Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 592
  • 836
  •   1
Отговори
# 375
Много имена, които хората смятат за прекраксти и невероятни аз изобщо не харесвам.
Затова по тази тема гледам да си мълча. Simple Smile

Моите деца тази вечер обикаляха съседите. Първо играха в апартамента до нас, после срешу нас.
Борис сега яде супа.

# 376
Likeadream, не знам доколко ще те успокоя, но моята Кристина е падала от спалнята 2 пъти и нищо ѝ няма, пупу, аз и не съм я водила за консулт. Не знам да има дете, което да не е падало в тази възраст. Точно щото си мислим, че няма как да се обърнат - ей го на, стават чудеса  Laughing Спокойно, не се обвинявай, така или иначе времето не можеш да върнеш  Hug
Белиндичке, Козуначето да не се появи баш за Великден  Heart EyesБатковците сигурно вече тръпнат в очакване? Ех, че хубави емоции ви предстоят...
Хубави имена сте предложили на Миднайт. За мен беше важно да имат имен ден, хубаво умалително и да звучат що-годе интернационално, че знае ли се къде ще ги отвее вятъра някой ден....Кристина и София са ми девойките, като винаги съм знаела, че ще имам Кристина. Нямаше друг вариант просто.
Тъй като знам, че тук има доста любителки на книгите, да ви кажа, ако не знаете - в немския Амазон има някакво Великденско намаление и киндъл пейпъруайт за 80 евро Peace Раличка намаза един такъв, уведомих ММ, че ми прави подарък за имения ден - в неделя е Цветница все пак  Laughing
Ох, отдавна искам да кажа, че се изморявам само докато чета Сбъдваща  Crazy Никак не мога да си се представя в центъра на всички събития, които се въртят около тях. Сериозна организация си трябва за всичко това  bouquet

# 377
Рали, благодаря и на теб за успокоението Wink
Информацията ти за Киндъла също е много ценна. От известно време искам да си поръчам, че мойта хубостница от периода с коликите я научих да ми спи в ръцете, та през това време ще си чета Киндъла, че на хартия няма как да прелиствам страниците.
Плащането става ли с българска карта?

# 378
  • Sofia
Тъй като знам, че тук има доста любителки на книгите, да ви кажа, ако не знаете - в немския Амазон има някакво Великденско намаление и киндъл пейпъруайт за 80 евро Peace Раличка намаза един такъв, уведомих ММ, че ми прави подарък за имения ден - в неделя е Цветница все пак  Laughing
ау,искам и аз...ама чета,че нямат доставка до България  newsm78.
Рали,може ли да ме ориентираш как и до къде поръча?  Praynig Може и на лични, ако не те затруднявам  Hug

# 379
Аз го купих от магазин за майка ми на цена от 99 евро. Супер щастлива е.

# 380
Много имена, които хората смятат за прекраксти и невероятни аз изобщо не харесвам.
Затова по тази тема гледам да си мълча. Simple Smile

И аз. Макар да се обадих за малко.

# 381
От мен - Валерия. Много го харесвам, но мъжа ми въобще. Затова имаме Алина.
Likeadream, не се обвинявай. Излишно е. Всичко става за секунд и трудно се реагира в тези ситуации. Моите пред мен са падали, аз гледам и не мога да реагирам. Очите го отчитат, но тялото седи и не мърда. Не знам дали го обясних.

Виктор вдигна температура тази вечер. Ей така, от нищото. Притеснено ми е.

# 382

Оооо, да, Катерина, София и Рада са чудни! Янтра, дали ще ни дадат да кръстим внучките Flutter Представям си след 20 години, темата в бг мама за свекървите - Помощ! Свекърва ми настоява за някакво изтрещяло остаряло име, само защото така и не е успяла да има момиче! Joy
Наистина са чудесни имена!

Страхотно име!

Миднайт, страхотна новина! Още едно бебе в темата!  bouquet bouquet

Ох, какъв ден само! Искам да свършва и да се наспя и почина!

От сутринта ми е тръгнало да не съм се наспала ,защото снощи до 6 работех извънредно с нови клиенти и след това до 10 бях на фризьор след работа, а щерката обикаляше с баща си доброволец да продават сладки със скаутите до 8 по къщите. Продали са огромен брой и тя си чака значката за труда. И в събота ще продават от един магазин за 3 часа, но този път без нас. Аз ще пазарувам храна през това време за четата, че и 3ма рожденици имаме в градината тези две седмици. И в неделя ще сме на разходка пак нанякъде из Американско.

