Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 587
  • 836
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Янтра беше ли поне хубав филма? Да знам дали да го гледам или да го подмина.
На мен ми хареса. Не е точно типичния научно-фантастичен.

# 286

Май месец запланувах почивка в Родопите и не само - Доспат - Триград - Смолян - (Златоград май ще го пропуснем този път, имало празник на чевермето и ще е лудница, но около Смолян има каква да се гледа) - Дяволски мост - Кърджали - Жеравна - на гости в Еленския балкан и обратно. Нямам търпение вече, обаче скоро ще си пусна отпуската, за да не стане пак "не разбрали".
Това за колко дни?

# 287
  • София
Скритите фигури /не че се превежда така, ама... hahaha/ е хубав Peace Както и Лъв. Аз се точа на този на Мел Гибсън военния от има-няма 2 седмици, но искам да го гледам в подходящия момент, да съм в настроение, защото предусещам, че ще е шедьовър Heart Eyes

Аз искам кротко да поседна в ъгъла и да се гръмна. Вкъщи е някакъв ад smile3511 Мъж ми има утре важно служебно събитие, за което днес трябваше цял ден да чете и да се подготвя. Вместо това, всички сме си вкъщи и му намираме работа - баткото е болен, малкият е с въшки ПАК!!! Цялата къща е наопаки - един намазан, друг се къпе, трети крещи в истерия...И айде пак всичко отначало - пери всички якета, одеяла, чаршафи, чисти с прахосмукачка диваните, леглата...Всичко това го правихме миналия месец Tired А най-много ми тежи крещенето на мъжа ми, направо е откачил. Искам да си изкопая дупка пред блока и да се зария вътре, да не ги слушам ooooh! Ако довечера и бебето вземе, та тръгне, ще е просто чудесно!

# 288
Сбъдваща, шест дни, определено няма да може да видим всичко, но ще си починем, а и няма нужда да видим всичко, нали трябва да се върнем пак Simple Smile След това ще правим и уикенд с компанията на яз. Широка поляна, та пак ще сме там.

Роклята дава възможност за много комбинации - червени обувки, жълти, тревисто зелени, ментови - с това бих ги комбинирала аз, защото е много свежа и предполага по-свежи цветове. И пак черна чанта - ама черното да е нюанса на роклята (черният).

# 289
Белинда, за твоя случай братята американци са го измислили, този с важната среща/ изпит и подобни , отива на хотел.

Синът ми вчера ме светна за секса, като първо уточни че е гадно - значи трябва да сте голи и да се целувате, и после да имате план ( тук за малко загубих ума и дума). Обясни, че трябва предварително да е планувано, кой ще е отгоре и кой отдолу. Сърце не ми даде да му кажа, че в тази работа план няма.
Събирам му бисерите в една тетрадка....ще я подаря на жена му Mr. Green тя ако иска да си прави планове

# 290
Уха, вече имам HBO go, Табу е първото, което ми хвана окото, пускам го, макар сами три серии да са минали, колко ли общо ще е първи сезон и по колко серии седмично излъчват?

# 291
Флорче, много ми харесват роклята и обувките  Heart Eyes

Титина  hahaha
Напомни ми как една позната (първи курс в университета), притеснено ни пита къде си държим ръцете по време на секс... Joy Не, че на тия години сме били с кой знае какъв опит, ама все пак... Още си я представям как прави секс и се чуди къде да си дене ръцете

# 292
  • София
Ох, с глас се смея на плана кой да е отгоре и къде да се денат ръцете  Joy Joy Joy

Белинда, няма да се пУашиш, ти си пушка, строявай ги там в две редици и да козируват! Съчувствам ти много иначе, тоя екшън с въшките и аз не знам вече колко пъти го играхме. Синът ми утре се връща от дългата си европейска екскурзия със съученици и вече си представям какво ще му намеря в косата  #Cussing out

# 293
Мър, ще се убиете от път, но 6 дена са разумно време за всичко. Силно препоръчвам Каньона на водопадите в Смолян, за него трябват 4 часа време и удобни обувки. Чудните мостове също, ако не сте били, Асенова крепост. Село Ягодина и Ягодинската пещера не пропускайте - заедно с Триград и Дяволското гърло.

# 294
Ако довечера и бебето вземе, та тръгне, ще е просто чудесно!

Тогава, вярвай, всичко ще се подреди   Heart Eyes Или по- скоро ще изгуби важност  Laughing

# 295
  • Варна
Ох бе, Титина, щях да си изплюя кафето от смях с твоя син  Joy

# 296
Жаки, Табу го има целия сезон в hbo go. Там го пуснаха още преди официално да тръгне по канала  Mr. Green

Белиндеее, красота, според мен ако бебчо тръгне ще те улесни масксимално. Ти отиваш на курорт в родилното, мъжовете да се оправят  hahaha  Joy  Joy  Joy

# 297
  • Пловдив
Уха, вече имам HBO go, Табу е първото, което ми хвана окото, пускам го, макар сами три серии да са минали, колко ли общо ще е първи сезон и по колко серии седмично излъчват?
Един епизод на две седмици. И до тук са 8 в ХБО го.

# 298
  • София
Белинда, за твоя случай братята американци са го измислили, този с важната среща/ изпит и подобни , отива на хотел.
В такъв случай, много съм доволна, че мъжът ми не е американец. Ако посмее да ме остави бременна в девети месец сама да изчистя целия апартамент, да изпера света и да изпощя две въшливи глави, като с моята сама се оправям, както намеря за добре, като междувременно обгрижвам детето с температура, ще го изгоня от вкъщи Crossing Arms Нормалните хора имат нормални приоритети все пак, за американците не знам.

Кисела съм, не се бъзикайте с мен Twisted Evil

Как завидях на Мърчето...В Родопите сякаш пъпът ми е хвърлен, любимото ми място на целия свят! Ако нещо ме кара да вярвам в прераждането, то е усещането ми, когато съм там - сякаш съм си вкъщи Heart Eyes Сигурно в предишен живот съм била родопчанка. А все не стигам дотам да ги разгледам като хората - трябва да е лято, да е топло, а ние тогава все нямаме време за почивка и...тъй, оставам си само с хубавото чувство.

# 299
Един епизод на две седмици. И до тук са 8 в ХБО го.

Супер, благодаря!
Хубав ли е? Бая мрачен е, ама аз харесвам такива:)

Общи условия

Активация на акаунт