каквото искам.

# 416
  • София
Жаки, благодаря ти.  Hug Надявам се да я има тази Джинджифилова къща в книжарницата до офиса ми.

# 417
  • Варна
Весела, тая малката сладурана даже и лъжицата си е приготвила, гледам. Моята дъщеря също се нарежда до мен като пия кафе, а аз пия по няколко на ден, защото много обичам. Тогава й правя какао и й казвам, че това е нейното кафе, а тя е супер доволна, че вече като голяма я третирам и си го пием заедно двете.

# 418
Момичета благодаря за комплиментите. bouquet
Хай тя не само си приготвя лъжицата ами направо си топи вътре и облизва и после въздиша уха. Много е сладка, ама не ме учудва де, аз съм страстна почитателка на кафето и пиех дори като бях бременна и ми беше зле.

# 419
  • Пловдив
Снощи с една приятелка гледахме Красавицата и звяра на 3D и сега в главата ми е дискотека.  Crazy Избора на красавица направо ... много ме озадачи. Момиченцето приличаше на непълнолетно, да не говорим, че не е особено красиво ама какво разбирам аз от Холивудски продукции. Иначе лошия беше... мамма мия!!  Crazy Чуден!
Люк Евънс Heart Eyes Blush Heart Eyes Blush Heart Eyes Аз заради него се завлякох на тая боза, страхотен! А Красавицата е Ема Уотсън от Хари Потър.

Общи условия

Активация на акаунт