Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 58 006
  • 836
  •   1
Отговори
# 300
Да попитам - за HBO GO трябва да имам платен пакет HBO ли?
Флорче, обувките са трепач.
Болните да оздравяват. Лина как сте?
Ние се отказахме от почивката в Турция. Сега си търсим нещо тук. Гледам, мъжа ми е пратил хотел Свети Спас във Велинград. Някакви отзиви?

# 301
  • дядовата ръкавичка
Белинда като я чета, си спомням как с второто бебе неистово си мечтаех да ходя да раждам, че да си почина 2-3 дни.
Белинда, не мисля, че има особен смисъл  да переш и чистиш  толкова основно. Те, въшките, си седят по косите, смятам.

Изгледах Big Little Lies, но с изключение на хубавия каст, музиката и пейзажите, не ме впечатли особено. Постничка ми беше историята и тривиална.

# 302
  • sofia
Подкрепям, че за въшките не е нужно чак такова основно чистене и пране. Виж бълхите ме докарват до лудост.

# 303

Като преподписвах с Теленор тия НВО-та ги имаше изброени нещо, ама въобще не обърнах внимание, май не черпеха трафик от нета, но пак ли ми трябва абонамент  newsm78 Не че съм голям телеманиак, ама ме заинтригувахте сега  Wink

# 304
Белинда, гледам хормоните ти са на макс, мислш, че до ден два ще си и родила.
Я си почини, работата свършване няма. СДтрояваш ги в редица, даваш им задачите и ти отиваш да почиваш.

Това за американците дето го написах е истина. Изумява ме, но има нашенци, които го прилагат също.

# 305
Аз съм се изнасяла от къщи, за да си подготвя неща за среща, но не бих го причинила на жена, бременна в 9 месец.

Белинда, и аз за въшките не съм прала и чистила специално. Само дрехите от деня и спалното бельо. Никога не е продължавала драмата повече от два дни.

# 306
За тези гадини въшките, не бях чувала от детските си години.
Докато не ни нападнаха тази зима.
Е няма такова чудо, а аз упорита не подстригах нито Борис, нито Калина. Не виждам смисъл просто, то ефект има само ако се обръсне човек 0номер.

А и на Калина как да отрежа тази коса.

# 307
  • Пловдив
При въшки и аз само пера чаршафи. За дрехите от деня е ясно, то аз и без това ги пера. Евентуално и шапките.

# 308
Уха, вече имам HBO go, Табу е първото, което ми хвана окото, пускам го, макар сами три серии да са минали, колко ли общо ще е първи сезон и по колко серии седмично излъчват?
Един епизод на две седмици. И до тук са 8 в ХБО го.

Супер, благодаря!
Хубав ли е? Бая мрачен е, ама аз харесвам такива:)
Много мрачен аха. На мен не ми допадна твърде. Но си го изгледах.
Целият сезон е качен вече в Hbo go. Те първо там го пуснаха  Peace

# 309
  • София
Ама не става дума за основно...просто ние сме много хора и се събира. Дрехите от деня на 4-ма души, плюс якетата с качулки, които са слагани на въшливите глави са две перални. Спалното бельо на спалня и 2 легла, плюс хавлиите - още две. Не мога да не изпера одеялцата, с които се завиваме на дивана в хола - още една. Колко станаха - 5 Tired А, и плюшените играчки на малкия, с които спи - те са поне десет - станаха 6! Не може да не се изпрахосмучи самият диван, по който се търкалят...Изобщо, не става дума за основно почистване, просто на мен сега всичко ми е трудно и съм бавна, ставам от леглото като костенурка, обърната по гръб ooooh!
И още чакам принцесата да си научи, че да ме изреше със ситното гребенче, тепърва ще се мацотя аз, ще се къпя...

Ооо, Селил, подстригвам и още как. Той дребният сам иска. На мен не ми се щеше, много е хубав с дълга коса, но не мога повече, с тия въшки няма преборване, предавам се.

# 310

Като преподписвах с Теленор тия НВО-та ги имаше изброени нещо, ама въобще не обърнах внимание, май не черпеха трафик от нета, но пак ли ми трябва абонамент  newsm78 Не че съм голям телеманиак, ама ме заинтригувахте сега  Wink
И аз преподписвах вчера, казаха че трябва да се инсталира нещо на телефона, за да се гледа, но аз на толкова малък екран не обичам да гледам и не проявих интерес.

# 311
Абе, Ая, що поне не слуша, като не обичаш да гледаш  Mr. Green
И аз не слушах де, реших, че не е за мен  Wink

# 312
Vanini, Се.Спас става все още, въпреки, че е позанемарен определено, спа- то особено.
Но басейните са топли, за малки деца е ок, храната не е лоша, спокойно е, извън града е,  аз го харесвам.

# 313
  • Пловдив
Аз гледам ХБО го на телевизора. И на компютъра. Защо държите да е на телефона?

# 314
Абе, Ая, що поне не слуша, като не обичаш да гледаш  Mr. Green
И аз не слушах де, реших, че не е за мен  Wink
Може да отидеш в офиса им да ти инсталират нещото, едва ли ще откажат.
Янтра, на ТВ безплатно ли го гледаш, защото ние нямаме платен такъв канал и се полага само на теленорски телефон, но ако може да се прехвърли на лаптоп....

Общи условия

Активация на акаунт