♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 615
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Темпи, Дафа да не вземе да скрие теста в съда с яденето след като Йомер я изненада Mr. Green

Де тоз късмет  Mr. Green Mr. Green Мислех да ви го оставя за утре, ама като искате...  Whistling Whistling

Глава 78

Дефне се заключи в банята, трепереща, с прословутия тест в ръце. Колкото и да си повтаряше обаче, че няма нищо страшно и че всичко ще е наред, какъвто и да е резултата, така и не се решаваше да го отвори.
Прочете подробно инструкциите, два пъти, съзнавайки, че просто си губи времето. Поемайки си дълбоко дъх, най- после отвори кутийката. Имаше чувството, че е крадец, когото всеки момент ще хванат. Знаеше, че не прави нищо лошо, но не можеше да спре треперенето на ръцете си.
Седнала на леглото в спалнята, която също бе заключила и бе спуснала пердетата, Дефне бе затворила очи и отброяваше проклетите минути. Приведена напред и люлееща се в някакъв нейн си ритъм, тя виждаше как часовникът тиктака, приближавайки я към неизбежния край. Изчака дори минутка повече, за да е по- сигурна, а и защото нямаше смелост да погледне. Когато най- после го направи, едва не извика. Двете розови черти бяха нещото, което искаше най- много и което я плашеше до смърт. Беше бременна.
Потискайки виковете си на щастие, Дефне едва се удържа да н затанцува из стаята. Знаеше, че тези тестове не са 100% сигурни, но тя вярваше, че е вярно. Нейното чудо. Слезе тичешком по стълбите, заставайки пред вратата на кабинета. Искаше да сподели новината с Йомер, но нещо я спря. Протегна ръка към дръжката, но чу гласа на Йомер, който явно говореше по телефона.
-   Разбира се, че ще дойда, миличка, нали ти обещах. Ще ти донеса, добре!- Смееше се, а тя изтръпна.- Нищо не мога да откажа на принцеса като теб. Хайде, късно е вече, лягай си. Утре ще се видим! И аз те целувам. Лека нощ и сладки сънища!
Бавно отдръпвайки се назад, Дефне се опита да спре сълзите си. Нямаше как това да е истина. Йомер никога не би ѝ изневерил! Но това?! Тази топлина в гласа му, обичта, която усещаше в него. С този глас той я уверяваше в любовта си! Как можеше да говори на друга така?!
Изключвайки фурната, много преди вечерята да е готова, тя се качи горе. Скри теста в чантата си, чудейки се какво ще прави, ако подозренията ѝ се окажеха истина. Изкъпа се, оставяйки топлата вода да успокои тялото ѝ, разтърсено от отчаяни хлипове. Изключи телефона си, защото Ясемин щеше да я потърси, и се сви в леглото. Заспа, мечтаейки никога да не бе чувала този разговор.
Йомер излезе, за да потърси Дефне. Отдавна бяха миналите двата часа, който обикновено ѝ отнемаше приготвянето на вечерята, и той се зачуди какво става. Откри кухнята пуста, котлоните и печката изключени, без следа от каквато и да е дейност наоколо. Учуден, той се запъти към горния етаж. Дефне спеше, свила колене до тялото си и загъната почти през глава.
-   Какво става тук?!- Попита тихо той. Приседна зад нея, навеждайки се и обвивайки я с ръце.- Дефне, събуди се. Миличка!
Обръщението предизвика спазъм по тялото ѝ. Искаше ѝ се да крещи, да го удари, да му покаже колко е наранена. Но не можеше. Нямаше сили. Остана свита под тялото му и само сълзите, стичащи се по лицето ѝ, издаваха, че е будна.
-   Любима, плашиш ме! Случило ли се е нещо, боли ли те някъде?!- Паниката в гласа му беше искрена, затова тя само поклати глава. Искаше да остане сама.- Дефне, погледни ме! Какво ти има?! Защо плачеш?! Недей, моля те! Кажи ми какво се е случило?!
-   Остави ме сама, моля те!
Прошепнатата ѝ молба го изплаши още повече. Нещо беше разстроило Дефне и както винаги тя искаше да се справи сама. Този път обаче той нямаше да ѝ позволи. Легна зад нея и я придърпа към себе си, долепяйки телата им. Отмести леко косата ѝ и я целуна по врата. Нежно, едва доловимо. След което скри лице в рамото ѝ и се опита да се отпусне. Каквото и да се бе случило той нямаше да я остави сама!
Дефне изтръпна щом разбра намеренията му. Не искаше да говорят, но не можеше да се отдръпне от него. Никога! Каквото и да се бе случило, тя просто не можеше да живее без него! Успокоена от топлата му прегръдка тя се унесе, опитвайки се да не мисли за сутринта.
Йомер отвори очи. Беше сам в леглото, от съпругата му нямаше и следа. Извика името ѝ, но му отговори само тишината. Днес почиваха, така че нямаше защо да е станала толкова рано. Мърморейки си, той слезе долу. На масата имаше закуска, а до нея бележка. „Трябва да изляза. Като се върна, ще поговорим. Дефне”. Студено, безлично. Сякаш не бе написано от неговата любима, а от някоя непозната. Какво ставаше?!
Йомер се изкъпа и приготви. Трябваше да излезе преди обяд, имаше уговорена среща. Чудейки се къде е отишла Дефне и дали ще се бави, той изпрати Шукрю да купи всичко, което снощи бе обещал на Бахар.
Дефне отиде до една от малките клиники в центъра. Макар да бе сигурна в домашния тест, искаше да си направи и кръвен. За нейно щастие той потвърди, че очаква дете. Тяхното бебе с Йомер. С объркани чувства тя се прибра, заварвайки Йомер да потропва от нетърпение до вратата.
-   Къде беше?!- Попита той. Беше изнервен след снощи, а днешното ѝ изчезване не спомогна за успокоението му.
-   Няма да ти кажа! А ти накъде отиваш, че си се приготвил така?!- Беше с джинси и тениска, а коженото му яке бе преметнато на близкия стол.- Среща ли имаш?!- Болеше я дори да го изрече.
-   Всъщност, да! Трябва да изляза, но първо искам да науча какво е станало? Какво беше това снощи?!
-   Имаш ли си друга?!- Попита направо тя, изненада от собствената си смелост. Шокът и ужасът на лицето му я изплашиха.
-   Какво каза?!- Причерня му пред очите и се облегна на вратата.
-   Снощи те чух да говориш по телефона!- Искаше да знае, трябваше да е сигурна, че има някакво разумно обяснение.- Беше жена, а гласът ти...
-   Какво имаш предвид, Дефне?! Мислиш, че съм говорил с някоя...- Не можа дори да изрече думата.
-   А какво да си помисля?! Беше толкова нежен и мил, все едно я галеше с гласа си! Коя е тя?!- Дефне не знаеше кое е по- силно, болката или гневът ѝ.
-   Ела и ще разбереш!
Йомер я хвана за ръката, повличайки я след себе си. Протестите на Дефне не бяха чути и тя бе настанена на задната седалка като непослушно дете, под изплашения поглед на Шукрю. Йомер му каза, че тръгват и тъй като той вече знаеше къде отиват, просто потегли. Дефне обаче явно не знаеше.
-   Къде ме водиш?! Какво става, Йомер?!
-   Снощи аз попитах същото, но ти мълча! Днес е мой ред!
Хвана ръката ѝ и я целуна, след което я притисна до гърдите си. Беше наранен, но не можеше да стои далеч от нея. Защо тя все още не му вярва?! Толкова много ли я бе наранил той, че все още не можеше да му се довери? Как можеше да го подозира в нещо толкова долно?!
Пътуваха малко повече от час и когато най- после спряха, Йомер помогна на Дефне да слезе. Вземайки няколко чанти от багажника я хвана за ръка и я поведе към сградата.
-   Ела да се запознаеш със своята съперница!

https://www.youtube.com/watch?v=0PyRCEfLbwI

# 511
Дафа може да напише дисертация на тема " Развинтена фантазия- реалност и мит. Моето второ Аз" Rolling Eyes

# 512
Дафа може да напише дисертация на тема " Развинтена фантазия- реалност и мит. Моето второ Аз" Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 513
Аз съм в пълен  Shocked Shocked от себе си  ooooh! ooooh! Как е възможно да съм гледала Керем в предишен проект и да не го помня  #Shocked При това сериала съм го гледала поне два пъти  #Crazy #Crazy "Пепел от рози" или "Каква е вината на Фатмагюл" за недосетливите като мен  newsm50 Вярно, участвал е в 10 турски серии, ама това са си поне 20 и няколко български.. и аз да не го запомня   #Cussing out #Cussing out А образа му беше един от малкото, които харесвах..  ooooh! просто не съм запомнила лицето, а уж съм физиономиска  ooooh! ooooh! ooooh! Пък и как не съм се сетила да погледна филмографията му досега, ужас  Crazy Crazy Направо ме е  Embarassed Embarassed

# 514
 Hug Hug Hug

Ax Tempi - интрига!!!!Приседна ми кафето, да не знам какво става! Направо като сериал - на най-интересното спираш bouquet
Обаче много задобря в писането - леко и увлекателно се чете bouquet bouquet bouquet

А колкото до Керем / Исо , този сериал не съм го гледала, така че ще наваксам Wink

# 515
 Hug

Еми, " Каква е вината на Фатмагюл?", е много тежък сериал, страхотна игра на Берен Саат , Енгин Акюрек , въобще на целия актьорски състав. Керем се появява в няколко кадъра в края на сериала, ролята му е на добрия принц за една от второстепенните героини., Разказва се за момиче жертва на групово изнасилване от богати младежи и " борбата" на семействата им с всякакви методи за " справедлива" присъда... Сериала е по действителен случай.

# 516
Hug

Еми, " Каква е вината на Фатмагюл?", е много тежък сериал, страхотна игра на Берен Саат , Енгин Акюрек , въобще на целия актьорски състав. Керем се появява в няколко кадъра в края на сериала, ролята му е на добрия принц за една от второстепенните героини., Разказва се за момиче жертва на групово изнасилване от богати младежи и " борбата" на семействата им с всякакви методи за " справедлива" присъда... Сериала е по действителен случай.
:hug:Slawena благодаря за инфото.....не мисля да го гледам, сега ама хич не ми е до драми. Най - много мога да "гледам"  Темпи - Мерич и рускините Joy Joy Joy

# 517
  • Пловдив
Темпи, как ни оставяш на най горещата точка! Сега да си мислим къде ли я заведе Йомер?  newsm78
Нашата Елка май е била доста притеснена за първата любовна целувка!
Embarassed

# 518
Темпи, как ни оставяш на най горещата точка! Сега да си мислим къде ли я заведе Йомер?  newsm78
Нашата Елка май е била доста притеснена за първата любовна целувка!
Embarassed

Скрит текст:

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ако знаеш рускините как подробно са описали тези ѝ вълнения в един от фанфиците  hahaha hahaha И Баръш как я успокоява  Whistling Joy Сигурно и Елка и Борко ще се изчервят  Mr. Green Mr. Green

# 519
   https://www.youtube.com/watch?v=lDAmY26sOjc               

После спря да се притеснява........... Joy Joy Joy

# 520
Е то с времето се свиква... с хубавото особено бързо  Mr. Green Mr. Green

# 521
Къде се загубихте всички  Thinking Thinking

Глава 79

Малката сграда бе боядисана в тревисто зелено, което привличаше погледа. Беше тихо, но само докато не влезеш в нея. Детски гласове се чуваха отвсякъде, трополене на малки крачета, смехове. Дефне се огледа невярващо, докато Йомер уверено я водеше към регистратурата.
-   Здравейте, г-жо Айше. Г-жа Седа ме очаква.
-   Знам, г-не, тя е при Бахар. Очакват ви в нейната стая.
-   Благодаря! Донесли сме подаръци за децата, но не искам да влизам в общата зала. Може ли да ги оставим при вас?!
-   Разбира се, няма проблем! Винаги сте толкова щедър!- Усмихна му се тя.
-   Няма защо!
Дефне мълчаливо следеше ставащото, питаща се какво се случва. Ясно бяха в някакво сиропиталище, но защо?!
-   Йомер, ще ми обясниш ли какво става?!- Прошепна изнервено тя, когато той я поведе по коридорите навътре. Вървеше толкова уверено.
-   Поиска да те запозная с жената, с която говорих снощи, нали така?! Това и правя.
Беше оставил почти всички неща на рецепцията, а тя видя, че Шукрю внасяше още. Бе взел само най- големия пакет и сега уверено крачеше напред. Стигнаха до една врата и той почука. Весело „Да” им отговори и Йомер отвори вратата.
-   Охоо кой ни е дошъл на гости?!- Жената на около четиридесет години стана да ги посрещне, докато малко момиченце стискаше куклата си, седнало в леглото. Беше русичко, на не повече от осем и съвсем слабичко.
-   Обещал съм на госпожицата, а аз винаги спазвам обещанията си!-  Пускайки ръката на Дефне, той се приближи и клекна пред леглото.- Как си, миличка?!
-   Добре!- Тъничкото ѝ гласче беше толкова тихо.- Тя коя е?!- Сочеше с пръст Дефне.- Приятелка ли ти е?!
-   Бахар! Не е възпитано така!- Скара ѝ се жената, след което подаде ръка на непознатата.- Аз съм г-жа Седа, директорка съм на дома.
-   Приятно ми е, Дефне.- Неуверено изрече тя, следейки с очи съпруга си.
-   Това е Дефне, тя ми е съпруга.- Обясни тихо той на момиченцето.- Ако искаш, може да стане твоя приятелка.
-   Здравей!- Обърна се то към нея, отваряйки още повече невероятно сините си очи.- Аз съм Бахар!
-   Аз съм Дефне.- Приближи се тя и хвана протегнатата към нея ръчичка.- Приятно ми е!
-   И на мен!- Кимна малката, след което погледна Йомер.- Донесе ли ми жираф?
-   Най- големия!- Засмя се той, изваждайки плюшената играчка от пакета, който носеше.
-   Еха! Огромен е!- Невинната детска радост сви сърцето на Дефне. Личицето на Бахар грееше, докато прегръщаше придобивката си.
-   Ще ти го оставя само ако обещаеш, че ще си добро момиче, ще си пиеш лекарствата и ще се храниш редовно. Г-жа Седа ще ме следи дали е така. Ако не слушаш, ще дойда и ще си го взема!- Сериозно я предупреди Йомер.
-   Ще слушам! Обещавам!- Изрече бързо тя, след което се хвърли на врата му. Йомер притисна до себе си малкото телце, питайки се с какво е заслужило съдбата си това невинно дете. Опитвайки се да скри сълзите, нахлули в очите му, той пусна Бахар.
-   Миличка, ние трябва да тръгваме!- Със съжаление каза той, след което подръпна малките нацупени устнички.- Обещавам пак да дойдем и то скоро.
-   Ще дойдете, нали?!- Толкова нетърпение имаше в гласа ѝ.
-   Разбира се! Пази жирафа, бъди послушна и следващия път може да ти донеса зебра!- Усмихна се, докато целуваше детето по челото.- Довиждане!
-   Довиждане!- Извика тя след тях, размахала малката си ръчичка. Дефне ѝ изпрати въздушна целувка, след което побърза да излезе. Сълзите ѝ заплашваха да потекат.
-   Как е тя?!- Попита Йомер Седа, щом вратата след тях се затвори.
-   Подобрява се!- Усмихнато му отговори тя.- Лекарствата започват да ѝ действат, дробовете ѝ са почти чисти. Иска да излиза, но лекарят все още не позволява. Говори постоянно за вас!
-   Надявам се всичко да е наред! Когато можем ще дойдем отново! Довиждане!
-   Довиждане! И благодаря!
Настаниха се мълчаливо в колата. Дефне се срамуваше ужасно, но не знаеше как да се извини на Йомер. Беше го обидила, както винаги. Как може да се усъмни в него?! Как?! Поглеждайки го набързо, видя колко е замислен. Притисна се до него, обвивайки кръста му с ръце. Целуна врата му, след което се скри лице в гърдите му. Ръцете му я обвиха, приближавайки я още повече. Каква глупачка бе само!
-   Съжалявам!- Прошепна тихо. Не знаеше какво повече да каже. Не получи отговор.
Пътуваха в мълчание. Шукрю ги поглеждаше от време на време, чудейки се какво става с тях. Цяла сутрин бяха странни. Когато пристигнаха Йомер бавно я пусна, след което влезе в къщата. Затвори се в кабинета, докато тя се чудеше как да поправи нещата. А и бебето! Още не му бе казала!
В главата ѝ беше пълна каша. В неговата също. Чудейки се как да намерят отново пътя един към друг, те прекараха деня разделени. Йомер в кабинета, опитващ се да приеме откритието, че Дефне все още не му се доверява. Самата Дефне говори повече от два часа с Ясемин, която не бе спряла да ѝ звъни от снощи. Новината, че ще става леля я зарадва много и тя започна да прави планове какво ще е детето и как ще го глези. Дефне я предупреди да не казва нищо на Синан, а тя заяви, че това са си женски работи и той няма работа тук. Разговора развесели Дефне и ѝ вдъхна сила и надежда, че всичко ще се оправи. Просто нямаше друг начин!

https://www.youtube.com/watch?v=egliWLh4L9s

Превод на песента  Peace

Скрит текст:
Нека нямам

Нека нямам в портфейла си милиони,
докато имам в сърцето си твоята любов.
Богатство, имане, имот и пари за какво са ми,
ако теб те няма до мен?
Понякога радост, понякога скръб,
животът така си минава.
Хубавите дни, лошите дни,
на една възглавница да ги посрещаме заедно.

Със злато, сребро, диаманти,
изумруди, перли, рубини,
кой е бил щастлив на този свят?
Само една искрена усмивка,
една сладка дума, един поглед,
пълен с обич, ми е достатъчен.

изумруди, перли, рубини,

Нека нямам в портфейла си милиони,
докато имам в сърцето си твоята любов.
Богатство, имане, имот и пари за какво са ми,
ако теб те няма до мен?
Понякога радост, понякога скръб,
животът така си минава.
Хубавите дни, лошите дни,
на една възглавница да ги посрещаме заедно.

изумруди, перли, рубини,

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 18:26 от tempestad

# 522
Мда, Темпи пусна и тъмната краска на живота.

Само че бебека ще оправи нещата.

# 523
Няма как винаги всичко да е розово  Hug Hug

Аз съм твърдо против бебето да се използва като оправдание за сдобряване, така че  Whistling Whistling

# 524
 Дафа ще мълчи до второ пришествие, докато Йомер разбере по неведоми пътища и ще става госпожата реве,че пак е сгафила, а Йомер ще се самоанализира в кабинета newsm78

Общи условия

Активация на акаунт