Та снощи след продажбата вечеряли ,къпали се и ме взеха в 9.45 и тепърва оправях кутии с обеди в 10 часа вечерта. След това дойде и колегата му със заколеното агне и с 3 кори фермерски яйца, което агне мм оправяше в гаража до 11 и включваше фризери и носеше лед, а аз приготвях дрехите за следващия ден и мих кални обувки, които ми бяха нацапали пода та към 11.30 си легнах капнала.

Днес в 7.30 бях на пълна пара с 6мата юнаци със закуски , изпращане на 4 броя на у-ще , забравени вещи из домовете им и търсене в последните моменти на ръкавици и шапки докато оправях бюлетина за родителите за месеца и посрещах и изпращах всеки.

Бяхме цял ден навън преди обяда. Съседите се наводнили до нас и багери цял ден правят изкопни ремонти и целия прах се налепи по измитите ми вчера прозорци. Сложих обяда да се готви докато вдигах бебето от сутрешен сън и приготвях двамата 4 годишни за навън и телефона ми звънят от у-щето и на вратата куриер пристига с пратка в този момент.Изпуснах обаждането и минало на гласова поща, което прослушах чак след 30 минути.

Щерката се обадила да я вземем от у-ще, че я боли сърцето и аз резтреперена звъня на баща й, който е на 30 минути път да излезе пак от работа и я взе и закара на клиниката. Проверявах клиники наоколо, звъня им докато чета истории и държа бебето целия ден, че брат му днес от радване ще му извади очите.

Мъжът ми фърчи и ми звъни д му правя снимка на мед. картата й и д му я пратя, че  в тази клиника ни нямат файла. Върнаха се докато слагах всички по столовете да хапват и готвеща и другата част на обяда з утре, че утре ще имаме излети и няма д имам време.

Докторът казал, че най-вероятно настива и затова я боляло цялото тяло. Има ниска Т от 37.4.

Сега лежи, а аз направих обяда, приспах бебетата, излъсках пак прозорци и кухня след торнадото на обяда с 4 деца, правя кекс с ябълки за следобедна закуска за другите деца след у-ще, измих пода след като едното се изпусна докато играе и оправих двете сушилни като смених 3 легла и заредих хавлии и дрехи по местата. И главоболието се върна..

Направих на детето чай с мед, дадох й обезболяващо за корема  и сега спи и всички останали също и сядам само да хапна обяда си и да оправя документацията и емайлите докато се събудят и се върнат и другите от у-ще и да правим следобедните занимания докато си тръгнат.

Днес няма да се ходи явно на клас по танци за детето и няма да се върнат в 8 и тепърва да се оправят с душове и вечери , а след като изчистя след следобедната закуска пода и оправя баните си обещах да се изтегна да гледам филм в 6 с мм и да си легнем всички рано. Дано детето е добре и да не вдига Т и този ден да минава.

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 18:22 от Анонимен

# 383
  Да, аз с Бг карта платих  Peace
Джен, утре ще ти пиша подробности, че сега от тел. ми е мъка писането. С превозвач поръчвам, щом аз се справям, значи всеки може  Wink

# 384
Контеса, уморих се докато те чета....как издържате на това темпо бе хора Hug

# 385
  • София
Искам и аз такъв киндъл! Рали, пиши в темата, че и аз да прочета!

Я, немския Амазон ми вика - Здравей, Белинда Shocked Явно имам регистрация, обаче от кога, защо newsm78

# 386
Ая, свикнала съм явно, но днес не ми е ден и това е.

Ванини, дано детето се оправи и да падне Т бързо.   Hug

Белинда  Wink пазарувала си явно някъде Simple Smile

# 387
  • Euskal Herria
Има фирми-доставчици, в темите за Амазон дават кои са. Поръчваш каквото искаш и чрез тази фирма ти идва в България. Аз не съм ползвала, но помня, че четох във форума. Пазарувам от Амазон, но си има доставка тук.

А щерката ми поръча инструменти (сладкарски) от Алиекспрес, страшно бързо дойде поръчката. За около 10-тина дни някъде.

# 388
  • Sofia
 Да, аз с Бг карта платих  Peace
Джен, утре ще ти пиша подробности, че сега от тел. ми е мъка писането. С превозвач поръчвам, щом аз се справям, значи всеки може  Wink
РалиHug
Скрит текст:
,тъкмо разгледах аз. Предолагам през Габко си поръчала  Peace. Регистрирах се, ориентирах се, утре на свежа глава ще поръчам и аз  Hug.Много ми е мътен тоя амазон, трябва да го поразуча  Thinking.
КонтесаShocked,как оживявш  Rolling Eyes...

# 389
  • София
Гена, после да разкажеш, ама като за бременни - подробно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт