Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 999
  • 836
  •   1
Отговори
# 330
Жаки, как ги редуваш. Аз като подкарам някой и докато не го изгледам и не мирясвам  Laughing

# 331
  • София
А пък тия масла никаква работа не вършат! След последното пощене, купих такова, уж за профилактика - комбинация от чаено, лавандула, лимон и още нещо си. Предпазвало на 100%. Предпазва, дръжки!!! Всеки божи ден ги пръскам преди училище, така го опазиха дребния, че извадих днес една жива въшка и поне 20 гниди от косата му Twisted Evil Седят си в парфюмираното и си се кефят Sunglasses

Сърби, а? Да видите на мен какво ми е Joy

Жаки, у нас е същата работа. Аз гледам в ступор всичко, що има кабел и копче, само привиквам големия син и той с два клика оправя нещата Laughing

Принцесата още учи...То се стъмни! Тъй ще си остана, недо...изпощена Whistling

# 332
Жаки Virtual private network. Ние имаме доживотен - Струва около $70 и се сменя ИП адреса

# 333
  • София
Здравейте,минах на преглед.Всичко е наред,момиче е бебето. Laughing
Каза ми да наблягам на някои неща заради вегетарианството.Иначе всичко е на ок.

# 334
Здравейте,минах на преглед.Всичко е наред,момиче е бебето. Laughing
Каза ми да наблягам на някои неща заради вегетарианството.Иначе всичко е на ок.
Казах ли ти!  Heart Eyes

# 335
  • София
Миднайт, това е страхотно Hug Тъкмо вчера си мислех за теб, нали спомена, че ти предстои ФМ. Браво, честито bouquet Айде, до термин!

# 336
Руми, въртя ги аз да не ми писват:) Сега колежките мощно ми рекламират един турски, може да се навия само заради двамата мъже в главни роли, много убави бе:) Но пък турските са много дълги и към 30-епизод ми омръзват много. Излежала съм май само "Листопад"и "1001 нощ"  другите все не ги доглеждам.
Приспивам се с със сериали аз,  че ако легна с интересна книга мога да откарам до сутрината, а и без това спя малко.

Титина, сефте чувам аз за такова нещо, къде да питам да закупя, че да гледам и от чужбина сериали?
Ще питам умните в семейството:)) Може да знаят:) Пак ще ми се подиграват, ама нейсе.

Жаки ми живна, разтури цялата къща, може и да отървем антибиотика Praynig

Миднайт, много хубава новина Heart Eyes

# 337
  • София
Да бе да му се не  види. Mr. Green
Сега изпадам в ужас за името.

# 338
Миднайт, много хубава новина!
Аз купих козунак... единият вече го няма, ужас, изобщо няма да вечеряме, а и мъжа ми излезе за по бира, та и него изобщо не го броя, завивам се с одеялце и ще реанимирам, все едно сънотворни пия!

# 339

Дай да помагаме де:)

# 340
  • София
Оторена съм за всякакви оферти. Hug

# 341
Казвай какви са претенциите! Да знаем поне първата буква.

# 342
  • София
Нямам никакви.Мъжът ми казва на мен,но синът ни е на него това на мен не ме кефи идеята.Нито буква е важна нито друго,само да не е двойно. Laughing

# 343
  • София
Оторена съм за всякакви оферти. Hug
Яна, Яна Heart Eyes От 13 години чакам да го използвам това име, но уви...Все Янковци.

# 344
Аз съм за Елица или София. И три буквени харесвам- Мая, Рая, Теа

Общи условия

Активация на акаунт