Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 468
  • 836
  •   1
Отговори
# 270
  • Euskal Herria
Флорче, хареса ми роклята. Онлайн ли я поръча?

# 271
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Рая благодаря ти за рецептата  Hug Ще я изпробвам.
Флорче и на мен ми хареса роклята  Peace

# 272
Забравих да кажа за роклята. Харесва ми, точно в мой стил  Peace
Обувките от снимката обаче не ми допадат. Ти с какви ще си?

# 273
Искам да кажа на Захир, от собствен опит диетата, която ти е изписал доктора е алкална диета. След като докторите ти изписват омепразол и т.н. вероятно имаш рефлукс? С алкалната диета ще намалиш киселиността. Относно ВМ НВХ, диетата не е добра за теб, и за всички с проблеми от рода на киселини в стомаха, защото способства за повишаване на киселиността, от друга страна месото се преработва дълго в стомаха и това създава възможност за киселините да се връщат обратно в хранопровода. 1 кафе на ден не мисля че ще бъде чак такъв проблем, разбира се ако си направиш огромна чаша с кафе и го пиеш 3 часа сигурно ще се отрази. Мога да ти препоръчам да разгледаш ето тази книга: https://www.amazon.com/Dropping-Acid-Reflux-Diet-Cookbook-ebook/dp/B00ILHW4L2, също и блогът http://www.refluxcookbookblog.com/

# 274
Рая благодаря ти за рецептата  Hug Ще я изпробвам.
Флорче и на мен ми хареса роклята  Peace

Като всяка бисквитена торта е  добре да отлежи 1 нощ, прави се точно за 15 мин, да споделиш после   Heart Eyes

Флорче, и на мен много ми хареса роклята, дано си доволна като я пробваш Heart Eyes

# 275
  • София
Гледа ми се филм, ама не знам какъв. Докато не са си дошли тигрите и почти нямам работа.

Аз съм си насваляла няколко, които се каня да гледам като ми остане време, ама вече май втори месец отлежават някои Simple Smile Simple Smile Все пак, ако ще ти е полезно: Allied; Arrival; Lion; Hidden Figures - тези се сещам на първо четене, иначе са доста повече.

# 276
Яна, онлайн, да, от H&M. Техните неща по принцип ми заспиват, надявам се да няма неприятни изненади тоя път, че хич не съм в настроение да търся нещо друго.

Обувките ще са тези:

Скрит текст:

Ще потърся и някакъв клъч, който да съчетае синьото на обувките с черно-бялото на роклята. Тъй както си го представям, изглежда много добре. Ако не се харесам на живо със сините обувки, ще със с подобни черни (скука).

# 277
  • София
аууу, какви разкошни обувки Peace

върнах се да погледна роклята, чудна е.
Скрит текст:
ще си позволя съвет. клъчът не бива да е акцент. роклята е на цветя, обувките в този цвят сами по себе си са акцент, та да не стане в повече. аз лично бих взела черен, но ти не трябва да се съобразяваш с мен, де.
Grinning

# 278
  • Euskal Herria
И обувките са хубави.
На мен дрехите от H&M някак не ми пасват, не се харесвам. Обаче тези от С&А са ми идеални. И аз съм в чудене за тоалет - дали тук да търся, дали в България. Имам достатъчно време да се огледам и на двете места.

# 279
Яна, и ти ли на сватба ще отиваш? Аааа да се отчетеш като Флорчето.
Фло, много хубава рокля- обожавам с така обърнато парче в края на роклята. Мацката е и с твоята прическа  Heart Eyes. Иначе и на мен не ми допадат обувките, но вече го знаеш. Сините са ок.
Аз твърдо заявявам, че няма да си купя нова рокля за абитуриентския ни бал. Имам чисто нови, само трябва да се харесам. И обувки имам нови. Май само клъч ще поръчам.
Направих 42 бр. щрудела, сега пека един какаов постен кекс, после още един и ми остава да направя пита за утре за помена на баща ми. Вечеря, както обикновено нямам намислена.
Янтра, не мога да препоръчам филм, защото съм старомодна. Нищо ново не съм гледала. Все няма време.

# 280
Роклята е хубава и обувките ми харесват.
Белинда, дано да те подмине вируса. Лина и Гена, оправят ли се децата?

Кати е разбила татко си  Laughing, ами така де, девойките си имат нужда от време.

Захир, дано да се решат трайно проблемите ти, много е неприятно нещо да те тормози хронично.

Мария  Shocked, е как ще имаш време, като не се спираш. То не чисти ли, сега сто неща си направила.

# 281
  • Пловдив
Гледа ми се филм, ама не знам какъв. Докато не са си дошли тигрите и почти нямам работа.

Аз съм си насваляла няколко, които се каня да гледам като ми остане време, ама вече май втори месец отлежават някои Simple Smile Simple Smile Все пак, ако ще ти е полезно: Allied; Arrival; Lion; Hidden Figures - тези се сещам на първо четене, иначе са доста повече.
Arrival съм го гледала на кино даже. Ядосах се на целия свят и отидох сама на кино в сряда слоедобед. Бяхме аз и една млада двойка, които се опитаха да се изядат. Ако не бях там да им преча подозирам, че можеше и друго да направят.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 14:13 от Янтра

# 282
Същият цвят сандали (че даже май са същите, с изключение на това, че имат едни камъни отпред) съм запланувала за една черна рокля, но не мога да й опиша точно модела. Там и чантата ще си позволя да е в този цвят, но за роклята на цветя със сигурност бих взела черен клъч, иначе ще стане в повече.

На мен ми е супер отпаднало, в работата ми е лудница, всеки нещо иска и се сеща за промени, когато нещата са вече факт, а на мен ми е толкова ленивешко, че едва се вкарвам в релси, за да реагирам... имат късмет Joy

Май месец запланувах почивка в Родопите и не само - Доспат - Триград - Смолян - (Златоград май ще го пропуснем този път, имало празник на чевермето и ще е лудница, но около Смолян има каква да се гледа) - Дяволски мост - Кърджали - Жеравна - на гости в Еленския балкан и обратно. Нямам търпение вече, обаче скоро ще си пусна отпуската, за да не стане пак "не разбрали".

# 283
Янтра беше ли поне хубав филма? Да знам дали да го гледам или да го подмина.

# 284
Със съчетаването на чанти и обувки и тоалети винаги имам проблем. Преди беше лесно, като бяха в един цвят.  За роклята на Флорче, нищо не ми хрумва. Чисто черен ми стои много официално, а за друг вариант не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт