Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 674
  • 836
  •   1
Отговори
# 600
raja_nikol,
Новият Медикс и на мен много ми харесва, ароматът му е уникален. Вкъщи идва жена да чисти, направо се родих с нея, преди това съботата ни заминаваше в търкане и бърсане, което за мен е загубено време.
Миризмата на белина я ненавиждам, напомня ми за детската градина, за 30 година така и не съм я забравила  Grinning

# 601
И аз, като Мър, съм решила такъв гранитогрес да сложа в кухнята, имитиращ дърво. Изобщо не харесвам гранитогрес, студен ми е, но там ще е с подово, та няма как. Ще търся нещо сивеещо или кафенеещо, но да не е нито много тъмно нито много светло, защото в кухнята се влиза от двора и ще става мармалад.

И аз чистя с белина/доместос. Медикс рейзър и на мен ми е любим препарат + добрия стар обезмаслител.
Иначе с мокри кърпички, ама от обикновените (уж козметични, с които веднъж изчистих петно от кафе от костюм и вече не си доближавам до кожата) - стъклото на камината, лаптопа и телефоните, обувки, чанти, абе яко си бърша с тях  Mr. Green. Но ще взема и тези от Лидл

Спадна ми трудовия ентусиазъм и искам вече да се търкалям по дивана...  bowuu

# 602
Алечка, кога те хвана, кога те пусна  Mr. Green Цяла седмица ставам в 6, утре пак  #2gunfire Щерката е на конкурс в Русе, цял ден...Горките деца Sad

# 603
И моята кухня е лак и чистя с препарат за стъкло и мека кърпа. Със същата комбинация чистя и стъкла и всички др мебели. За плота за бързо забърсване използвам кърпички.
За лаптопи, компютри и екрани имам специални кърпички.
Също и за повърхностите с неръждавейка.
фурната си има специална функция за почистване, ползвам си нея.

# 604
Нямам никакъв трудов ентусиазъм и аз днес..,а ще предавам единия си проект и имам да довършвам!

Взех си книжката от КАТ, Алелуяяяяяяяяяя! Ей така съм  newsm57. Ще си я карам с кеф и безаварийно, дай Боже!!!  car003

Мразя да чистя с ръкавици, защото ми спарват ръцете и ми става гадно, но последния път чистех без и ръцете ми една седмица са по-ужасни от всякога! Аз съм една голяма, бяла птица!!!

Селесте, Биопарка на мен най-много ми хареса от Валенсия! Оформен е прекрасно, има животни, които са на свобода, както и такива, които виждаш в почти естествената им среда. Досега до тях е наистина уникален, смятам, че след като аз писках и подксачах, за децата ще е още по-голяма радост! Ей тия косматковци си джиткат така, свободно:
Скрит текст:

Иначе Делфинариума и Океанографския са също много хубави. Тогава ние взехме пълен билет, за всичко, ама беше грешка. Ако има само Океанографския, вземете него, той мисля, че включва и делфинариума. Обожавам Делфини!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Океанографския е наистина впечатляващ:
Скрит текст:

# 605
Захир, може ли да се плува с делфините?

# 606
И аз имам проблем с варовика в душ-кабината - само по стъклото, не и по металните части и плочките. Опитала съм всичко налично на пазара, нищо не помага.

Ненавиждам гумените ръкавици, но в къщи така или иначе рядко чистя аз. На работа, обаче, се налага да съм почти постоянно с ръкавици заради химикалите.

Излязох от фризьора малко по-руса, отколкото бях планирала, но пък подстрижката е перфектна. Ще свикна с цвета, лято е, може и по-блонди да походя малко.

# 607
Захир, честито и безаварийно Simple Smile. Колко време ти отне да я получиш? Май отдавна я взе?

# 608
Захир, честито и безаварийно Simple Smile. Колко време ти отне да я получиш? Май отдавна я взе?

Сбъдваща, ти ще ме разбереш за варовика значи. В България, дори и в Пазарджик не съм имала такъв проблем. Няма изчистване.

# 609
Относно почистването на гланцови плоскости,и не само,искам да благодаря на Рали  bouquet .В една тема,от нея разбрах,за универсалните мокри кърпички на Лидл—W5.
Боже, Ренко bouquet, аз даже не си спомням къде сме ги коментирали, ама наистина са чудни, и аз не оставам без тях. ДМ-ските са подобни, но с ок. 50% по-скъпи, та само в краен случай ползвам тях. От ДМ обаче похвалвам с чиста съвест ето това:
Скрит текст:
Слагам си в пулверизатор и всичко без огледала може да чисти, с оцет е, но не мирише много на него. Белина освен в тоалетната не знам къде другаде мога да сложа, непоносима ми е  Rolling Eyes

Захир, безаварийно каране дъъъълги години  bouquet

# 610
Ох, Даунче, как ме разсмя с това, че даже в Пазарджик не си имала такъв проблем.

# 611
Честито, Захир и безаварийно!
Днес точно чистих с мокрите кърпи на децата. Ще взема тези от Лидл.

# 612
Ох, Даунче, как ме разсмя с това, че даже в Пазарджик не си имала такъв проблем.

Ами Сънни, там беше много варовита водата Simple Smile.

# 613
Знам, най-добре там се изкъпвам Simple Smile

# 614
Аз след като години наред носех препарат от .....БГ, открих, че препарат за почистване на тоалетни върши перфектна работа срещу варовика. Насипвам в купичка и мажа с  гъба, оставям да действа 15 мин и измивам. С това мия стъклата на душа, срам не срам, признах си

Общи условия

Активация на акаунт