Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 660
  • 836
  •   1
Отговори
# 615
Знам, най-добре там се изкъпвам Simple Smile

Аз най-добре се къпех на цистерните между Камен бряг и Тюленово със сярна вода  Mr. Green.

# 616
 Hug Благодаря!!!

Точно месец, за да излезе книжката и около 10 години да се наканя да я взема!  Crazy

Лято, не мисля, или поне никаде не видях, че има опция да се плува с тях. Това може да се направи в Делфинариума във Варна. Аз съм го правила и преживяването е повече от уникално. От емоцията след това ми трепереха краката и не можех да говоря!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но все пак.., обожавайки тези животни, не мисля, че Делфинариумите са хубаво нещо. По-скоро затвор, в който ги принуждават да циркаджийстват. По тази причина аз от дете мразя циркове!! Но иначе не бих имала шанса да видя въобще тези животни..

# 617
Винаги ще помня със страхотно чувство делфините, които гледах от нос Калиакра. И аз ги обичам. Захир, в цирковете вече има много малко животни, основно котки, кучета, гълъби.

# 618
Тук има организирано плуване с делфини, но в естествената им среда. Диви са, но се забавляват истински. Наистина са уникални животни, изклщчително социални и винаги се събират около лодки и хора.

# 619
Тук има организирано плуване с делфини, но в естествената им среда. Диви са, но се забавляват истински. Наистина са уникални животни, изклщчително социални и винаги се събират около лодки и хора.

Shocked Shocked Shocked Shocked Kaжи, че не се шегуваш!!!!!!!!!!!! Искам!! Идвам!! Чакай ме!!!!!!!!!!!!!!

# 620
Аз съм плувала с делфини и във Варна и в Мексико. Във Варна в Делфинариума, На Канкун, пак в делфинариум, но открит. На Хавай плувахме съвсем случайно с огромни морски костенурки, хем страшно, защото са наистина огромни, хем ужасно приятно - хващаш се за корубата им и те те носят. Детето беше ужасено, аз също. Ама няма такова удоволствие.

# 621
  • София
изпитвам страхопочитание с примес на ужас от костенурки Cry
та смятай с тези големите, а предполагам колко е кеф.
скокът с парашут не плаши толкова Laughing

# 622
Не, не се шегувам. Има доста такива турове, и делфините сами идват и яко се кефят
Dolphin 1 by anna stoykov, on Flickr

Плуват и се състезават с лодките, а като влезеш във водата, идват и си играят.

# 623
Аз след като години наред носех препарат от .....БГ, открих, че препарат за почистване на тоалетни върши перфектна работа срещу варовика. Насипвам в купичка и мажа с  гъба, оставям да действа 15 мин и измивам. С това мия стъклата на душа, срам не срам, признах си
Няколко поста по- нагоре и аз казах точно това, и похвалих препарата от Лидъл.
Захир, като тръгнеш за Даун, обади ми се! Не знам дали ще плувам с делфините, но ще посетя близката пожарна. За Даун ще има подаръци- цигарки!

Два пъти днес си правих newsm39, сега се чудя дали да се метна още веднъж за 30 минути. Слушам/гледам Майкъл Бубле по hbo. От Коледа не го бях слушала.

# 624
Значи, искам да кажа, че ми писна да общувам с идиоти! Много ми писна!

Извинете за отклонението, ама да си кажа

# 625

Захир, като тръгнеш за Даун, обади ми се! Не знам дали ще плувам с делфините, но ще посетя близката пожарна. За Даун ще има подаръци- цигарки!

Цвиля!!!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз много искам да отида и ако наистина има желаещи, давайте да търсим билети. Ще намерим евтин хотел, за да не сме 100 хора в Даун.
Делфини наистина обожавам! Това са невероятни, магически същества. Аз също се страхувах първо в Делфинариума, те бяха два и около 3м дълги, в тоя малък басейн си е направо приключение.

снимката е доста стара:
Скрит текст:

# 626
Моята дъщеря пък в последно време избягва да носи по-тесни блузи. Стоят ѝ добре, няма корем. Притесненията ѝ са заради бюста, да не си личи и да не се очертава. И сега ходи с едни широки блузи, ватирани. Ами пролетта и лятото? Има бюстиета, има и потничета разни, но не, притеснява се. Само да разбера, ако някой ѝ се е подигравал, ще го обезкосмя.

Лиле, нормално е. Изисква време момичето да приеме своята женственост и сексуалност, ако щеш. Спомням си, че и аз съм имала такива притеснения, не че някога съм била особено цицеста ама в началото е трудно да свикнеш. И това ще мине!  Hug

Моята от две години насам почти никога не слага тясна блуза. Все едни широки, раздърпани, но иначе къси. Аз като бях тийнка носехме такива. С рокля не помня да съм я виждала, откакто ми стигаше до под рамото. За обувки, дори и сандали, да не говорим. Даже дънки не носеше до скоро, но майка ми ѝ подари едни, тя много си ги хареса и почна да носи, но основно от скъсаните модели. Че ги и донакъсва. В общи линии - ужас! Но категорично не се занимавам с покупка на дрехи. Баща ѝ да ѝ дава пари и да си купува каквото иска, когато се разберат. Аз последния път като пробвах да ѝ купя нещо в нейно присъствие, почти бягах за да изляза от мола, след като я зарязах в него.  Sick

Titina, кой те пусна да плуваш с делфините във варненския делфинариум?  Shocked Майка ми беше управителка и съм сигурна, че никого не пускаха, освен треньорите. Аз съм милвала много пъти делфините, но да плува някой с тях... Да не си от бившите треньори или от плувкините от синхронното? Познавах първия им треньор, холандецът който докара първите делфини. Имам сериозен белег на ръката от папагала му.

п.п. За Даун аз съм първа. То си има лист с чакащи за къщата.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 15:45 от Анонимен

# 627
От известно време чета една австралийска сага, така съм се запалила, че чета часове по нощите. Много ми се иска да я видя Австралия, да видим кога и дали.

Опитвам се да сглобя новото седмично разписание на извънкласните занимания на децата. Тук Великден е датата, към която в повечето спортове се сменя възрастовата група или се правят изпитите за следващото ниво, та затова имаме доста промени в часовете с тренировките. Нормално е по едно и също време и тримата да имат различни тренировки на различни места - с това някак си се справям с малко по-стройна организация. Проблемът е, когато едно и също дете има 2 различни тренировки по едно и също време, тогава се налага да избира. А най-големия проблем е, че щерката ще има 3 различни тренировки в сряда - хандбал, гимнастика и таекуондо. И не иска да се откаже от нищо от тях. Опция за промяна в часовете на тренировките няма. Ще се гръмна!

# 628
Значи, искам да кажа, че ми писна да общувам с идиоти! Много ми писна!

Извинете за отклонението, ама да си кажа

Неизбежно е за съжаление, те са навсякъде!

# 629
Сбъдваща, не можеш ли да я преместиш за някои от нещата в други клубове ( предполагам с друг график)?

Общи условия

Активация на акаунт