Много е подходящ за деца! Залите с игри бяха отворени на практика денонощно - билярд, тенис на маса и пр. Не е като в други хотели в 23 ч. да прибират топките, че да не се шуми. Има детски кът точно срещу ресторанта - там събираха бебетата да ги забавляват. Басейните и външните топила казаха, че са били топлички, аз не влизах заради бебето. За спа центъра изобщо не знам, и него не пробвах по същите причини. Храната беше ок. На хубаво място е, наоколо става за разходка, но аз там препоръчвам една пътека над санаториума - от там тръгва към планината, много е красиво! Обзавеждането в стаите е малко...оскъдно. Абе, за 4 звезди не е, но пък толкова евтини оферти пускат, че си заслужава отвсякъде.
, с изключение на Асенова крепост и Каньона на водопадите, другите съм ги планирала. За каньона като ходим с приятели на Широка поляна + Орлово око - за тогава ги оставяме. А нас път не ни плаши, много обичаме да пътуваме и хич не се церемоним на километри.

, а и тук си взех дозата. Два пъти хванах покрай детето - то и то толкова пъти беше въшливо де.
. Препоръчани теми