Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 31 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Варненска клюкарка
Мани Марги, аз съм си ревла и на въпросната сцена която описа, как с последни сили Мелек погали Мерт се смлях да рева Rolling Eyes Поплаках си и на следващите, особено бабато като се разчувства в стаята където лежеше Мелек.... Даже почнах още когато Мелек в парка погледна Мерт и му се усмихна  newsm45 Умеят ги комшиите тези неща Peace Но пак да кажа че Чачовите ревове ми бяха хем преиграни, хем в повече, едно тихо страдание щеше да му подхожда повече Peace

В летния филм ако го има, Чачослав ще е с попораснала коса Heart Eyes Пък ако вземе и да се втали... ехее радост hahaha

# 556
  • Пришълец
Бел, и аз съм ревла, не мога да си контролирам емоциите понякога. На други сериали не съм плакала, ама на турски да Mr. Green Даже за Али Ръза ако му знаете сериала съм ронила сълзи, за Джем пак от същия.... примери много. Ако е драма да е турска, много ги бива в това, наистина Peace
В Ичердето обаче забелязах най-вече красивият труп и последните действия на Мелека. Настръхнах. Добре се справи Бенсу. Хареса ми също и в предходната сцена в парка Peace

Ча с къса коса не е зле, но не се грижи за тялото си ooooh! Такъв охранен не ме кефи.
Докато тук е smile3544

# 557
Хаааааа Party на все. Simple Smile
Аз понеже съм си ревла от класа, Rolling Eyes и си купувам само водоустойчиви спирали за очи, Laughing ей така, да съм си спокойна, че не знам кое, кога, как, ще ме свари. Mr. Green
Редовно си проронвам сълзи в техните сериали, я от мъка, я от радост, великолепни майстори са на истории комшиите колкото и да ги дялкаме понякога заради честата им повтаряемост, нооо няма как да е иначе.
Щом се гледат продукциите им при тях и в цял свят значи има защо, и макар с боксуващи на моменти сюжети в пъти ги предпочитам от индийските сапунки(всъщност тях въобще не мога да си помисля да ги гледам, лазят ми по нервните окончания със своята блудкавост и мудност, Stop изнервят ме още с първия кадър, и веднага превключвам канала щом ги засека на екран).

# 558
  • Варненска клюкарка
Оо Марги и аз го оплаках Али Ръза, при все че сериала го загледах от половината нататък и понякога пропусках серии... Там в градината сред розите при любимата му къща.... И за Джем си поплаках, много го харесвах Къванч Късабълъ с Фахрие.

Ауу индийски сериали ли, няма начин да гледам, ако ще и последния сериал на света да е Stop Като пусна тв-то и направо ми се изправят косите докато сменя канала, ако засека нещо такова- аман от богове, богини, песни и шарени парцали... Колкото и да сме различни с турците, все имаме някои общи неща- ако щете само думи, някои храни, поговорки, а със сигурност и още за които не се сещам в момента...
Обаче макар че АФК ми е един от любимите, една сълза не съм пуснала на сцени там, може би защото имаше и доста сцени за ядосване tooth На Езел се смлях от рев на една от сцените в началото, когато майката въпреки че беше сляпа почувства детето си, а детето 2 метра мъж аха да ревне и то, за финала и агонията на Ейшан да не започвам.... За Мелодията и ЗП вече съм писала, единия направо ме вкара в депресия...

# 559
  • Пришълец
О, да Наде. И от радост се плаче Laughing, случвало ми се е и това. Първо се сещам за двете Фемирски сватби.
Познати сюжети, изиграни само от различни актьори, но то и в живота се случват понякога едни и същи или сходни неща, но на различни хора. Така, че нещата си приличат в известна степен. Признавам ги дизитата за занимателни, пресъздават човешки съдби, някои са изключително нереалистични, но да не изпадаме в подробности.
Ооо, от индийските хитове знам Малката булЯ, хванах последните месеци преди да приключи tooth Може човек да гледа един епизод на всеки две седмици и пак ще знае за какво става въпрос. Mr. Green
Сетих се за това

То това си беше цялостния сценарий Joy Joy Joy

Обаче макар че АФК ми е един от любимите, една сълза не съм пуснала на сцени там....
Сериозно Shocked
Аз нали ви казвам- на сдобряването в парка и сватбите от радост... А голяма тъга за случващото се със Зехра- пред Емир се представи за слугиня, беше простреляна, заминаването ѝ.... и Чепиков като го чакаха да мре, Ферка като взе да нарежда.... пак Ферка в последният епизод като му изреждаше, че нейните истини не съвпадат с неговите. Даже и с каптана за Невбахар.... Mr. Green Като ви казвам, че съм ревла.... Mr. Green

# 560
  • Варненска клюкарка
Цитат

То това си беше цялостния сценарий Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Бях го забравила този колаж tooth

Марги, наистина не съм плакала, но определено ми заседна буца като гледах Емко в колата стискайки ключа в ръка как пусна една сълза, но откак Зиза написа анализ по повод тази сцена,(на Емко фонтанелата, Босфора и т.н.)  от тогава няма буца hahaha

# 561
    Дианчеее  Hug Heart Eyes подготвяш ли се бума рокли , песни , валидола  в чантата  Joy

Бенсуто не страда толкова , че я гръмнаха  и  парти  спретна  Joy  а  ние рИвем

Чачун що ли не беше на партито  ?  Кво е тва важно събитие на което е трябвало да присъства , че не удостои с внимание кУлужката  Mr. Green    Да цитирам Белл  добре , че на собствената си премиера на Делибал отиде  tooth   Продуцента много премиери на меда  спретна .

Дуйгу беше на партито  и Ча знае, че ще го разпитват   за връзката им    и за тва не беше там .  Не иска се показва с гица убавицЪ hahaha  Това са предположения  . Може наистина да е бил зает   Peace  

Мераци  Joy

Цитат
Дали на партньорката на ЧачитУ във филма името ѝ ще започва с Д? newsm78 Mr. Green Все на такива му върви Mr. Green Дуйгу, Джейда, Дамла.... при изговор все си е Д Laughing Коя ли ще е следващата? Mr. Green
Оооо, ама на Хазал що ѝ отложиха дизито Mr. Green, да запея тихо песента за Непрежалимите Whistling

Марги   ей ги   партнерката за филма  . Казва се Хазал Филиз  . Ако не е нашата ще е друга непрежалима  Mr. Green Joy  

Ша натири рано или късно коня   и ако  Ча следва правилото за имената  ша познаем , че му харесват имена и колежки започващи с тези букви  Mr. Green newsm09 Една от близките му приятлки е Дерия Шенсой .

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 12:00 от femmi2

# 562
  • Пришълец
    Чачун що ли не беше на партито  ?
Не му се е ходило Mr. Green или се сърди на Бенсу, че ги издаде с Дуйгуто. Mr. Green

Феми, тя тая кака от колажа не е лоша между другото, поогледах я.

Цитат на: femmi2
 Ша натири рано или късно коня   и ако  Ча следва правилото за имената  ша познаем , че му харесват имена и колежки започващи с тези букви  Mr. Green newsm09 Една от близките му приятелки е Дерия Шенсой
Ще я натири, та по-грозна да дири сигурно Mr. Green, възможно е. Започват с Д, я smile3534, ако не друго произношението го потвърждава, а и изписано на кирилица са си баш с „Д”. Другото са подробности Mr. Green, ясно е, че на турски е по-различно.

Феми, и ти ли плака за Мелек? Laughing Какво да ѝ мъчно на Бенсу, такъв партньор като Чачослав повече я има, я няма Mr. Green Само ако можеше и тя да злоупотреби служебно, ама не ѝ се отдаде такава възможност. Joy

# 563
  • Варненска клюкарка

От онзиденшната премиера на филма с участието на Хазал- оградените в кръгчета са тя и Метин Акдюлер Peace

Споко, новата колежка няма да е Хазал Филиз Кючюккьосе Peace Даже малко съжалих че няма да е тя- хем е хубава, хем като чета в Карато много я хвалят Peace Както изглежда обаче в Кара Севдата ще я зануляват, подписала е договор за сериал, снимките започвали през май, излъчването през юни по Шоу, продуцентската къща е Голд филм, работното заглавие "Мечта". Ще и партнира някакъв Джейхун от наскоро приключилия Парампарча Peace
Скрит текст:

# 564
  • Пришълец

От онзиденшната премиера на филма с участието на Хазал- оградените в кръгчета са тя и Метин Акдюлер Peace
А newsm78 Метин нямаше да го позная ако не беше пояснила, но пък забелязах Танер Йолмез- Мерт, другият от Прилива.
И на мен тази Хазал Филиз ми допадна визуално, ще чакаме следващата обаче щом е заета Laughing

# 565
  рових за Хазал Фелиз  мацка   е  . Зела награда за поддържаща женска роля. Peace

Джейхун е симпатяга . В Парчетата се справя добре .

Може следващата да не е колежка  . Mr. Green Що па да не си ареса някоя чужденка .     Пищяха що Ча  си няма йенге  кога ша я покажел .      и кат си намери кво втасахме я    и  са недоволни    Joy

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 17:47 от femmi2

# 566
  • Варненска клюкарка
За час и половина повече от 3 000 коментара под фрага за 32 серия, за по-малко от ден, видеото е набрало повече от милион посещения Sunglasses
Една рускиня беше писала нещо от сорта  "ако този фраг е пълен с лъжи, тези милиони ще ви намерят..." rotfImbo  rotfImao

ПП Марги, Феми, не обръщайте внимание, очевидно бръмбарите в нечии глави си умират от скука hahaha

# 567
  • Пришълец
Бел, то подобно нещо заслужава ли да му се обръща голямо внимание Joy
пищяха що Ча  си няма йенге  кога ша я покажел .  
Thinking
Нали се пада йенге на нас Mr. Green, ако това се използва за снаха де....
Чакай да я разходим, че скоро не сме hahaha

# 568
 Марги  то па иднЪ  снАа  ти падни коня у реката  Mr. Green слаба е  ама Ча станал ДундЮ  особено в бузите  ooooh! Joy

тия разождаш ама не знам искам ли разхождащи кадри с Дуня и Ча  Rage

това моме ще се присъедини в римейка на Хазал . Играла в Бодрумска приказка  и се казва Езги Шенлер  .

Каква ще е  ролята в римейка не пише .  За главния нищо са не чува  пълен мрак

Скрит текст:
ОФФФ   си порИвем  ми олекне . Не заради Мелек  .   Толкова ми се струпа    newsm45 newsm45

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 21:00 от femmi2

# 569
  • Пришълец
Не са само бузите Феми, такъв охранен не съм го виждала. Гледката започва да не ми харесва Tired Да се взема в ръце вече. В началото на Ичерде беше много хубав (и в тяло).

Феми, мила, дръж се spoko

Общи условия

Активация на акаунт