♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 589
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък искам да се срещна с мис Озай Whistling

Ти си все наопаки  hahaha hahaha

# 196

Ти си все наопаки  hahaha hahaha

На Боре какво да му гледам, косматия фейс или отпуснатото шкембе Mr. Green, глдай мис Озай е друга работа Rolling Eyes, извор на мъдрост, еталон за подражание, безумна красота / е аз съм по красива де Blush/.... Ами, ако Боре с нея и ме хареса от раз :ooooh, какво правим, ще си навлека гнева на една изоставена истанбулска разкошница Crossing Arms.... Thinking Thinking Thinking Thinking
Отивам да търся малката Каро, че нещо се разтроих от тези мои мисли Sick

# 197
Скрит текст:

Ти си все наопаки  hahaha hahaha

На Боре какво да му гледам, косматия фейс или отпуснатото шкембе Mr. Green, глдай мис Озай е друга работа Rolling Eyes, извор на мъдрост, еталон за подражание, безумна красота / е аз съм по красива де Blush/.... Ами, ако Боре с нея и ме хареса от раз :ooooh, какво правим, ще си навлека гнева на една изоставена истанбулска разкошница Crossing Arms.... Thinking Thinking Thinking Thinking
Отивам да търся малката Каро, че нещо се разтроих от тези мои мисли Sick

От кое се разстрои- от идеята, че си по- красива от кака или това, че Борко може да те хареса  Mr. Green Mr. Green

Чакам малката с нетърпение  smile3508 smile3508

# 198
Боре да ме хареса   Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 19:06 от Slawena

# 199
Боре да ме хареса   Embarassed Embarassed Embarassed

Joy Joy Joy Joy Joy

Жал ти е за кака или ще ти е мъка за твоичкия  Mr. Green Ако ли пък те плаши вида на Борко, споко- ще го вкараш в пътя за има няма два часа  hahaha

# 200
Hug
Slawena не ти трябва много  - само 1 оранжево коте . . . .ама чувам, че в района на Истанбул - център не останало нито едно рижаво коте.Колекционерски били  Joy Joy JoyПосле щели да изнудват каката...

# 201
Еми, рижав кот си имаме и у дома, но заради алергията ми го гледа свеки, да взема вече жената да я освободя от това бреме Mr. Green да и го подаря на кака Mr. Green

Темпи, може и брадата да го оставя Боре, да видя с такава порода какво е Wink

# 202
Джанъм ти му се покажи, да му хванеш окото, пък после ще измислиш какво да го правиш Mr. Green

Моля ти се, нейният кот таман се спаси, не й давай друг заложник  Praynig hahaha

# 203
...
Скрит текст:

Пак съм аз, малката Каро... За протокола вече съм на три месеца, тежа 6,300/ 57 см, направо съм перфектна, с около половин кг  над нормата, ами тъй де няма да съм слаба като мама, ами якичка като КоришкУ и моя тати. И знаете ли, кое е най любимото ми занимание, да си изучавам ръчичките и да реша дилемата как да си навра и двете юмручета в устичката си, за сега не успявам за съжаление. Виждам си и крачетата вече, но най ми е хубаво, когато мама се наведе над мен и да си я гледам, защото моята мама е най хубавата на  света, а тати казва,че ние двете сме най красивото нещо в живота му, появили се съвсем случайно , а не със задължителното за него плануване и обмисляне. Това пък какво е? Другото ми "любимо занимание" е да ме къпят и после тати да ме масажира, мога да ви кажа, че тогава се размазвам от кеф... То ако и вие попаднете в неговите ръце и вие ще се размажите, но аз не давам, че ще стана лоша... А вече се обръщам, най големия кошмар на мама, когато ми сменя памперса, а пък и обичам да опознавам света около себе си, затова си вдигам главата, макар да е много зор, защото ме мързи... С една дума съм си едно нормално бебе на 3 месеца, чаровно, мило, добричко , но само понякога...Проблема ми е , че искам да кажа нещо на родителите и така се старая, а те само ми се хилят насреща и ме гледат недоумяващо, все пак не е тъпо като онази хахава Неро...Брр, тръпки ми минават по гръбчето, като се сетя за нея , хич не ми е по сърце, добре,че Коришко е плътно с нея, че да се трайва. Е, едно не мога да отрека, че Неро има вкус и ми носи само скъпи неща, за което мама после се ядосва и мърмори на тати, а той и казва " Мила, какъв ти е проблема."
            Време ми е за къпане и интересно, защо трябва да са двамата с мен в банята не знам, стига ми само тати,защото мама обикновено само гледа и му подава това-онова...Много ми е хубаво като ми махнат памперса да си мятам крачетата и да се мъча да ги хвана, но тати ми казва, че шкембенцето ми пречи... Сладур, ами нямам твоите плочки баща ми , кво да праим, аз съм на три месеца, а ти на 33 години...Мама сипва от пяната ми във ваничката и моя кошмар се сбъдва, да докосна водата, мразя яяяяяяяя, но тати е непреклонен, с една ръка ме държи , а с другата ме милва по коремчето, ама аз пак мразя водаааааа и започвам да ритаааам... и магията става, бързо ме поливат с водата, сапунисват ме, от което аз още по силно се възмущаваааааам...и така има няма за 5 мин съм окъпана, ухая на роза, завита съм с любимата ми жълта хавлийка с ушички , гушната от тати протоколно съм си подложила устничката  и гледам как мама почиства банята, защото както казват на приятелите си " Процеса къпане при Каро е като тайфун от 5 степен". Ами така е , като не обичам водата... Тате, не може ли да си стоя некъпана, а?...
Гледам как мама попива водата от голямата вана, която използват като стойока за моята и мърмори нещо, но кой ли я слуша, а те с тати са по мокри и от мен. На мама тениската да я изцедиш и защо баща ми каза " Брр" като я видя така,студено ли му стана...  Нали си е предвидлив се е съблякъл само по спортно долнище...Защо мама го зяпа така?...Ама пак е мокър и от брадата му капе вода по бузката ми, но сега ще си трая, че ми е много хубаво да го усещам как ухае на тати и да ме гушка с много любов и да ми говори тихичко на ушенцето, нищо че ме е гъдел... Слага ме на голямата спалня, защото масата за повиване ми е тясна и започва най хубавата част " Дефне, подай ми бебешкото олио", обаче Дефне е изчезнала, тати  мърмори и отива до шкафа да го вземе и започва да ме масажира леко и нежно " Така на тати силното момиче... май най обичаш да разтриваме крачетата, а...Гъдел ли имаш, миличка....Дефне, Дефме , ела да видиш как се усмихва и свива пръстчетата като и разтривам ходилото... Пррр , по коремчето..прр...щастливка... така ушичките подсушихме, прическата е готова... Каро, ти май ще имаш като моите букли, а няма да си огън като мама в главата...Така и памперса залепих, ох че ме ритна в лицето... Защо се смееш, ангелчето ми... Скъпа, ние сме готови...Сега малката Каролин си чака млякото...Какво?", " Скъпи, облечи си тениска, че е неприлично да стоиш полугол пред детето и майка му..." , " Дефнем не се смей, защото после не отговарям"....
                     Тъмно е ... Само Луната осветява стаята... От моето място виждам само леглото на мама и тати... Опс, я да си докарам фокуса... Защо завивката им мърда , май плува... Уау, тати май се бори с мама...На какво ли си играят...Искам и аз да си играя с вас? Ехоо, не ме ли виждате? Мамо? Тате?....Аааа...
" Йомер, спри...стига" мама говори тихо на тати, почти не я чувам и защо е толкова щастлива...Защото са двамата заедно, а аз съм тук самотна, само с един опулен заек в леглото... " Йомер, стига!"," Скъпа, точно сега ли?"... Тати защо е така запъхтян, все едно че е правил сутришната си тренировка... " Йомер, Каро ни гледа!" ... '' О, дъще.." Опс, хванаха ме... " Дефне, казах ти че вече не се буди така нощем и може да спи в стаята си.", " Ще ти даде ли сърце, малката да спи сама ?".... Не знам какво правиха там, но сега е тихо и спокойно и завивката им не плува така странно във въздуха... Аз май съм заспала пак... Но нещо не ми е комфортно...Топло ми е, нослето ми е запушено и заека и Луната много лошо ме гледат....
" Йомер, Каролин плаче", " Нищо Дефне, дай и вода и ще заспи."
                 10 минути по късно...

" Йомер, много жално плаче. До сега така не е плакала така". тато ме взима и шок за двамата " Какво има , миличка? Уплаши ли се ? Дефне, детето май има температура и нослето и сякаш е запушено?... Май скоро няма да ме връщате в стаята, а?

Очаквайте продължение....

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 21:15 от Slawena

# 204
...
Скрит текст:

Пак съм аз, малката Каро... За протокола вече съм на три месеца, тежа 6,300/ 57 см, направо съм перфектна, с около половин кг  над нормата, ами тъй де няма да съм слаба като мама, ами якичка като КоришкУ и моя тати. И знаете ли, кое е най любимото ми занимание, да си изучавам ръчичките и да реша дилемата как да си навра и двете юмручета в устичката си, за сега не успявам за съжаление. Виждам си и крачетата вече, но най ми е хубаво, когато мама се наведе над мен и да си я гледам, защото моята мама е най хубавата на  света, а тати казва,че ние двете сме най красивото нещо в живота му, появили се съвсем случайно в живота му, а не със задължителното за него плануване и обмисляне. Това пък какво е? Другото ми любимо занимание е да ме къпят и после тати да ме масажира, мога да ви кажа, че тогава се размазвам от кеф... То ако и вие попаднете в неговите ръце и вие ще се размажите, но аз не давам, че ще стана лоша... А вече се обръщам, най големия кошмар на мама, когато ми сменя памперса, а пък и обичам да опознавам света около себе си, затова си вдигам главата, макар да е много зор, защото ме мързи... С една дума съм си едно нормално бебе на 3 месеца, чаровно, мило, добричко , но само понякога...Проблема ми е , че искам да кажа нещо на родителите и така се старая, а те само ми се хилят насреща и ме гледат недоумяващо, все пак не е тъпо като онази хахава Неро...Брр, тръпки ми минават по гръбчето, като се сетя за нея , хич не ми е по сърце, добре,че Коришко е плътно с нея, че да се трайва. Е, едно не мога да отрека, че Неро има вкус и ми носи само скъпи неща, за което мама после се ядосва и мърмори на тати, а той и казва " Мила, какъв ти е проблема."
            Време ми е за къпане и интересно, защо трябва да са двамата с мен в банята не знам, стига ми само тати,защото мама обикновено само гледа и му подава това-онова...Много ми е хубаво като ми махнат памперса да си мятам крачетата и да се мъча да ги хвана, но тати ми казва, че шкембенцето ми пречи... Сладур, ами нямам твоите плочки баща ми , кво да праим, аз съм на три месеца, а ти на 33 години...Мама сипва от пяната ми във ваничката и моя кошмар се сбъдва, да докосна водата, мразя яяяяяяяя, но тати е непреклонен, с една ръка ме държи , а с другата ме милва по коремчето, ама аз пак мразя водаааааа и започвам да ритаааам... и магията става, бързо ме поливат с водата, сапунисват ме, от което аз още по силно се възмущаваааааам...и така има няма за 5 мин съм окъпана, ухая на роза, завита съм с любимата ми жълта хавлийка с ушички , гушната от тати протоколно съм си подложила устничката  и гледам как мама почиства банята, защото както казват на приятелите си " Процеса къпане при Каро е като тайфун от 5 степен". Ами така е , като не обичам водата... Тате, не може ли да си стоя некъпана, а?...
Гледам как мама попива водата от голямата вана, която използват като стойока за моята и мърмори нещо, но кой ли я слуша, а те с тати са по мокри и от мен. На мама тениската да я изцедиш и защо баща ми каза " Брр" като я видя така,студено ли му стана...  Нали си е предвидлив се е съблякъл само по спортно долнище...Защо мама го зяпа така?...Ама пак е мокър и от брадата му капе вода по бузката ми, но сега ще си трая, че ми е много хубаво да го усещам как ухае на тати и да ме гушка с много любов и да ми говори тихичко на ушенцето, нищо че ме е гъдел... Слага ме на голямата спалня, защото масата за повиване ми е тясна и започва най хубавата част " Дефне, подай ми бебешкото олио", обаче Дефне е изчезнала, тати  мърмори и отива до шкафа да го вземе и започва да ме масажира леко и нежно " Така на тати силното момиче... май най обичаш да разтриваме крачетата, а...Гъдел ли имаш, миличка....Дефне, Дефме , ела да видиш как се усмихва и свива пръстчетата като и разтривам ходилото... Пррр , по коремчето..прр...щастливка... така ушичките подсушихме, прическата е готова... Каро, ти май ще имаш като моите букли, а няма да си огън като мама в главата...Така и памперса залепих, ох че ме ритна в лицето... Защо се смееш, ангелчето ми... Скъпа, ние сме готови...Сега малката Каролин си чака млякото...Какво?", " Скъпи, облечи си тениска, че е неприлично да стоиш полугол пред детето и майка му..." , " Дефнем не се смей, защото после не отговарям"....
                     Тъмно е ... Само Луната осветява стаята... От моето място виждам само леглото на мама и тати... Опс, я да си докарам фокуса... Защо завивката им мърда , май плува... Уау, тати май се бори с мама...На какво ли си играят...Искам и аз да си играя с вас? Ехоо, не ме ли виждате? Мамо? Тате?....Аааа...
" Йомер, спри...стига" мама говори тихо на тати, почти не я чувам и защо е толкова щастлива...Защото са двамата заедно, а аз съм тук самотна, само с един опулен заек в леглото... " Йомер, стига!"," Скъпа, точно сега ли?"... Тати защо е така запъхтян, все едно че е правил сутришната си тренировка... " Йомер, Каро ни гледа!" ... '' О, дъще.." Опс, хванаха ме... " Дефне, казах ти че вече не се буди така нощем и може да спи в стаята си.", " Ще ти даде ли сърце, малката да спи сама ?".... Не знам какво правиха там, но сега е тихо и спокойно и завивката им не плува така странно във въздуха... Аз май съм заспала пак... Но нещо не ми е комфортно...Топло ми е, нослето ми е запушено и заека и Луната много лошо ме гледат....
                 10 минути по късно...

