/ е хубав
Както и Лъв. Аз се точа на този на Мел Гибсън военния от има-няма 2 седмици, но искам да го гледам в подходящия момент, да съм в настроение, защото предусещам, че ще е шедьовър 
Мъж ми има утре важно служебно събитие, за което днес трябваше цял ден да чете и да се подготвя. Вместо това, всички сме си вкъщи и му намираме работа - баткото е болен, малкият е с въшки ПАК!!! Цялата къща е наопаки - един намазан, друг се къпе, трети крещи в истерия...И айде пак всичко отначало - пери всички якета, одеяла, чаршафи, чисти с прахосмукачка диваните, леглата...Всичко това го правихме миналия месец
А най-много ми тежи крещенето на мъжа ми, направо е откачил. Искам да си изкопая дупка пред блока и да се зария вътре, да не ги слушам
Ако довечера и бебето вземе, та тръгне, ще е просто чудесно!
След това ще правим и уикенд с компанията на яз. Широка поляна, та пак ще сме там.
Не, че на тия години сме били с кой знае какъв опит, ама все пак... Още си я представям как прави секс и се чуди къде да си дене ръцете

Или по- скоро ще изгуби важност
Нормалните хора имат нормални приоритети все пак, за американците не знам.
Сигурно в предишен живот съм била родопчанка. А все не стигам дотам да ги разгледам като хората - трябва да е лято, да е топло, а ние тогава все нямаме време за почивка и...тъй, оставам си само с хубавото чувство.Препоръчани теми