Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 646
  • 836
  •   1
Отговори
# 705
Не мога да ви изчета, че все търча нанякаде. Днес чистих, подреждах, пусках перални. Видях, че сте обсъдили цени на почистване. Искам и аз за София. Писна ми да слугинствам. И все не е толкова чисто, колкото искам. Едно..отгоре отгоре е. Буквално не смогвам. Искам да ми измият банята, кухненски шкафове и плочки, основните по-тежки неща. Ще съм благодарна ако някой сподели цени и мнение за София.

Аз след като си взех книжката вчераз направих едно шофиране в час пик, с раздрънканата корсичка, която сега ще карам. Няколко пъти ми угасна при потегляне, свиркаха ми, заобикаляха ме ама не ми дреме. Сега тръгваме за Пловдив, аз ще карам. На гости на едни любими приятели. Времето е ужасно в София, ужасен студ, вятър и сиво. Надявам се в Пловдив да е по-добре, за да се разходим утре

# 706
  • Бургас
Ще ходим на Музейко в понеделник с малките.Чудя се ще им бъде ли интересно,каката е на 5, дребосъчка на 2 и 4 м? А зоологическата градина много ли е разкопана,казаха ми,че тече ремонт?

# 707
Баскетбол. Мари пуснах от фейса ама .....
Сигурно само приятелите ти го виждат.

Да, най-вероятно, но не е моя снимката и не знам как да я постна без да си разблокирам целия профил.

Няма значение де, той е прекрасен .

# 708
Браво на младежа, Даун  Peace
И аз не виждам снимката, видима е само за приятели.

Днес при нас валя много, а сега пече. Направо на лятна буря го докара  Laughing
Вчера оставих децата при баба им. И утре мисля да пооправя къщата на спокойствие. Поне седмица да е в приличен вид  Laughing
Преди малко във фейса ми излезна някакъв сайт (попули). Поръчах 4 броя тениски за девойките по 4.90лв.
Пише, че са 100 процента, памук. Дано да са хубави  Rolling Eyes

пп: Даун, десен бутон на изображението, информация за изображението и линка го слагаш между този таг за снимка (втората икона на втория ред точно над надписа ново при писане на отговор) Дано ми разбираш  Blush

# 709
  • Телиш/Плевен
Да, най-вероятно, но не е моя снимката и не знам как да я постна без да си разблокирам целия профил.

Няма значение де, той е прекрасен .
Кликваш с десен бутон върху нея и от менюто избираш "copy image address". Това е реалният адрес на снимката и ще излезе, без да се види от кого е публикувана. Hug

# 710
  • Euskal Herria
Даун, снимката е видима само за приятелите на сина ти. За да я покажеш, когато си я отворила, кликваш с десен бутон върху нея, избираш опцията "Отвори изображението в нов раздел" и тогава копираш линка от новия раздел. Едва тогава снимката ще е видима тук.
Честито на младежа!

# 711
Момичета, нищо не ми излиза с десен бутон Sad. Постът и снимката не са мои и може би заради това.

Ще го изнудя да го снимам и ще го пусна  Mr. Green.

# 712

Преди малко във фейса ми излезна някакъв сайт (попули). Поръчах 4 броя тениски за девойките по 4.90лв.
Пише, че са 100 процента, памук. Дано да са хубави  Rolling Eyes

Руми, да споделиш после доволна ли си, на мен все ми излиза една рокля за 24 лв  Wink

# 713
Непременно  Peace

# 714
Как се пише това попули, че не ми излиза на мен?

# 715
Привет. Бяхме на кино и късно се прибрахте, детето още спи, аз замесих козунаци  bowuu chef Дано само станат вкусни.
Мисля, че е popolo.

# 716
Пак го контузиха. В момента играе при големите, всички са 2 год. по-големи, яки и високи. Подценяват го противниковия тим, ама като им вкара няколко злобни гола в началото и се усетиха. Сега го фаулират постоянно.
Адаш, и двете трябва да вървят, и двете.

# 717
Детето има златен медал  Embarassed. Спечелиха турнирът. Дано сега си седне на дупето и да учи.

Браво на детето!  Hug За другото, надяй се.  Mr. Green
Моето има нови маратонки и се надявах да си изчисти стаята, но още се подготвя психически да го направи.

ММ купил зелен чесън и аз като невидяла нарязах една връзка в яденето. Къщата мирише отвратително.  ooooh!

# 718
Честито за медала.

Отвратително време тук, първо вятър, после дъжд.
Гледам за понеделник и вторник прогнозата...ще е към 14С.
Силно се замислям дали да ходя с обувки или боти.

# 719
Еми още е април, не е необичайно сякаш лошото време. Аз миналата година в началото на май си бях във Варна и ако имах кожух, щях да го облека. Всъщност на последния си рожден ден, който празнувах там, отидох с палто. В началото на май е. Като ученичка помня, че на 24 май вече имах тен. Егати затоплянето.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт