♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 558
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Ами на снимките които съм виждала е или с джапанки или еспадрили, освен да им е махнала токчетата newsm78

# 556
Ами на снимките които съм виждала е или с джапанки или еспадрили, освен да им е махнала токчетата newsm78

Абе и аз нося почти само равни обувки, ама обичам сандалки на токчета...  Whistling Whistling Ей за ей тия бих убила Дефне, както и за червените от втората колекция на Йомер, 19 еп. мисля че бяха  Whistling Whistling

Така че като нищо може да е скрита лимонка  Mr. Green Mr. Green

# 557
Тези последните сандали Елчин ги бе обула за да може да стигне Баръш за да дразни Йомер , а Дафа да е с дрескода на фирмата високи токчета Crazy ама че объркано стана Mr. Green

Джанъм , няма да те дочакам за следващата глава, че ще ставам по петляно време Sick

# 558
Лека, татлъм, ще се постарая да те зарадвам за първото кафе  Hug Hug

# 559
 Joy Joy Joy

Йомер бей си е скрита лимонка и си пада по крачета с високи токчета.....и Баръш също, щото онази талантливата сценаристка ходи с гумени ботуши или мръсни бели кецове....

я как му светят очичките тука hahaha

# 560
Една от любимите ми сцени..  hahaha hahaha Когато Корай му заяви, че е снимал Курукъз, Йомер направо щеше да получи калп криза от шока  Joy Joy Joy Joy

# 561
  • Пловдив
 Joy Joy Joy

# 562
# 563
  • Пловдив

Тц Славе дава и съвети! Joy Joy Joy

# 564
Хайде стига сте го жалвали тоз Йомер, че не знаел, че ще става баща  Laughing Laughing

Глава 80

Дефне лежеше, притиснала ръце към корема си и говореше нещо тихо. Йомер влезе в спалнята, очакващ тя вече да е заспала. Не знаеше какво да направи, но го болеше. Липсата ѝ на доверие бе нещо, което той не можеше да приеме така лесно. Преоблече се набързо и легна, но в своята половина. Дори не се опита да я докосне и тя почти се разплака. Имаше нужда от него.
Събирайки последните капки смелост, които имаше, тя се протегна към него. Ръката ѝ легна на бузата му, докато той затвори очи, опитващ се да не мисли какво изпитва. Не искаше да я нарани, затова не се отдръпна, но да усеща докосванията ѝ бе прекалено за него. Искаше му се да я прегърне и никога да не я пусне.
-   Моля те, Йомер! Прости ми!
Шепотът ѝ спря сърцето му. Имаше толкова болка в него. Но и него го болеше.
-   Как можа да се усъмниш в мен, Дефне?! Защо не дойде и не ме попита коя е тя?! Защо не поговори с мен?! След всичко случило се мислех, че си ме опознала поне малко! Че ми вярваш!
-   Така е! Йомер, не знам какво ме бе прихванало, сама не можех да се позная!- Отчаяно редеше тя, решила да използва това, че ѝ говори.- Знам, че никога няма да ми причиниш подобно нещо, вярвам ти! Но когато те чух да говориш толкова нежно с друга, сърцето ми сякаш спря! Думите на г-жа Нериман, че не те заслужавам, че не съм достойна за теб, се завърнаха с нова сила. Бях объркана и изплашена, а да те обвиня бе най- лесното решение! Съжалявам!
-   До кога тази жена ще застава на пътя ни?! До кога ще ѝ го позволяваш, Дефне?! Нейното мнение ли е по- важно за теб, или моето?!
-   Отново!- Изсмя се тя, припомняйки си разговора си с Нериман.- Знаеше ли, понякога толкова ми напомняш за нея! Тя ме попита същото- кой е направил повече за мен, ти или тя!
-   Аз не съм като нея!- Обидено отсече той, поглеждайки я гневно.
-   Моят Йомер не е. Но този, ядосаният, студен Йомер, който ме гледа в момента е! Бях развълнувана, направих грешка! Човек съм, неизбежно е! Мислех, че си го разбрал. Самият ти не си безгрешен.
Останаха смълчани, опитвайки се да осмислят всичко, което казаха и чуха. Защо животът винаги ги подлагаше на изпитания?!
Придърпвайки я към себе си, Йомер я гушна и целуна челото ѝ. Тя бе готова да се разплаче отново, но този път от щастие.
-   Да не си посмяла отново да си помислиш някоя такава глупост!- Строго изрече Йомер, но в гласа му личеше облекчение, че успяха да разрешат проблема.
-   Заклевам се!
Целуна я, след което я притисна силно до себе си. Дори да искаше, не можеше да ѝ се сърди дълго. Тя бе неговата душа. Неговото всичко.
-   Трябва да ти покажа нещо!- Измъкна се тя, ставайки.
-   Какво?!
-   Почакай!- Отиде до шкафчето и разрови из дамската си чанта, която бе метнала там. Скри ръце зад гърба си и се върна.- Само, моля те, остани спокоен!
-   Какво има, Дефне?! Започвам да се притеснявам!
-   Не е нищо лошо.- Подаде му пръчицата от теста за бременност.
В първият момент Йомер не успя да разбере какво е това. Когато до съзнанието му достигнаха думите тест за бременност, очите му фокусираха двете чертички. Доказателството, че ще да става баща!
-   Дефне?!- Погледна я, все едно я вижда за пръв път.- Сигурна ли си?!
-   Напълно. Направих си и кръвен тест за всеки случай!
-   Любима!
Обсипа лицето ѝ с целувки, спирайки на устните им. Сладката, нежна целувка продължи сякаш цяла вечност, отнасяйки ги в един друг свят.
-   Защо не ми каза веднага?!
-   Идвах към теб с теста, когато те чух да говориш с Бахар!- Очите ѝ се сведоха засрамено.- Радостта от новината и вродената ми глупост ми изиграх лоша шега.
-   Значи си разбрала снощи?
-   Всъщност заподозрях още вчера сутринта.- Призна си тя, а той се чудеше как бе издържала да не му каже още тогава.- Помолих Ясемин да ми купи теста, а снощи се качих да го направя. Не исках да ти казвам, докато не съм сигурна. След това се случи каквото се случи.- Въздъхна дълбоко, не искаше повече да мисли за това.- Сутринта отидох в една клиника и си направих тест. Със сигурност съм бременна.
-   Сладка моя, единствена моя!- Йомер я прегърна, опитвайки се да е нежен, но и да я усети напълно.- Трябваше да дойдеш при мен още вчера сутринта. В кой месец трябва да си?!
-   Ако изчисленията ми са верни, втори. Дори вече към края му. В понеделник ще отида на лекар и той ще каже точно.
-   Ще отидем!- Поправи я Йомер. Беше толкова щастлив.- Няма да те изпусна от поглед дори за минута вече. Да ви изпусна!
-   Скъпи, както сам изтъкна преди време, няма как да сме абсолютно постоянно заедно. Спокойно, ние ще сме добре!- Погали тя корема си, все още плосък и гладък.
-   Може ли?!- Попита Йомер, следящ с поглед ръката ѝ. Тя се засмя и сложи неговата под своята.- Нашето бебе.
-   Все още е едно грахово зърно, но го обичам толкова много! Искам да се роди час по- скоро, за да го гушна.
-   Изчакай, скъпа, тепърва има седем месеца, в които да се молиш всеки момент да родиш!- Пошегува се той, без въобще да подозира колко верни ще се окажат думите му.

https://www.youtube.com/watch?v=3STIOyBx52w

Превод на песента на руски, че сега просто не ми се превежда на български  Peace Една от любимите ми  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Тя пита

Любимая, не требуй пылких клятв,

Не требуй доказательств вновь и вновь.

Прошу, поверь, что не нужны слова,

Чтоб доказать тебе мою любовь.

Легко дать слово, и легки слова:

Как листья в парке, ветер на себе

Их унесёт. Я в песнях рассказал

Всем в мире о моей любви к тебе.

Спроси у ветра, у дождя спроси,

Иль у реки спроси, над ней склоняясь,

У ангелов, что видят нас, спроси,

Но я молю: не спрашивай меня!

Как будто солнце скрылось вдруг во тьму...

Как я наказан! Ты отводишь взгляд

И на ресницах - бисеринки слёз...

Но в чём же пред тобой я виноват?

Не можешь упрекнуть меня во лжи.

Нет повода для верности, признай.

Скажи, что всё забыто. Улыбнись.

Доверься мне и впредь не отвергай.

Спроси у гор седых и у пустынь,

И у того, Кто сверху видит нас,

О том, как мои чувства глубоки,

Но я молю: не спрашивай меня!

# 565
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Бунджорнооооо  Hug Hug Hug

И кой му даде на Боре личния ми номер Shocked

Предполагам Котето, тя е в близка връзка с него и брат му близнак Йомер  Mr. Green Mr. Green Нали беше обещал лично за нея обувки да ѝ направи, а тя скрънзата даже и една снимка не ни показа да се похвали  Crossing Arms Crossing Arms

Темпиджим  Hug Heart Eyes
Ха сега  Whistling може ли така да ме клеветите  Mr. Green като ме няма  Crossing Arms Joy

Скрит текст:
И кой му даде на Боре личния ми номер Shocked

Предполагам Котето, тя е в близка връзка с него и брат му близнак Йомер  Mr. Green Mr. Green Нали беше обещал лично за нея обувки да ѝ направи, а тя скрънзата даже и една снимка не ни показа да се похвали  Crossing Arms Crossing Arms
А така значи, Коте newsm50 smile3560, ще си приказваме с теб после, но пък не само тя има обувки от ЙИ, тези които ми подари са ми на профилната снимка, ама хич не ми са удобни, не са като налъмите ми на Кучи Crossing Arms

Joy Joy Joy Ааа Славенче  Hug Heart Eyes мойте пък са ми много удобни  Peace, ама това е защото синьор Ипликчи много внимателно и нежно ми вземаше размера  newsm53 smile3534

Хайде стига сте го жалвали тоз Йомер, че не знаел, че ще става баща  Laughing Laughing

Глава 80

Ийй Дафа никаква романтика няма в нея  Whistling голямо казване за бебето направи  Crossing Arms
Татлъм, дали като роди ще й дойде малко повече ум в главата или да не се надявам  Thinking Rolling Eyes

# 566
Привет по никое време  Hug Hug

Джанъм не те клеветим, само казваме истината  Mr. Green

Щото пък Дафа на Мерич беше идеална  Twisted Evil Twisted Evil

Дефне и ум - това си е чиста утопия  hahaha hahaha

# 567
Здравейте!

Баръш вече има 3,7 млн.  последователи.

# 568
 Hug Hug Hug
Добро утро момичета

Laughing

Абе Темпи , чудесно си хванала характера на Дафне , много романтично съобщи на Йомер, че ще става татко hahaha

# 569
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет по никое време  Hug Hug

Джанъм не те клеветим, само казваме истината  Mr. Green

Щото пък Дафа на Мерич беше идеална  Twisted Evil Twisted Evil

Дефне и ум - това си е чиста утопия  hahaha hahaha

ааа Меричова Дафа беше като хеликоптер с разбита перка и липсваща навигационна система  Joy Joy Joy та затова си мечтая за една по-разумна  Mr. Green / доколкото това е възможно  Rolling Eyes, за да не излезе съвсем от прототипа си  Mr. Green/ Дафина, дето поне от време на време може да мисли, преди да действа  Whistling Peace

Общи условия

Активация на акаунт