" Йомер, много жално плаче. До сега така не е плакала така", " Какво има , миличка? Уплаши ли се ? Дефне, тя детето май има температура и нослето и сякаш е запушено?... Май скоро няма да ме връщате в стата ми, а?

newsm10 smile3521 newsm51
Каро отсега тарикатче , да видим като порсне как ще ги върти на малкото си пръстче hahaha

# 205
Какво повече да кажа, освен че малката е чисто дяволче  Twisted Evil Twisted Evil

# 206
Какво повече да кажа, освен че малката е чисто дяволче  Twisted Evil Twisted Evil

И ме питаш колко броя ще бъдат Whistling

Еми Peace

# 207
Колкото повече, толкова по- весело   Mr. Green Пък и не е задължително другите да са същите дивачета  Whistling

# 208
Колкото повече, толкова по- весело   Mr. Green Пък и не е задължително другите да са същите дивачета  Whistling

newsm48

# 209
...
Скрит текст:

Пак съм аз, малката Каро... За протокола вече съм на три месеца, тежа 6,300/ 57 см, направо съм перфектна, с около половин кг  над нормата, ами тъй де няма да съм слаба като мама, ами якичка като КоришкУ и моя тати. И знаете ли, кое е най любимото ми занимание, да си изучавам ръчичките и да реша дилемата как да си навра и двете юмручета в устичката си, за сега не успявам за съжаление. Виждам си и крачетата вече, но най ми е хубаво, когато мама се наведе над мен и да си я гледам, защото моята мама е най хубавата на  света, а тати казва,че ние двете сме най красивото нещо в живота му, появили се съвсем случайно в живота му, а не със задължителното за него плануване и обмисляне. Това пък какво е? Другото ми любимо занимание е да ме къпят и после тати да ме масажира, мога да ви кажа, че тогава се размазвам от кеф... То ако и вие попаднете в неговите ръце и вие ще се размажите, но аз не давам, че ще стана лоша... А вече се обръщам, най големия кошмар на мама, когато ми сменя памперса, а пък и обичам да опознавам света около себе си, затова си вдигам главата, макар да е много зор, защото ме мързи... С една дума съм си едно нормално бебе на 3 месеца, чаровно, мило, добричко , но само понякога...Проблема ми е , че искам да кажа нещо на родителите и така се старая, а те само ми се хилят насреща и ме гледат недоумяващо, все пак не е тъпо като онази хахава Неро...Брр, тръпки ми минават по гръбчето, като се сетя за нея , хич не ми е по сърце, добре,че Коришко е плътно с нея, че да се трайва. Е, едно не мога да отрека, че Неро има вкус и ми носи само скъпи неща, за което мама после се ядосва и мърмори на тати, а той и казва " Мила, какъв ти е проблема."
            Време ми е за къпане и интересно, защо трябва да са двамата с мен в банята не знам, стига ми само тати,защото мама обикновено само гледа и му подава това-онова...Много ми е хубаво като ми махнат памперса да си мятам крачетата и да се мъча да ги хвана, но тати ми казва, че шкембенцето ми пречи... Сладур, ами нямам твоите плочки баща ми , кво да праим, аз съм на три месеца, а ти на 33 години...Мама сипва от пяната ми във ваничката и моя кошмар се сбъдва, да докосна водата, мразя яяяяяяяя, но тати е непреклонен, с една ръка ме държи , а с другата ме милва по коремчето, ама аз пак мразя водаааааа и започвам да ритаааам... и магията става, бързо ме поливат с водата, сапунисват ме, от което аз още по силно се възмущаваааааам...и така има няма за 5 мин съм окъпана, ухая на роза, завита съм с любимата ми жълта хавлийка с ушички , гушната от тати протоколно съм си подложила устничката  и гледам как мама почиства банята, защото както казват на приятелите си " Процеса къпане при Каро е като тайфун от 5 степен". Ами така е , като не обичам водата... Тате, не може ли да си стоя некъпана, а?...
Гледам как мама попива водата от голямата вана, която използват като стойока за моята и мърмори нещо, но кой ли я слуша, а те с тати са по мокри и от мен. На мама тениската да я изцедиш и защо баща ми каза " Брр" като я видя така,студено ли му стана...  Нали си е предвидлив се е съблякъл само по спортно долнище...Защо мама го зяпа така?...Ама пак е мокър и от брадата му капе вода по бузката ми, но сега ще си трая, че ми е много хубаво да го усещам как ухае на тати и да ме гушка с много любов и да ми говори тихичко на ушенцето, нищо че ме е гъдел... Слага ме на голямата спалня, защото масата за повиване ми е тясна и започва най хубавата част " Дефне, подай ми бебешкото олио", обаче Дефне е изчезнала, тати  мърмори и отива до шкафа да го вземе и започва да ме масажира леко и нежно " Така на тати силното момиче... май най обичаш да разтриваме крачетата, а...Гъдел ли имаш, миличка....Дефне, Дефме , ела да видиш как се усмихва и свива пръстчетата като и разтривам ходилото... Пррр , по коремчето..прр...щастливка... така ушичките подсушихме, прическата е готова... Каро, ти май ще имаш като моите букли, а няма да си огън като мама в главата...Така и памперса залепих, ох че ме ритна в лицето... Защо се смееш, ангелчето ми... Скъпа, ние сме готови...Сега малката Каролин си чака млякото...Какво?", " Скъпи, облечи си тениска, че е неприлично да стоиш полугол пред детето и майка му..." , " Дефнем не се смей, защото после не отговарям"....
                 10 минути по късно...

" Йомер, много жално плаче. До сега така не е плакала така", " Какво има , миличка? Уплаши ли се ? Дефне, тя детето май има температура и нослето и сякаш е запушено?... Май скоро няма да ме връщате в стата ми, а?

newsm10 smile3521 newsm51
Каро отсега тарикатче , да видим като порсне как ще ги върти на малкото си пръстче hahaha

малката Каро спомена Корай та се сетх в ютюб има някакъв репортаж със корай и кака ти и баръш ги споменава.,  Големи хвалби за люспа умна, работна и т,н. и много му харесвало това което пише и с удоволствие би играл във неин филм,

Общи условия

Активация на акаунт