Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 690
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм за 19.07. и днес го измериха 1178 гр. Наистина еднакво вървим с близките термини   Grinning

# 256
  • София
oesi     и аз съм за 19/20.07 . Но много се чудя дали ще стигна до тази дата. Иначе ми се иска много да родя на 23- ти.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 22:32 от puffeto

# 257
Еми моето момче е 960 гр.Бях на преглед вчера и както каза Оеси терминът ми е 20.07,изостава малко,но сигурно ще навакса в 8-9 м  Party
Минах през "Лидл"...голяма борба за тия дрешки! Явно са качествени,защото навсякъде хвърчаха бодита и чорапки и майките отиваха с лактите напред да разбутват хората!  Joy Аз взех размер 50-56 чух в един разговор,че бил най- малкия- като за новородено предполагам.
А има ли смисъл от сутиените за кърмене? Понеже имаше и такива неща на скандално прилична цена,но не си купих.
Пуф,какво има на 23?

# 258
  • София
Моята сестра е рожденичка.  Само си мечтая като питах докторката тя каза ,че е малко вероятно . Аз съм и на магнезий  и това също май има значение.

# 259
Моята сестра е рожденичка.  Само си мечтая като питах докторката тя каза ,че е малко вероятно . Аз съм и на магнезий  и това също май има значение.

Puffeto,  заинтригувах се относно магнезия, каква му е ролята в случая  Simple Smile
Миналата седмица бях 29 г.с. и бебка беше 1,140 , предстои ми 3-та ФМ и я очаквам с нетърпение за да видя колко е наддала  Kissing Heart

# 260
При мен в 30+3 дни го изчислиха на 1475 грама дребосъка Simple Smile В средата на нормата бил, така че съм спокойна. Пък и аз съм дребна.

# 261
Чак много качествени не са дрешките на Лидл, но за цената си са идеални. Аз обаче пак ще пропусна, защото не искам първите бодита на бебето да се обличат отгоре.

# 262
  • София
Monnna , на мен ми е първа бременност и не съм сигурна ,но доколкото знам след спирането му до седмица се ражда.  Моя роднина така беше на четвъртия ден щом го спря роди това беше няколко дни преди термина и.  Иначе го пия заради контракциите. Кога ще ми го спрат и какъв е критерия  за спиране нямам представа.

# 263
Според мен, след спиране на магнезий раждат тези, които са били с болезнени контракции. Другите все така си мисля, че го пият в повечето случаи излишно.

# 264
  • София
Да вероятно си права. 

# 265
Celika,аз не се сещам за бодита,които да се обличат от долу..не че съм боди мастър.Можеш ли да дадеш линк , за такива дрешки?
А контракциите са стягане на целия корем,не само на определена зона ,нали така?

# 266
  • София
За магнезия и аз съм чувала, но предполагам ако е изписан заради постоянни и болезнени контракции. На мен ми бяха изписали преди доста време заради съмнение за контракции, но го спрях, защото нямам оплаквания.
Нашата принцеса я измериха 1389 гр. в 29+4. Последната ФМ мина преди седмица. Малко ме притесни, че споменаха някакви плацентата езерца. Док каза, че е нормално за срока на бременността и единствено в комбинация с маргиналната пълна връв можело (но само в 10% от случаите) да започне леко изоставане на плода в размерите. За момента няма такива данни та се надявам да не вляза в 10-те процента.

# 267
Miroslava^, има бодита, които се закопчават отпред. Аз купувам такива.

# 268
  • Plovdiv
Айде и аз да се отчета с мерки и теглилки. 27 седмица съм ( термин 25/07) бебоците са 1068 и 1082 грама

# 269
Здравейте, при нас 29+4 гс Беба е 1300 гр.
Аз не бързам още с покупките, ще изчакам летните колекции и евентуално намаления. Мисля да пазарувам през юни 😉

Общи условия

Активация на акаунт