Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 31 754
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пришълец
Бел, вярно е, че може и по-лошо да е Mr. Green Чачун много хлътнал обаче, прибра я в дома си, уреди ѝ роля в успешна продукция, може и хонорара си да дели с нея Mr. Green
Ох, Фемо днес ще ме умориш hahaha, не е изключено политиката да е сред основните им теми на разговор hahaha

# 586
Цитат
Феми  Love за роклите в Буума трудно ще намеря конкуренция.....обаче няма как да ми се получи  да се метна с ластични дънки като комисарката  

Диденце Heart Eyes      кво  няма се побереш  в ластични дънки  ли   Joy    

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 18:08 от femmi2

# 587
  • Варненска клюкарка
Хазал и Илкнур Laughing

Стилистката е на изчезване вече, много е измършавяла Thinking

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 15:57 от Беллора

# 588

Цитат
Вие, ще гледате ли сериала с Хазал, аз не знам?!

след Марал се занимаваше с кулинарията и план Б .   Зависи дали ще ми допадне римейка и каста но поне първите епизоди ще загледам

Който се смял на одата  смял Joy изтрих я .  

Илкнур е сложила  този пейзаж Peace Извън Истанбул са с Хазал . Рускините пишат , че  са  в Бодрум или Измир

малии ся се сетих ми оная не беше ли от Измир . Отишли са с Ча при родата   и стилистката първа кипра с тях .  Дали настина Ча е там  ooooh! Rolling Eyes  

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 18:56 от femmi2

# 589
  • Варненска клюкарка

Илкнур е сложила  този пейзаж Peace Извън Истанбул са с Хазал . Рускините пишат , че  са  в Бодрум или Измир

малии ся се сетих ми оная не беше ли от Измир . Отишли са с Ча при родата   и стилистката първа кипра с тях .  Дали настина Ча е там  ooooh! Rolling Eyes  

ШИ ходят да искат Дуда за Ча Mr. Green tooth

Пък той се чуди кО става  Crazy

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 20:06 от Беллора

# 590
 wavey

Втори трей.
Скрит текст:
Джеляль: Я не могу держать при себе обоих братьев. Кого же оставить? Сарпа или Мерта, который считает меня отцом?
Мерт: До вчерашнего дня мы играли в кошки-мышки, а теперь мы на одной стороне
Сарп: Именно так
Эйлем: Как я могла тебе поверить? Ты мне лгал! Какой глупой я была. Я тебя ненавижу, уходи! Уходи!
Мерт: Я люблю тебя, Эйлем! Я очень тебя люблю!
Мерт: И кто в курсе, что мы сюда ехали? Слишком много совпадений
Сарп: Что ты имеешь в виду?
Алъянак: И на кого ты думаешь?
Мерт: На Сарпа
Юсуф: Будь осторожен, сынок. Не проколись
Мерт: Или же тебя и не выгоняли из полиции? Бля...
Teammy_Içerde #Teammy_AyYapim #Teammy_ShowTv
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456240403%2Fc6f7cb299dc88 … pl_wall_-58199741

Айдеее и Мерт разбра за Сарп, че е ченге.

# 591
 Здравейте  Hug

Светна му лампичката  на Мерт   , че Сарп може да е внедрен от началникана полиса  

Бенсу в благонворителен маратон

# 592
  • Варненска клюкарка
И кака и Ханде Peace Имам чувството че тези дни отвсякъде ми изскача Бенсу. Снимала се е и в предаването Трима мъже (май така се казваше) на Тв 8 Peace

С тази снимка малко да си оправя вкуса. Мярнах някакви кадри от Ичердето, където реве, виждаше се долния му ред зъби и потъмняването на предните два от цигарите Shocked Нещата са лесно поправими с една бърза процедура при зъболекар, що се е запуснал така ooooh!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 17:59 от Беллора

# 593
И кака и Ханде Peace Имам чувството че тези дни отвсякъде ми изсксача Бенсу. Снимала се е и в предаването Трима мъже (май така се казваше) на Тв 8 Peace

С тази снимка малко да си оправя вкуса. Мярнах някакви кадри от Ичердето, където реве, виждаше се долния му ред зъби и потъмняването на предните два от цигарите Shocked Нещата се лесно поправими с една бърза процедура при зъболекар, що се е запуснал така ooooh!
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здравейте.
Да бееее, изниква навсякъде като гъба след дъжд в последните дни, а шапките й, с които ги мяркам са под всякаква критика. Stop
Така се казва предаването и е участвала заедно с Мерве, и още някой(забравих, защото инфото ми мина машинално пред очите).
Видях, че и с кака си участва в благотворителния маратон, но не публикувах инфото, че аман от Бенсу в последните дни. За мен всяко нещо, което е прекалено започва да ми става досадно.

# 594
  • Варненска клюкарка
Наде, възможно е да е имала забрана от продуцента да се появява в предавания и сега ще наваксва, направо ще ни прелее от нея. Толкова не я видях в сериала, колкото последните дни. Освен Мерве, и мъжът и Мурат беше в предаването, мярнах и Бенсулиния ХаканЮ, но не знам дали е участвал и той newsm78 И да, шапките и са странни, а начина по който ги носи съвсем ooooh!

# 595
  • Пришълец
Ох, че хубав Ча/Емко smile3544
Кака Ханде на снимката, а и по принцип ми харесва повече. О, Наде съгласна съм, че вземе ли да става прекалено е досадно Peace Бенсу с шапка не ми харесва, често и без шапка smile3505 Задавам си въпроса защо в сериала изглежда толкова различна, доста по-приятна. Разбирам, че не си прави кой знае какви специални прически, то не е и нужно в случая, ама това на главата ѝ напомня физиологичен отпадък #Crazy

# 596
Ох, че хубав Ча/Емко smile3544
Кака Ханде на снимката, а и по принцип ми харесва повече. О, Наде съгласна съм, че вземе ли да става прекалено е досадно Peace Бенсу с шапка не ми харесва, често и без шапка smile3505 Задавам си въпроса защо в сериала изглежда толкова различна, доста по-приятна. Разбирам, че не си прави кой знае какви специални прически, то не е и нужно в случая, ама това на главата ѝ напомня физиологичен отпадък #Crazy

Охххх, уби ме, rotfImao rotfImbo кравешко, ще да е. Joy

# 597
  • Пришълец
Ами не ми харесва косата ѝ по този начин, изглежда ми абсурдно Наде Laughing Прилича ми на нещо такова, но не мога да определя на какво точно. Може и да е това, което казваш Joy

# 598
  • Варненска клюкарка
В сериала изглежда по-добре, защото косата и е пусната Peace Симпатична е, чак голяма красавица не, има красива усмивка, но като цяло чертите и са доста едри. Най ми харесва в рекламите на Макс Фактор и особено на една снимка още в началото на сериала, но не ми се търси сега.

# 599
  • Пришълец
Ааа, Бел, аз не говоря само за косата, нищо, че днес по-специално я дъвча за нея Mr. Green Най-силно впечатление ми правят бузите и устната ѝ Rolling Eyes А в сериала чертите ѝ изглеждат красиви и нежни, особено това, което видях последно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт