Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 94 784
  • 768
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Имам три съседки с бебета, пресни - септемврийско производство. Покрай тях леко започнах да се задържам "пред блока" и градинката Simple Smile
Синът ми е на целодневно обучение и няма много мърдане.

ЧЕЗ ни изненада с ненадейна подмяна на електромерите и липса на ток (7-8 часа). Ще водя малкият на зъболекар и после ще се разхождаме.

# 91
Не съм от Люлин, първото си майчинство си го карах в родния квартал - Изток, но сега с второто съм  тук.
Честно казано си обикалям сама, слушам си музика и си чета, но аз почти не се въртя в квартала. Мятам се на метрото и се раздвижвам по центъра - Борисова, градинката пред Народния...

# 92
  • София
И аз второ дете разхождам сама в 7 част. Малко съм темерут и "горските градинки",  дето си спретват по междублоковите треви леко ме фрустрират Simple Smile
А ЧЕЗ си правят каквото си поискат. Редовно по часовника на микровълновата се разбира, че нощно време просто няма ток.
Другата седмица е класирането за градините; успех на всички!

# 93
  • София
Да знаете някъде из люлин магазин за хубав чай и кафе? По-специално за чай ме интересува.
И ние сме в 7ма, ама не съм усетила да спира тока при нас, явно само за някои блокове.

# 94
  • Beyond the stars
Не знам за тока, ама вода няма да има утре в Люлин 7 http://19min.bg/news/8/88382.html

# 95
  • София
Вълшебство, благодаря за споделянето. Аз по мейл не съм получила предупреждение от тях, та щеше да е изненада.

# 96
  • София
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър ортодонт, дори и да не е в Люлин...то поне да е в близките квартали.

Благодаря много.  bouquet

# 97
  • 1st floor
Консулова в първи м.р. някъде около поликлиниката. Не сме я ползвали, но съм чувала, че е добра. Нашата зъболекарка също я препоръчва. Но била малко дръпната на моменти... Mr. Green

# 98
Бих препоръчала моята отртодонтка, но тя е в Токуда.
Иначе гарантирам за работата й лично, двата ми кучешки зъба бяха в синусите, сега имам холивудска усмивка Simple Smile

# 99
  • София
Ще я потърся тази Консулова, че и ние сме в първи м.р.  Благодаря много Hug

# 100
Ние сме новички тъкмо се преместихме! До метрото на няма и двеста метра (метростанция Люлин)! Има много мами с дечица и това е много хубаво. Сина ми е на 3г. и 5 месеца към момента, в много палав период Simple Smile

# 101
  • София
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър ортодонт, дори и да не е в Люлин...то поне да е в близките квартали.

Благодаря много.  bouquet

Моят ортодонт е в 8-ма част.Преподавател е в Медицинския.

# 102
  • София
А очен лекар за дете на 14? Знам само този при Вълковски във 2-ра част, но личната препоръча да потърсим друг.

# 103
  • София
А очен лекар за дете на 14? Знам само този при Вълковски във 2-ра част, но личната препоръча да потърсим друг.
Моята дъщеря (16г.) я водих в 7мо ДКЦ при д-р Холевич. Взех направление от личната.
За прегледа разширяват зениците.
С метрото е удобно. 7мо дкц е на метростанция "Княгиня Мария Луиза".

Питах я и за малкия (9г), но ми препоръча Александровска.

# 104
  • София
Моята дъщеря (16г.) я водих в 7мо ДКЦ при д-р Холевич. Взех направление от личната.
За прегледа разширяват зениците.
С метрото е удобно. 7мо дкц е на метростанция "Княгиня Мария Луиза".

Мерси, предварително записва ли се час?

Общи условия

Активация на акаунт