Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 030
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Искам да ви попитам ще стерилизирате ли шишенцата и колко често се прави?

# 556
Незнам кое е странно но на мен никой нищо не ми е предлагал затова попитах как преценят за тези инжекции и ти ли ск ги плащаш имах предвид трябва ли да имаш конкретна причина за тях ?

# 557
Танче,инджекциите се бият ,когато има риск от преждевременно раждане,а 10дни преди термин хич не ми се струва преждевременно ,та затова ми е доста странно,явно превантивно е всичко.

# 558
Да 10 дни си е нормално и аз не виждам защо да се бият тогава . Честно да си кажа аз дори незнаех за тези инжекции док не е споменавал аз тази седмица ще ходя на късна феталана всичко дано е наред ....

# 559
  • Сливен
Както няколко пъти съм писала съм на 40г и бременността е след ин витро.Ходих да си продължа болничния и дежурния лекар след като се чу с АГ-то ми от ЖК предложи превантивно да ми се поставят,не съм ги плащала защото са част от пътеката,но не е скъпо една ампула е около 50ст.Обясниха ми,че се поставят от 30г.с. нататък.

# 560
 LaughingЗдравейте,мами да питам късната ФМ в коя г.с. се прави?АГ е с нов ехограф в кабинета ще пусна и описание какъв е :
Този съвременен високо технологичен ехограф разполага с всички необходими приложения за ранна диагностика и проследяване на бременност.
Двете ултразвукови сонди генерират максимално реален 4D образ. Високата разделителна способност позволява извършването на морфологично изследване на плода,
както в ранен етап на бременността, така и в късен, когато детайлната визуализация на структурите с обикновен ехограф е невъзможна.

Ако някоя знае дали този за ФМ е по-различен.АГ преди да смени апаратурата ме викаше за ФМ в болницата където работи,а ЖК ги провеждахме в частния му кабинет.

# 561
  • Сливен
Според мен за ФМ освен освен добра апаратура трябва и специалиста да е добър,не случайно има лекари които само с това се занимават.

# 562
Аз ходих при др Стратиева в Света Петка София на късна фетална и съм много доволна и от нея като лекар и от апаратурата й. Специализирала  е фетална морфология в Англия. Апаратът беше по-хубав от тези на които са ме гледали в Англия в частен кабинет. Освен това цената ми се стори приемлива (80лв) в сравнение подобен преглед при други софийски специалисти.
Някоя от вас знае ли лекциите в Лабиринт по колко време продължават?

# 563
Лекциите в Лабиринт са с продължителност 2 часа/ от 11:00-13:00 h  Peace

# 564
Благодаря ти, Мона Simple Smile

# 565
Здравейте!
Искам да ви попитам ще стерилизирате ли шишенцата и колко често се прави?
С първото ми дете съм стерилизирала след всяко ядене до 6-я месец. И сега ще е така.

# 566
Мари, това за инжекциите 10 дни преди термин ми се струва мноого странно, да не кажа абсурдно. Аз знам, че дробчето на бебето се разгръща съвсем до 35та седмица. То по тази логика на всички със секцио трябва да бият. А все пак не може да се каже, че са съвсееем безобидни кортикостероидите. Но когато се налага е оправдано. Моите лекари пък са другата крайност.Аз съм чувала, че при близнаци винаги бият уж. Като попитах Ташков, той помисли секунда и вика "то при теб няма смисъл вече в тази седмица..." а аз бях 30+ тогава. Вчера пък питах Сигридов, който беше много кисел, и ми отговори саркастично."Ми бий си, ако искаш, те са много полезни". Пак колкото лекари, толкова и мнения..

# 567
Момичета, вие решихте ли как ще раждате? Аз искам да раждам, ако всичко е наред, нормално с епидорална упойка. Моля ако някой е раждал по този начин, или мисли да ражда така и Има повече информация да сподели. Също моля тези с опит, които са раждали нормално, да споделят как са се чувствали след раждането и колко  време е било възстановяването им, имали ли са разкъсвания, има ли последствия от раждането, който не са отминали с времето? Благодаря ви!

# 568
  • Перник
Момичета, вие решихте ли как ще раждате? Аз искам да раждам, ако всичко е наред, нормално с епидорална упойка. Моля ако някой е раждал по този начин, или мисли да ражда така и Има повече информация да сподели. Също моля тези с опит, които са раждали нормално, да споделят как са се чувствали след раждането и колко  време е било възстановяването им, имали ли са разкъсвания, има ли последствия от раждането, който не са отминали с времето? Благодаря ви!
Аз искам пак нормално да раждам! Дано...
Иначе предишният път 2 ч след раждането отидох сама до тоалетната на другия край на коридора. Въобще не пожелах помощ от санитарка. Е, вярно е че имах бая шевове и почти месец един конец си висеше и не падаше, а аз сядах винаги на една кълка, но се преживява. Точно опъването на конците беше най-неприятното нещо, но не е чак такава драма. Правих чести промивки със смрадлика и не са ми се възпалявали.

# 569
Нед,така е наистина,аз ще ги откажа със сигурност!Нали си обърках термина,но докторката ми все още не знае,ралния ми термин е за 30юни,а според докторката на 7-8юли,та тя ми беше предложила секцио на 20юни,пада се 17-18дни преди термин,може би затова ,да се презастрахова.Мисля да преговарям в други ден за около 23,пада се 7дни преди термин,мисля,че е ок,въпреки,че съм 4то секцио.
Ти при Сигридов ли ходиш?Аз бях при него на първата фетална,доста ми хареса като разбирания,неговата жена също е с нашите термини,така че и той скоро чака бебе.

Общи условия

Активация на акаунт