Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 669
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Oesi не ми се отваря линка.иначе в арбор бяхме и нищо не ни хвана окото.може пак да го посетим има много доволни мами
За Мрежестите легла една позната ми ги хвали и е доволна и като се замисля си има свойте предимства найстина.но повече искам бяла изчистена дървена

# 76
Аз също се бях насочила към трансформираща се кошарка с плот за повиване (после в юношеско легло и бюро),но се оказа,че няма да се събере там където искам да бъде сложено за да ми е удобно.И минах  само на кошарка на която и се махат решетките.
Malvinka99  когато купуваш кошарката питай направо и за матрака (ако имаш възможност и място къде да съхраняваш)  го купи.Моя позната преди години в чудо се видя докато намери матрак,след като трансформираха кошарката в легло.

# 77
Аз май на нещи такова се спрях https://videnov.bg/детски-стаи/бебешко-легло-тони
Като р-р ми се ще да е 140 на 70 и отделно ще вземем някакъв скрин, който да сложим до креватчето за дрешки.
Като цяло съм се ориентирала към Виденов, струва ми се, че са добро качество на достъпна цена.

# 78
И аз като майка за първи път мислех, че сгъваемите кошари са с повече предимства - уж местене, носене с нас, ама я смених на 4-я месец. Няма как да й се свали преградата и все трябваше да ставам, за да взимам и връщам бебето; не го виждах добре; шумолеше. За 3 години не съм местила леглото никъде из стаята, а и да реша да го правя, не виждам къде е драмата. По-стабилно е, по-красиво и за мен - много по удобно! На нивото на спалнята е, със свалена преграда. Иначе, когато детето започне да се върти и заспива във всевъзможни пози, слагаш обиколник и готово! В кошарата от плат пък шумоли, когато се бута в стените и се буди. Аз не бих си взела повече такава. След като съм ползвала не мога и един плюс да й намеря.

# 79
Ето затова е форумът...незнаех за тези неща.

# 80
Имаме от каката кошара Дибо с 4 чекмеджета, които могат да се слагат от двете страни. Долепена е до спалнята. Много  съм доволна. Чекмеджетата събират почти всички дрешки на каката.

# 81
  • Сливен
Малвинка,линка трябва са се копира целия,защото половината е на български.

# 82
Ние имаме трансформираща се, на Арбитър, наистина е трудно с матрак за голямото легло, но пък е удобно. Позвахме я до 6-тата година на детето и сега пак за номер 2 🙂
Сгъваема имаме, само за през деня, в хола и като пътуваме, иначе не са удобни. Освен всичко, което Каина е писала, бебето е почти на пода, ниско долу, матраците обикновено са кофти и  като започне да се изправя бебо са нестабилни.

# 83
Аз съм се спряла на дървена кошара,която става на легло.
А вие на коя марка колички се спряхте?Аз разглеждах днес в "Хиполенд".Има няколко модела с трансформиращ се кош,които ми допадат.Най-много ми хареса Чиполино Малта(май беше),но се чудя за марката и парите-500лв е.Съветват ме да дам повече пари за количка и да е с твърд кош.Аз не мисля,че е необходим такъв.Трансформиращите се са достатъчно твърди според мен.Споделете вашите количкени неволи Grinning

# 84
Аз днес на 90% избрах количка. В Младост 4 има един магазин за бебешки стоки и колички. Всъщност те са два, по-голямото помещение е шоурума. Та, количките са марка Буба ( не я бях чувала до сега)- български, произвеждат се в Литва. За 3в1 с включено всичко-комарник, дъждобран, чанта излиза 900 лв. По принцип бях решила за Муци, но мм е категоричен- 2000 лв излиза за 3в1, сега има промоция за 1600, но той е против тази сума за количка. Опитвам се от 1 месец да го обработя, но не поддава Simple Smile)) Но така или иначе тази от днес много ми хареса и май ще е тя Simple Smile А  и от друга страна се сетих за две колежки, които ми разказваха как дечицата им не искали да седят в количката и почти не са я ползвали. Та, ако и при нас така се окаже, да не ме е яд толкова за скъпата количка.

# 85
Ms.M,в "Дундьо" ли ходихте? Там има много готини неща.В "Хиполенд" има промоция до края на Април-купуваш за 500 и получаваш ваучер за 100лв,или купуваш за 300 и получавШ за 50 Peace
Ние неможем да изберем количка,всеки давА акъл и се притеснявМ да не купим някой боклук накрая Rolling Eyes

# 86
Аз съм против скъпите колички. И добре, че не взехме такава, защото от 5-ти месец моята жаба не искаше и да припари до количката! Та, ако бяхме дали много пари за нея, щеше да ми иде да я глътна  Laughing Не съм фен и на евтиното, защото само главоболия можеш да си докараш! Моята е на Baby Design - Sprint +. Има и още една среден клас много сполучлива на Abdor /дано не бъркам/.

# 87
Магазина не знам как се казва, но имат сайт- detskisviat.com. Виж го , там има и др неща. Всъщност ние харесахме от сайта една люлка 5в1, която става за спане също. Та отидохме да я видиме и оттам и количката Simple Smile))

# 88
Записвам се макар и чак на 6-та страница.. не знам защо съм ви изпуснала така. Връщам се да чета  Heart Eyes
Честита Цветница! Да са ни здрави празнуващите с цветни имена! Хубав ден на всички! bouquet

# 89
Нашата е Мутси ево. Писала съм много пъти. Дано не стана досадна. Пак бих избрала нея, ако мога да си позволя. На мен ми беше подарък, но я избирах месеци наред и се спирах на различни варианти. Тази още я нямаше на пазара. Една служителка на Вис Виталис ме светна за нея, докато разглеждах една Райдър. Още тогава бях 100% сигурна, че ще е тя и спрях да гледам колички.

Общи условия

Активация на акаунт