♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 553
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Ми знам ли - по едно време бях попрекалила с тях, та исках да ви дам почивка  Mr. Green ама явно и с това се олях  hahaha

# 181
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ми знам ли - по едно време бях попрекалила с тях, та исках да ви дам почивка  Mr. Green ама явно и с това се олях  hahaha

стига бе, тамам си е  Peace от всичко си имаме  Naughty, това което Мерич, Шенол и тези преди него, не ни показаха  Crossing Arms Naughty

# 182
 Hug Hug Hug

Нямам време да ровя, та питам - котьо още ли го няма  #Crazy Кака ще изпадне в депресия, ще трябва в клиника да я вкарат горката, от толкоз мъка  Whistling ooooh!

# 183
У пресата няма инфо котьо да се е появил / да не е луд/, ама че и Боре е избягал също Mr. Green

Sick Sick Sick

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 14:50 от Slawena

# 184
  Sick Sick Sick

Скрит текст:

Охх ще ходя да си лея куршум  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 185
И за оправяне на вкуса и фокуса

# 186
https://www.instagram.com/p/BStC6JjFo4b/?taken-by=gupseo
Здравейте! Ето я новата снимка на кака Гюпса, но не разбирам какво е написала, не изглежда на много опечалена, или се радва, че предизвика бурни реакции и обсъждания и вече може да е спокойна. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 187
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
У пресата няма инфо котьо да се е появил / да не е луд/, ама че и Боре е избягал също Mr. Green

Sick Sick Sick

Скрит текст:

само Круела и Китодар не разбраха че са един за друг  Crossing Arms

https://www.instagram.com/p/BStC6JjFo4b/?taken-by=gupseo
Скрит текст:
Здравейте! Ето я новата снимка на кака Гюпса, но не разбирам какво е написала, не изглежда на много опечалена, или се радва, че предизвика бурни реакции и обсъждания и вече може да е спокойна. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

от тоя фотка сега не разбрах  Thinking Thinking котьо завърна ли се  newsm78 по -надалеч ли замина  newsm78 стопанина му последва ли го  Praynig Rolling Eyes

# 188
Снимката е стара, кака предполага, че някой го е прибрал в дома си и дава описание на котарака. Иска да й го върнат  Peace

Язък за хубавото животинче, дано е попаднало на по- свестни стопани  Praynig Praynig

# 189
Снимката е стара, кака предполага, че някой го е прибрал в дома си и дава описание на котарака. Иска да й го върнат  Peace

Язък за хубавото животинче, дано е попаднало на по- свестни стопани 
Тая не изчака до четвъртък. Започна офанзивата на нова сметка отсега. Mr. Green

# 190

Тя сега подготвя почвата  Mr. Green Mr. Green

# 191
Глава 61

Седмицата изтече неусетно. Работата нямаше край, проблемите вкъщи- също.
Неджми бе все още в болницата. Дефне и Йомер го посетиха няколко пъти, вадейки късмет да не се засичат с Нериман. Той се възстановяваше добре, дори вече закачаше сестрите. Скоро щяха да го изпишат, но лекарят изрично му бе забранил да ходи на работа, за да не се изморява.
Сватбата на Синан и Ясемин бе определена за пролетта, така че подготовката ѝ течеше в пълна сила. Дефне бе избрана за свидетелка от страна на булката, следователно вземаше активно участие и в цялата лудница сега.
В събота се оказа, че Исо е болен и Нихан изпадна в криза. Обикновена хрема, според лекаря в близката клиника, и почти смъртоносна пневмония според изплашената майка. Връзвайки се на акъла ѝ, Йомер и Дефне заведоха нея и бебето в една от най- добрите болници в Истанбул, където просто потвърдиха диагнозата. Тъй като бе вече късна вечер, Нихан и Исо останаха да спят у тях. Махалата бе прекалено далеч, а малкия бе много неспокоен по пътя.
Йомер се настани на дивана на първия етаж, който хич не му бе по размерите, а гостите легнаха при Дефне в спалнята. Никой от тях обаче не успя да заспи, защото Исо се чувстваше зле и веднага щом те се унесоха, огласи къщата с непоносим плач. Нихан не спря да се извинява, докато разнасяше сина си напред назад из къщата, опитвайки се да го успокои. Дори Дефне, в която обикновено Исо кротуваше, не успя да помогне.
Смениха му памперса, нахраниха го, дадоха му и капки за колики. Но явно нищо от това не бе причина за нечовешките писъци, които издаваше малкото човече. Чудейки се какво да правят, Йомер предложи да се върнат в болницата. Беше три след полунощ, но не виждаха друг изход. Оставяйки бебето на дивана, за да се облекат, двете жени се качиха горе. Тъй като Йомер бе легнал с дрехите, нямаше нужда да се приготвя.
Малкия се дереше с цяло гърло, докато Йомер го молеше да се успокои. Къде се бавеха Дефне и Нихан?! Вземайки Исо на ръце, той тръгна да се качва, за да им извика да побързат. Изкачваше се по стъпалата, когато те за малко не връхлетяха върху него.
-   Какво стана? Какво му е?!- Питаха и двете, гледайки спящото бебе в ръцете му. Самият той го изгледа с недоумение.
-   Аз исках само…- Започна Йомер, докато жените шъткаха насреща му.
-   Заспал ли е?!- Прошепна Дефне се приближи много внимателно, поглеждайки нежно племенника си.- Колко е спокоен?!
-   Нека го взема!- Посегна Нихан, но Дефне я плесна през ръцете.
-   Шшшт, да не си го докоснала!- Изсъска ѝ тя.- Йомер, ела с мен!
Той все още гледаше невярващо Исо, който спеше като ангелче в ръцете му. Дефне го задърпа леко надолу, настанявайки го да седне на дивана, докато тя самата се отпусна до тях. Нихан седна в креслото, наблюдавайки ги уморено.
-   Собственият ми син предпочита Йомер пред мен!- Прошепна тя, правейки се на ядосана.- Искате ли да ви го оставя и да си вървя?!
-   Нихан, не говори глупости!- Скара ѝ се тихо Дефне.
-   Колко само е кротък!- Йомер люлееше малкия, борещ се с чувствата, които го обземаха. Все по- добре разбираше Дефне.
-   Какво ще правим сега?!- Попита Нихан, прозявайки се.
-   Ти се качи горе и поспи!- Отговори ѝ приятелката ѝ.- Ние ще се погрижим за него.
-   Добре. Ако ви трябвам ме извикайте.
Забравила за страха си от болестта на сина си и проявявайки вродената си нетактичност, тя се заизкачва нагоре. Усмихвайки се, Дефне се обърна към съпруга си.
-   Толкова много ти отива?!- Сгуши се до него, облягайки глава на рамото му.- Как се случи?!
-   Не знам! Просто нямах търпение да тръгнем и исках да ви извикам да побързате… но нямаше как да го оставя сам долу. Дори не разбрах в първия момент, че се е укротил.- Засмя се тихо той.- Какво ще правим сега?
-   Ще спим.- Ухили се Дефне.
-   Как?
-   Ето така.- Прегръщайки го с една ръка, тя се сви до него.
-   Миличка, няма да ти е удобно така!- Опита се да протестира той.- А и как да заспя, ами ако го изпусна?! Не мога!
-   Няма, спокойно!- Засмя се тя.- Ако можеше щях да го взема аз, но както видяхме, той иска теб.
-   Но на мен не ми е спокойно така. Няма да спя!
-   Йомер, не говори глупости! Хайде, отпусни се.
Дефне се прозя и полагайки глава на рамото му, започна да се унася. Йомер обаче нямаше такова намерение. Упорито държейки очите си отворени, той говореше тихо на спящото бебе в ръцете си. Скоро започна да се изморява, искаше му се да стане и да се раздвижи, но ако помръднеше, щеше да събуди Дефне. Примирявайки се със съдбата и отброявайки последните минути преди изгрева, Йомер все пак се унесе.

https://www.youtube.com/watch?v=NudUovOABjQ

# 192

Тя сега подготвя почвата  Mr. Green Mr. Green
smile3532 newsm62 smile3501
Газета Posta сообщает о том, что в связи с пропажей кошки в районе ТЦ Зорлу курсируют толпы поклонниц Барыша с целью найти кошку, телефон и встретиться с актером... А они чего хотели? Чтобы народ просто так рыжую кошку Гюпсе разыскивал?🤣🤣🤣
http://www.posta.com.tr/baris-arduc-hayranlari-tasmad..

Весник Posta съобщава, че във връзка със загубената котка в района на ТЦ Зорлу обикалят тълпи поклоници на Баръш с цел да намерят котката, телефона и да се срещнат с актьора........

# 193
 Hug Hug Hug
Темпи страхотни 2 глави, и музика и кекс , всичко си е на мястото  bouquet

А колкото до Каката - то е ясно, наистина е болна жената, явно неизлечимо Joy hahaha

# 194
Аз пък искам да се срещна с мис Озай Whistling

Общи условия

Активация на акаунт