♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 526
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Този кот нещастен още ли е в неизвестното, жалко че Бюре няма да го последва, все пак кака е в депресия и някой трябва да се грижи за менажерията и да и бърше нослетУ... Как още не е излязла с изявление-молба пред някоя програма да и върнат котака, чорлава с подпухнали очи и подсмърчаща, грачеща, с една дума съсипана...
Stop йок артък  Whistling Joy Joy макар че гледката ще един път  Crazy Mr. Green

# 151
Коте, направо си я представям в HD формат, с треперещ глас умоляваща Sick, котето хитро ще излезе в тц се е загубило... А дало някоя/й много бутнат/а по горните етажи фен/ка не е прибрал животинката

# 152
Коте, направо си я представям в HD формат, с треперещ глас умоляваща Sick, котето хитро ще излезе в тц се е загубило... А дало някоя/й много бутнат/а по горните етажи фен/ка не е прибрал животинката

Аз ако бях, дори без да знам чие е, щях да си го прибера, така че е напълно възможно и наистина някой да го е взел.. ама защо не го връща  Thinking Thinking Дали пък няма да искат откуп  hahaha

# 153

Аз ако бях, дори без да знам чие е, щях да си го прибера, така че е напълно възможно и наистина някой да го е взел.. ама защо не го връща  Thinking Thinking Дали пък няма да искат откуп  hahaha

Добър вечер  Hug Hug
Ще искат откуп разбира се - свободата на Баръш  Joy Joy Joy , че като четох феновете как ги нареждат в youtube...
ще погледам малко новата невеста и истанбулската , че да мога да ви догоня с някое и друго мнение.Обаче Fici Pi  - много ми хареса, хем не съм точно фен на Серенай.Тя има голям късмет, че са я взели в този сериал - ще оберат точките....Сценарий,кастинг, игра , режисура , без излишни пълнежи - съвсем ново тур.кино.
А на Керем сериала финал на 17 еп....

# 154
Глава 59

Докато Дефне бе в банята, Йомер позвъни в болницата. Увериха го, че всичко е наред, чичо му се е събудил и следобед могат да го посетят. Не попита за леля си, просто защото не го интересуваше.
Закусиха набързо, преглеждайки програмата за деня и документите за съвещанието. Закъсняха дори за него, но не им пукаше особено. Бяха щастливи.
Обядваха в ресторант наблизо, след което решиха да не се връщат във фирмата. Отправиха се към болницата, където тъкмо бяха настанили Неджми в новата му стая. Нериман не се виждаше никаква, поради което те влязоха спокойни при него, след като разговаряха с лекаря. Неджми щеше да остане една седмица в болницата, а след като го изпишеха, трябваше да се пази много. Никакъв стрес, притеснения или вълнения.
Влизайки в стаята завариха Неджми да гледа спорт. Изненадан да ги види, той бързо спря звука на телевизора, надигайки се да седне.
-   Стой, стой, чичо!- Спря го Йомер, приближавайки бързо.- Легни, трябва да си почиваш.
-   Как сте, г-н Неджми?!- Попита го Дефне, докато той още ги гледаше невярващо.
-   Добре съм!- Отговори след малко.- Вие какво правите тук?! По това време?!
-   Дойдохме да те видим.- Йомер дръпна столове и двамата с Дефне седнаха.- Наистина ли си добре?!
-   Нищо ми няма, здрав съм като бик!- Опита се да ги успокои той, но черните кръгове под очите му и апаратите, закачени около него и следящи показателите му говореха друго.
-   Къде е г-жа Нериман?!- Осмели се да попита Дефне.
-   Излезе на пазар с Корай!- Отегчено каза Неджми.
-   Излязла е на пазар и те е оставила сам?!- Ядоса се Йомер. Дефне хвана ръката му, вдъхвайки му сила.
-   Това е нейният начин да избяга от проблемите. Свикнал съм вече!- Засмя се Неджми.- Вие как сте?! Не очаквах да е видя тук.- Продължи след малко той, обръщайки се към племенника си.
-   И аз не очаквах да стане така.- Отговори му тихо той.- Когато Синан каза, че си получил инфаркт, нещо в мен се пречупи. Каквото и да е станало, ти си единственият ми кръвен роднина, който ми остана. Не мога да те загубя.
-   Йомер, синко, не е така. Имаш и дядо си, и леля ти е тук!
-   Не!- Гневът отново се появи в очите му.- За мен те вече не съществуват. Моля те, нека не говорим за това.
-   Но как...
-   Г-н Неджми, моля ви, недейте.- Прекъсна го Дефне, докато Йомер си поемаше дълбоко въздух, опитвайки да се успокои.- Не настоявайте, няма смисъл. Нашият инат вече е решил, нека го оставим на мира!- Усмихна се тя, слагайки ръка на рамото на съпруга си.
-   Добре!- Примири се Неджми.- Щастлив съм, че сте заедно. Съвестта ми нямаше да понесе, ако заради нашите глупости вие се бяхте разделили. Преживяхте прекалено много болка по наша вина, затова моля да ни простите. Йомер, никога не съм искал да страдаш. Ти си всичко, което ми остана от Ахмет! Обичам те колкото и Суде, все едно си мой син. Ако знаех до къде ще стигне всичко това, никога нямаше да позволя на Нериман да започне тази игра.
-   Нека забравим миналото!- Кимна Йомер.- Всичко остана зад нас, време е да гледаме напред. Но не искам да виждам г-жа Нериман. Не искам да се доближава по какъвто и да е начин до мен или Дефне. Предупреждавам те, чичо, не отговарям за действията си. Достатъчно вреда ни причини!
-   Знам, синко, знам! Ще поговоря с нея, ще я предупредя. Но я познаваш, не мога нищо да обещая.
-   Г-н Неджми, успокойте се. Йомер!- Погледна укорително съпруга си Дефне.- Сега не трябва да се вълнувате, лекарят каза да си почивате. Поспете малко, ние ще дойдем отново утре сутринта.
-   При едно условие.- Хвана той ръката ѝ.- Стига с този господин, става ли?! Вече сме едно семейство, Дефне. Ти си ми като дъщеря още от самото начало, знаеш го. Казвай ми чичо, нали?!
-   Само че аз... Не знам, прав сте, но...- Забърбори тя, извиквайки усмивка на лицето му.- Ще се опитам, но... Странно ще ми е... Все пак вие.. Аз..
-   Добре, скъпа, добре!- Прекъсна я Йомер, опитвайки да не се разсмее.- Ще свикнеш полека лека, нали така?!
-   Да, може би, ще опитам, не знам...
-   Чичо, ние тръгваме! Почивай си и не мисли за нищо. Не позволявай никой и нищо да те ядоса или притесни! Ще се видим сутринта.- Отправи се той вратата.
-   Обещавам да ви донесем закуска, че сигурно тази в болницата е ужасна!- Усмихна се Дефне, следвайки съпруга си.

https://www.youtube.com/watch?v=0hQCKkqmDlw

ПЕСЕНТА С ПРЕВОД

# 155
Темпи, каква приятна изненада по никое време Hug, но повече нищо не мога да кажа, че на сеньор Ипликчи
май крила са започнали да му никнат и няма за какво да го оплювам.... за сега Mr. Green

# 156
# 157
Темпи, каква приятна изненада по никое време Hug, но повече нищо не мога да кажа, че на сеньор Ипликчи
май крила са започнали да му никнат и няма за какво да го оплювам.... за сега Mr. Green

Ееее, джанъм, то време е вече ледения водопад да се разтопи  hahaha hahaha Ако до края Йомер си остане все същото дърво просто няма да има смисъл от всичко случило се  Peace

Пълно куку съм  Mr. Green Рекламата на Факрие за КОТОН ама ха познайте кого виждам аз в този склад  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 11:29 от tempestad

# 158
Джанъм, кой ти се привижда, че на мен линка не ми се отваря newsm78

# 159
Джанъм, кой ти се привижда, че на мен линка не ми се отваря newsm78

Ето я рекламата  Peace Peace

https://www.youtube.com/watch?v=PHbB0-EzXJA

# 160
  • Пловдив
Честит празник момичета!

Темпи,  Hug Славе  Hug

# 161
Честит Имен Ден на всички Цветя  bouquet bouquet bouquet
     https://www.youtube.com/watch?v=9Tu1oEUUmLQ                                   
 Да сте живи и здрави и винаги усмихнати  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 162
https://www.gecce.com/fotogaleri-baris-arduc-ve-gupse-ozayin-tas … ni-ortaya-cikti/1

Тази хубост неземна какво пак е направила, че пак е редом с името на Баръш ooooh!

# 163
https://www.gecce.com/fotogaleri-baris-arduc-ve-gupse-ozayin-tas … ni-ortaya-cikti/1

Тази хубост неземна какво пак е направила, че пак е редом с името на Баръш ooooh!
Hug Hug Hug
Стари снимки от миналогодишно преместване в нова квартира.Тогава уж феновете им звъняли посреднощ на вратата, а после се оказа, че заради безкрайните скандали които вдигали, комшиите се оплаквали от Г и Б / колко е верно,не се знае разбира се/. После си наели къща с градина за животните.Някой от родата на Б се беше снимал в градината. Рускините се чудят , колко ли плаща Г постоянно да и слагат снимки по медиите. Joy Joy Joy

котето избягало с Баръш

# 164
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Честита Цветница момичета  Hug Hug
Честито на всички празнуващи  bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт