Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 464
  • 836
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Снощи звъннал нашият, да честити на майка си! Чак към 22 часа. Жив е.

Днес се наложи да говоря около час по телефона, докато бях в ЛИдл. ooooh!Първо с майка ми-докато ми разкаже всичко, докато я успокоя, заради семейната неволя. После говорих с детето-объркала автобуса и внезапно се оказала на непознато място.  Crazy

# 511
Снощи звъннал нашият, да честити на майка си! Чак към 22 часа. Жив е.

Уфффф HugСлава Богу!

Много съм наплашена от ситуации с деца, подхлъзнали се по наклонената плоскост.Имам поф.  деформация по темата. Радвам се, че детето / в случая - порасналото дете / е добре и притесннията са били напразно.

# 512
Моята работна седмица най—накарая приключи  ooooh! .Много интриги,проблеми и неразбории има при нас в последно време  Tired .Надявам се скоро нещата да се успокоят,че започнах да яхвам метлата вече  Twisted Evil .
За утре бях запланувала да мия прозорци,но като гледам времето,май пак ще ми се размине  Mr. Green .

# 513
  • До морето
Жестока риба се получи, благодаря за рецептите. Аз допълнително мацнах и по една лъжичка песто дженовезе и стана мозък. Въобще не изглеждаше като варена. Направих една салата с айсберг, сушени домати и грана падано и воала! Гурме-вечеря  chef

# 514
  • Варна
Уф, караме се с моя за ореховото дърво, което е на 3-4 м от бъдешата къща. Той го защитава. Къде мога да прочета повече инфо за орех до къща?

# 515
В селските пинизи, Лиляна има същия дерт Mr. Green.

# 516
Стейси, до къщата на майка ми има орех.
Какво трябва да се чете по този повод? Rolling Eyes

# 517
  • До морето
В селските пинизи, Лиляна има същия дерт Mr. Green.

Тоооочно това четох току що  Laughing

# 518
Че какъв е проблема да има орехово дърво до къща?!

# 519
  • Варна
Запомнила съм от четеното из нета и тук, че орехът не е подходящо да е точно до къща. Дървото е около 20 годишно. Ами ще сме на сянка, има агресивна коренова система. Моят мъж чак ми повиши тон. Обичам дърветата, ама ако е орех и е до къщата?

# 520
  • Телиш/Плевен
Спомних си за тази тема, точно такива неща се разискваха в нея.

# 521
Мда, и аз се информирах от пинизите.

# 522
  • София
Ние до вилата имахме орех. В смисъл - той още си е там, само че баща ми продаде вилата Laughing Така или иначе - и аз не разбирам какъв е проблемът, прави хубава сянка Sunglasses

# 523
Не знам, аз дърво не бих отрязала. Поздрави на мъжа ти.😊

# 524
  • някъде ... тук ...
Още повече, че орехите не би трябвало да се режат ей така, щото .... причини всякакви.

Гледаме с дреб един филм - голяма смешка. Искрено се забавляваме - Убийци по кино нова  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт