Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 95 628
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мерси, предварително записва ли се час?
http://bolnica-zora.com/%D0%B4_%D1%80_%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0_% … 8%D1%87-2450.html

Имам мобилният на мед. сестра, но аз записвах час като звъннах на стационарния тел.
029312281; 0879998414

Записах час преди Великден и ни прие на 22ри. На следващата събота водих щерката без час, за да я прегледа на свити зеници.
Аз също минах на пълен очен преглед при нея. Доволна съм.

На щерката очилата вече са готови, но моите нещо се забавиха (правих ги в оптика в Люлин 3).

# 106
За лекари на мен ми е по-удобно да е по спирките на метрото, отколкото в квартала, но да е далече, защото не шофирам.

Очен мога да препоръчам д-р София Якимова, поликлиника Младост. При нея водим дъщеря ни вече 6-та година и сме изключително доволни. Внимателна е с децата, има много добре оборудван кабинет, нямам никакви забележки Simple Smile Работи със Здравната каса.

За ортодонт, миналия месец сложихме брекети при д-р Румяна Маринова (бившата Мисис България Simple Smile), кабинетът й е на бул."Скобелев" 7, което пак е близо до спирката на метрото.
Изключително внимателна и приятна, препоръча ми я моя позната, която беше със страшни проблеми със зъбите, а сега има буквално холивудска усмивка  Mr. Green тя е от провинцията и даже не знаех, че е ходила на ортодонт тук, но я питах, защото наистина личи, че работата е добре свършена, то пък се оказа, че ни е супер удобно. И цените й са доста прилични, 1200 лв. за една челюст Peace

# 107
  • София
Човече, а малки (9г) преглежда ли? Не че Алекс има проблем, но искам профилактично да знам какво е положението.
Холевич ме прати в Александровска за него, защото имали специална апаратура. Мед. сестра ми даде стационарен номер, но каза че е трудно да запиша час по телефона.

# 108
  • София
И аз съм така, гледам метрото, не е за мен шофирането.  Mr. Green  
Отричаше от доста време дъщерята, че не вижда, въпреки присвиването на очите. Сега ненадейно се съгласи да отидем и взехме направление.

# 109
Човече, а малки (9г) преглежда ли?
Да. София беше на 7 г. като я заведохме за първи път  Peace

# 110
  • София
Човече, а малки (9г) преглежда ли?
Да. София беше на 7 г. като я заведохме за първи път  Peace

Дай телефон тогава  bouquet

И аз съм така, гледам метрото, не е за мен шофирането.  Mr. Green 
Отричаше от доста време дъщерята, че не вижда, въпреки присвиването на очите. Сега ненадейно се съгласи да отидем и взехме направление.
Тя и моята дълго време се дърпа. Сложи очила преди 2г - късогледство и астигматизъм.

# 111
AnMary, ето го: 0888/ 65 35 35 д-р Якимова
Понеделник и петък - сутрин.
Вторник и четвъртък - следобед.
На телефона отговарят или тя, или сестрата.

# 112
  • София
AnMary, ето го: 0888/ 65 35 35 д-р Якимова
Понеделник и петък - сутрин.
Вторник и четвъртък - следобед.
На телефона отговарят или тя, или сестрата.
Дано в понеделник успея да взема направление от педиатърката.
Мерси  bouquet

# 113
  • София
Добре дошли на новите мами в Люлин. Така е, има много дечица в района и това го прави така жизнен и свеж!

# 114
Извинете ме, че връхлитам в темата.
Току-що установих , че няма топла вода в момента.
Как е при Вас? Дано е нещо временно или случайност, а не авария.

# 115
И ние с ММ сега се прибрахме от пътуване и установихме същото.Къпахме се с леко хладка вода,накрая ледена.В 10 м.р.

# 116
Същото и у нас. Приспах тримата и влизам в банята. Пускам душа, а топла вода няма. Кога е дошла не знам. Сега има. В сайта на топлофикация нищо не пишеше. В 8ма част съм.

# 117
Звъняхме снощи веднага като спря, авария казаха, че е. Пуснаха я по някое време през нощта.
Уплаших се да не е номер, и да ни включат към останалите с планирани ремонти, пък уж авария, но да се надяваме, че няма да има повече проблеми.

# 118
  • София
Странно и у нас снощи нямаше (2ра част). Спря към 9. Не можах да окъпя малкото чаве.

# 119
Мога да препоръчам ортодонт - д-р Попова, кабинетът е на ул. Братя Миладинови, много е близо до метрото, пряка е между Стамболийски и Тодор Александров.

Общи условия

Активация на акаунт