Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 58 005
  • 836
  •   1
Отговори
# 315
  • Euskal Herria
Имаме и Фюжън пакет към Булсатком. Отделно съм си изтеглила приложението и на телефона. Интересното е, че тв предадаванията през бокса на Фюжън-а от време на време забиват, а на телефона вървят без проблем. Един и същи нет ползвам.

# 316
  • София
Имам пресни впечатления от Св. Спас, съвсем наскоро ходихме Peace Много е подходящ за деца! Залите с игри бяха отворени на практика денонощно - билярд, тенис на маса и пр. Не е като в други хотели в 23 ч. да прибират топките, че да не се шуми. Има детски кът точно срещу ресторанта - там събираха бебетата да ги забавляват. Басейните и външните топила казаха, че са били топлички, аз не влизах заради бебето. За спа центъра изобщо не знам, и него не пробвах по същите причини. Храната беше ок. На хубаво място е, наоколо става за разходка, но аз там препоръчвам една пътека над санаториума - от там тръгва към планината, много е красиво! Обзавеждането в стаите е малко...оскъдно. Абе, за 4 звезди не е, но пък толкова евтини оферти пускат, че си заслужава отвсякъде.
Между другото, според мен правилно сте се отказали от Турция, разумно решение Peace

# 317
Мър, ще се убиете от път, но 6 дена са разумно време за всичко. Силно препоръчвам Каньона на водопадите в Смолян, за него трябват 4 часа време и удобни обувки. Чудните мостове също, ако не сте били, Асенова крепост. Село Ягодина и Ягодинската пещера не пропускайте - заедно с Триград и Дяволското гърло.
Мерси Hug, с изключение на Асенова крепост и Каньона на водопадите, другите съм ги планирала. За каньона като ходим с приятели на Широка поляна + Орлово око - за тогава ги оставяме. А нас път не ни плаши, много обичаме да пътуваме и хич не се церемоним на километри.

# 318
  • Пловдив
Янтра, на ТВ безплатно ли го гледаш, защото ние нямаме платен такъв канал и се полага само на теленорски телефон, но ако може да се прехвърли на лаптоп....
Няма общо с теленор и не ми е към платените канали. HBO go се гледа на всяко устройство, което има интернет. Пуснат е интернет към телевизора и през нета гледаме. Как точно става - ще питам по-технически грамотните у нас като се приберат. Аз само знам от кое копче Simple Smile

# 319
 Ша, Белинда, мерси.
Белинда, а в детският кът гледат ли малките деца, поне за час примерно?

# 320
Не на всеки телевизор може да се гледа.
Само определени модели Самсунг и ЛГ.
Една регистрация ви дава право да гледате на 1 брой телевизор. На лаптоп и телефон, мисля че няма ограничение.
Ето тук има отговори на често задавани въпроси за техническите настройки и видовете телевизори, на които може да се гледа  Peace
http://www.hbogo.bg/pages/faq.aspx

# 321
Белинда, навсякъде ме засърбя!  Mr. Green Докато изброяваше пералните- аз смятах въшките!
И си представям след месец и КозунаЧко(или КозунаКчо), и той милото наклепан с препарат и си чака реда за пощене! Едно време въшките се хващаха в училище, а сега още от родилния дом от майка си! Mr. Green
Извинявай, ти ни предупреди, ама и аз съм изпушила с днешните приготовления....

# 322
  • София
Ша, Белинда, мерси.
Белинда, а в детският кът гледат ли малките деца, поне за час примерно?

Когато ние бяхме, имаше две аниматорки в този детски кът срещу ресторанта. То даже май не беше детски кът, ами конферентна зала, която ползваха за кът, защото другият беше пълен - хотелът се пръскаше по шевовете от дечурлига. Гледаха децата по цяла вечер, пускаха им и кино. Много е удобно, защото е точно срещу ресторанта и можеш да ги наглеждаш през час-два, а и те сами да се придвижват, ако са достатъчно големи, разстоянието в три метра. Но пакетът ни беше такъв - с анимация. Не знам дали е по принцип така, но питай по телефона, по мои спомени бяха много любезни и всичко ми обясниха, каквото ме интересуваше. Аз питах за детски халати дали да нося - нямаше нужда, имаха си и имах претенции за изгледа от апартамента - тук вече не можаха да ми помогнат Laughing

Мимето ще го опердаша Twisted Evil Mr. Green Козуначко ако не се роди плешив, собственоръчно ще го обръсна!

# 323
И мен ме сърби вече, но мисля, че се е престарала Белинда. Абе какво им стана на тези въшки в България? По мое време имаше само 81-84 и после не съм чувала за въшки изобщо. Тук изпаднах в шок, когато детето хвана, а сега явно пак са се появили.

# 324
В момента гледам HBO go на телевизора, през лаптопа. Два варианта или чрез хромкаста или чрез кабела, който свързва лаптопа и тв- то. Не знам как се казва, включиха ми и знам само да сменям изходите на тв- то. Толкоз:) Хромкаста е готин, но заради тъпия айфон само от тубата мога да гледам с него. През друго не ейпълско устройство всичко можеш да пускаш. То и за айфон уж има приложение за хромкаст, инсталирах го, но не тръгва. Не мога да се оправям с техниката, мъжът ми пък дваж. Само на Миа разчитаме:)
Онзи ден си скъсах нервите да се мъжа да свържа телефона към медията в колата, че да пусна музика.
Дойде Мария и за секунди го оправи. На вуйчо си се е метнала май:)))

# 325
Белинда , благодаря. И мен ме сърби всичко вече  Grinning
Даун, наистина нямаше въшки много дълго време, но ето, че идват с нова сила. Лошо ми става. Косата ми е огромна и ако тези, моите донесат нещо... ooooh!

# 326
Заради писаниците тук за въшките си поръчах и масло от чаено дърво и онова устройство за въшките. Няма да споменавам, но и главата започна да ме сърби  Twisted Evil

НВО става и от чужбина, ако имав ВПН.

# 327
Абе какво им стана на тези въшки в България?
Другата година ще разказваш от първо лице! Споко, и за теб ще има! Joy
Вторият кекс се допича. Oстава ми да си прибера детето от училище, да омеся тестото за питата, да направим ежедневната разходка с децата. Като се прибера да оформя питата и да направя вечеря, а за десерт да вляза в банята.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 18:34 от mariat

# 328
Титина, ко туй ВПН бре! Simple Smile) Кажи, че има и за Тайланд, моля! Ще ги подкарам по ред сериалите:)
Гледах един епизод от "Големите малки лъжи" след "Табу" ми се видя някак по- ведър, но още не мога да изкажа мнение.

# 329
Абе какво им стана на тези въшки в България?
Другата година ще разказваш от първо лице! Споко, и за теб ще има! Joy
Втория кекс се допича. Oстава ми да си прибера детето от училище, да омеся тестото за питата, да направим ежедневната разходка с децата. Като се прибера да оформя питата и да направя вечеря, а за десерт да вляза в банята.

Да бе, да бия толкова километри за въшки  Crossing Arms, а и тук си взех дозата. Два пъти хванах покрай детето - то и то толкова пъти беше въшливо де.

Просто наистина ми е интересно, защо с години нямаше.

А ти спри да ме депресираш с този трудов ентусиазъм, съвсем неоправна се почувствах. Аз нямам сила след работа и една проста вечеря да забъркам  Cry.

Общи условия

Активация на акаунт