Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 94 640
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
Обадих се в топлото. Още продължава аварията, не казаха кога ще е възстановено топлоподаването.

# 76
  • 1st floor
Обадих се в топлото. Още продължава аварията, не казаха кога ще е възстановено топлоподаването.
Tired
Имаме проточен бойлер, но е стар и ме е страх от него. Хамалогията по закачването му пък е повече от това да включа котлона за 10 мин с една тенджера вода. Да живеят легените и канчетата!!!

# 77
  • Beyond the stars
Tired
Имаме проточен бойлер, но е стар и ме е страх от него. Хамалогията по закачването му пък е повече от това да включа котлона за 10 мин с една тенджера вода. Да живеят легените и канчетата!!!

От миналогодишния планов ремонт имаме бързовар и гооляма кофа .. и канче естествено, за да е класическа картинката  Laughing

Много ме кефят в Топлофикация - в 90% от случаите отговорът е -все още има авария (което е ясно, щото виждаме, че няма вода) и не знаят кога ще се отстрани - тоест знаеш точно толкова колкото преди да им звъннеш  Mr. Green

# 78
Някой разбра ли кога ще пускат топлата вода? Sad Някаква авария има и от вчера сутринта е спряна. На сайта на Топлофикация не видях нищо да пише...

В 5ти имахме сутринта, ама преди седмица изкарахме една вечер без топла вода и ни вопъл, ни стон от Топлофикация по темата.  Peace
Поне вече няма нужда да убеждавам половинЪт в нуждата от бойлер в новата баня  Mr. Green

Здравей Вълшебство, в кой блок живеете? Ние сме в 532. Колко е голямо бебчето? Къде излизате на разходка? Аз съм тук от близо 2 години, но никого не познавам и излизаме сами, а друго си е с други мами.  Laughing

# 79
  • Beyond the stars
Някой разбра ли кога ще пускат топлата вода? Sad Някаква авария има и от вчера сутринта е спряна. На сайта на Топлофикация не видях нищо да пише...

В 5ти имахме сутринта, ама преди седмица изкарахме една вечер без топла вода и ни вопъл, ни стон от Топлофикация по темата.  Peace
Поне вече няма нужда да убеждавам половинЪт в нуждата от бойлер в новата баня  Mr. Green

Здравей Вълшебство, в кой блок живеете? Ние сме в 532. Колко е голямо бебчето? Къде излизате на разходка? Аз съм тук от близо 2 години, но никого не познавам и излизаме сами, а друго си е с други мами.  Laughing

Ааа "бебчето" дето отглеждам е на близо 30 години  Mr. Green Laughing Шегувам се, нямаме деца за момента - просто живеем в Люлин. Та не мога да бъда полезна за разходки и т.н.  Peace

# 80
Владитоо,аз съм в 10-ти.Също не познавам никой и си излизаме сами с детето,но вече не е бебе и не ставаме за разходки.Паркираме се на някоя площадка и така  Crazy

# 81
Скорошни отзиви за клуб Бонбонена куща, бивш Шугърленд?

# 82
Да попитам, можете ли да ми препоръчате добър ендокринолог? Ако работи с касата, ще е по-добре.

# 83
  • София
Д-р Начев, приема в ендокринологията на Майчин дом и МЦ Панацея обаче. Два пъти по 9 месеца съм се виждала с него ежемесечно, понякога и по-често; страхотно отзивчив и най-важното тесен специалист, който си разбира от работата.

# 84
Д-р Начев, приема в ендокринологията на Майчин дом и МЦ Панацея обаче. Два пъти по 9 месеца съм се виждала с него ежемесечно, понякога и по-често; страхотно отзивчив и най-важното тесен специалист, който си разбира от работата.
Много е добър. Не знам дали работи по касата. Лазарова от Майчин дом, обаче, работи.

# 85
благодаря ви  bouquet

# 86
  • София
vladitooo ние сме в седма част и аз вече се върнах на работа, стана на 1 година и три месеца моя вече...
Огледай се по площадките около вас, по-лесно ще намериш мейчета с бебета на сходна възраст Simple Smile

# 87
Да това правя, но са все големи дечица. Надявам се да си намеря другарче за разходки, че сама не си е работа.

# 88
  • София
И аз така и не си намерих дружка в района, обикаляхме си сами няколко месеца и на края се върнах на работа... Късмет на тебе  Hug

# 89
  • София
Аз намерих добра компания в отчетните си теми. С батковата и с на НУРС-а случих много, само при момата не се получи и отдавна умря темата. С метрото миткосвахме из целия град. Като известни хаймани рядко се задържахме "пред блока"  Joy Поне тази част от майчинството е както си я направи човек...

Общи условия

Активация на акаунт