Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 454
  • 836
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Детето днес е по-добре, уф, отдъхнах си малко! Ако може и да ме подмине, най-добре ще е Praynig

Филми на английски гледам без субове по принуда, иначе и на мене понякога ми се гледа със, поне не се налага да надувам звука, за да чувам добре. Обаче нещо ми е бъгав уиндоуса ли, що ли, не знам, и всичко му излиза на маймуница. Какво ли не пробвах, за да ги оправя - не и не. И по тази причина не гледам и европейско кино с бг субс. Тегля английските - те, кой знае защо, си излизат нормално Shocked Въобще, увъртяла съм се яко Laughing

Хаха, Тонкиното Кате голяма скица Grinning Ей, как не уцелихме барем една кипра, пфу...

# 256
Скрит текст:
Знам, момичета ама какво да правя..това ми е казал, това правя..не знам и аз вече. Тук според мен се цели цялостно очистване
Скрит текст:
(правят се клизми, които аз не знам как да правя и е ужасно, пият се билки)
Плодове и зеленчуци са само първите 10 дни, според мен се цели повече прясна, органина храна, той ми е казал да са сезонни плодове, поне долкото мога да се подсигуря, но аз нямам от къде да купувам. Пие се пелин, карамфил, както
и панкреатин и Бромелейн.
Скрит текст:
Целта е цялостно очистване, след което се вкл. печени, варени зеленчуци, салати и плодове. Ще видим, засега се опитвам, знам, че плодове и зеленчуци не е най-доброто, но вече не зная какво да направя. Казах му, че съм пробвала с НВ ВМХ и направо щеше да ме плесне.. каза, че това е най-лошото, което мога да си причиня.

Захир, аз имах сериозни проблеми със стомаха. Реших си проблема с пиене на ензими (не тези, които си посочила), никакви сурови плодове и зеленчуци. Вече не ги пия, нямам киселини, подуване и т.н.

Освен това си правих кръвен тест за хранителна нетолерантност. Изключих някои храни. Сега съм ги въвела отново и не ми създават проблеми.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 16:23 от Зимна Утрин

# 257
Утрин, долу в дясно не виждам.

Ето линк към видеото

Скрит текст:

Сесил, ако не е лоу кост не мерят до сантиметър два.

# 258
Захир, специалист-диетолог-гастроентеролог ли е, или е някой от модерните диетолози, лечители и т.н., които си имат всеки собствено мнение, програма и добавки които дават да се пие?

Жаки, мерси, писах че с Луфтханза ще летя. Просто досега с толкова малък багаж не съм пътувала, но за 2дни нямам нужда от нормален.

# 259
Утрин, долу в дясно не виждам.

Ето линк към видеото

Скрит текст:

Сесил, ако не е лоу кост не мерят до сантиметър два.

Жаки, при теб изглежда по друг начин. Simple Smile В горния десен ъгъл - трите точки - CC  https://www.quora.com/How-can-you-turn-on-subtitles-for-YouTube- … an-iPhone-or-iPod

# 260
При нас филмите по кината са дублирани, ужасна гадост е. Много рядко има „оригинална версия“ (със субтитри) и обикновено прожекциите са късно вечер. За мен половината удоволствие се губи ако не мога да чуя оригиналните гласове. Как да гледам Ла Ла Ленд с дублаж например?!

Преди време реших да си поровя из банковата сметка да видя къде ми отива заплатата. По груби сметки къмто 400 евро оставям месечно в супермаркета. От тях за храна вероятно към 350. Купувам основно месо, плодове и зеленчуци. Най-голямото ми перо обаче е наема.

Вчера най-сетне купих самолетните билети за сватбата на брат ми (след месец). Ще се разбием от път за няколко дни - от тук до Валенсия (час и половина с влак, което всъщност ми е любимата част от пътя), от Валенсия до София, от София до Варна  Tired, после на обратно. Всичкото това от събота до вторник. Но ми е вълнуващо. Днес трябва да ми пристигне роклята, á дано е това, което си представям.

# 261
Флорче, моля те, направи ни съпричастни и ни покажи роклята!

# 262
О, Мария, роклята е от проста по-проста.

Скрит текст:

# 263
Утрин, на моето видео, когато кликна на трите вертикални точки се появява друго, няма ги СС, на твоето видео излизат и има опция за суб. На моето не. Дава ми настройки, помощ и т.н. Няма да го гледам изнервих се.

Руми, звънях на оператора, взех клиетсния ни номер, въпреки това трябвало да се иде до офиса им, за да се активира услугата, отиде мъжът ми в един на обяд ще е готово. Благоадря че ми каза Hug

# 264
Руми, звънях на оператора, взех клиетсния ни номер, въпреки това трябвало да се иде до офиса им, за да се активира услугата, отиде мъжът ми в един на обяд ще е готово. Благоадря че ми каза Hug

Hug

Голяма зарибявка е  Laughing
Имат страхотни продукции, пък ако ти допадне Game of Thrones имаш цели шест сезона да изгледаш, че юли започва последния  Mr. Green

# 265
Сега, ако кажеш че и от чужбина ще мога да гледам ще подскоча от радост, ще си спестя часове сваляне на филми за почивката.

# 266
  • Варна
Роклята може да е проста, но мен ме кефи. Само дето обувките на картинката мисля, че не са точните за нея Simple Smile

# 267
Няма да се тези обувките, категорично, дори не ми съм го мислила като вариант. Сандал на тънък, висок ток ще е.

# 268
Зависи коя чужбина. По наблизо предполагам няма проблем. Но например в Щатите изписва "нямате достъп до услугата на територията на страната"   Mr. Green

# 269
  • Пловдив
Гледа ми се филм, ама не знам какъв. Докато не са си дошли тигрите и почти нямам работа.

Общи условия

Активация на акаунт