Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 052
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
За киселините съм на Гавискон суспензия та ,до колкото разбрах може и нексиум ,но не питай за дозировката . За сега гавискон върши работа . А пишкането ,ако стана само 3 пъти си е постижение при мен Simple Smile)

# 451
И аз имам много киселини, понякога си правя една кафена лъжичка сода в малко вода, за да мога да заспя. Казаха ми, че не било много полезно, но ми помага. Гърбът и мен ме боли, до сега беше само през деня, но снощи за първи път ме боля и през ноща почти не съм спала Sad

# 452
Забелязах,че ако огранича вечерния прием на вода минавам и без нощно ставане,което се отразява страхотно на съня.Но,ако прекаля с водата през деня,не мога и половин час да издържа без тоалетна и разходката с детето се превръща в кошмар.

# 453
  • София
Здравейте момичета!
И аз страдам от киселини понякога , но една моя леля медицински работник ме спаси като ми даде съвет . За киселини да пия 9 оризчета сурови. Не казвам ,че на всеки би помогнало ,но при мен се получава ,а е простичко и смятам не е вредно. И лимон изцеден с вода също. Пробвайте дано помогна.

# 454
това за приема на водата и аз го подкрепям трябваше да го напиша в предния си пост
гледам да пия до 7-8 вечерта вода,да имам време докато легна да я изпишкам  Laughing

иначе ставах по 5-6 пъти и аз вечер, като взех да ставам парцал се усетих да променя нещо и се преродих  Peace

# 455
Аз пробвах да огранича течностите към 7 вечерта. Цяла вечер бях зверски жадна и пак ставах цяла нощ  Joy

# 456
Аз пробвах да огранича течностите към 7 вечерта. Цяла вечер бях зверски жадна и пак ставах цяла нощ  Joy

И аз съм така Simple Smile)

# 457
  • Сливен
Вода с изцеден лимон при мен не действа.А с пиенето на вода  не мога да се огранича до 7 ч.

# 458
  • София
И при мен не подейства. Вчера изпих една домашна лимонада, но само засили киселините  Confused

# 459
 С "Талцид" не става ли?
А момичета,вие до къде я докарахте с избора на педиатър? Изобщо каквА е процедурата по записвАне?

# 460
Педиатър с първото дете избрах още 4-5 месец, сега ще е педиатърът на баткото  Peace
За кг-те на бебчетата, наистина смятайте +/- 500 гр.
И аз съм от пикливите, сега се появи пак и някакъв сърбеж.. ще видим  Whistling

# 461
С "Талцид" не става ли?
И с Бианацид става, което е безвредно, за разлика от Талцид.

А момичета,вие до къде я докарахте с избора на педиатър? Изобщо каквА е процедурата по записвАне?

Аз мисля, че избрах. Отиваш и питаш дали записват пациенти. Ако записват, информираш го и примерно един ден преди да ви изпишат от родилното, му се обаждаш да дойде да ви посети след изписването.
Мен само ме притеснява, че не ме пита къде живея и после да не стане така, че и е далече, въпреки, че педиатъра на дъщеря ми май само веднъж на изписването е идвала у нас.

# 462
  • Перник
Каката я записах при една педиатърка още 2 месеца преди да се роди. Предупредиха ме да го направя по-рано, защото има вероятност да откаже и да търся друг вариант. Препоръчаха ми я близки и аз съм много доволна от нея. Като цяло е хубаво да си пасвате по мнение за антибиотици, ваксини,кърмене, захранване... Сега бебчето също ще бъде при педиатърката на каката. Това, което мога да ви посъветвам е когато се роди детето някой от близките да занесе на избрания педиатър копие от акта за раждане и да каже кога е деня на изписването. Така педиатърът ще направи задължителното посещение при появата на бебечето вкъщи. Хубаво е да стане точно в деня на изписването, защото дава ценни съвети за отглеждането на детето в домашни условия. В крайна сметка всеки дом си има специфика и педиатърът ще прецени какви съвети да даде в конкретния случай.

# 463
Аз още се много се колебая  при кой педиатър да запиша. Живея в София, квартал Оборище, ако някой може да препоръча добър педиатър в този район, ще бъда много благодарна.

# 464
  • Сливен
Снощи пробвах това с хапването на лимон срещу киселини,при мен не действа,дори стана по-зле.И пак съм в изходно положение.

Общи условия

Активация на акаунт