Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 088
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia, Bulgaria
Ми аз мисля че даже и по - късно,  някъде от 36- та нататък

# 331
И на мен не са ми казвали нищо за по-редовни прегледи. Доколкото разбрах, ще ми издадат 45-дневния болничен 15-тина дни преди датата му, защото после ще са в отпуска. В края на май ще ми дадат картата с цялото проследяване и после не знам, явно ще трябва да ходя при този лекар, който ще води раждането... Примерно.  newsm78
Не са ми правили и втората микробиология още, ама дали ще ми я пуснат - също не знам.
Честно казано, многото четене и информиране ме изморява и съм се пуснала по течението  Blush

# 332
  • Сливен
Мойта докторка от ЖК вече ме почна през 2 седмици да ме вика,а от 34 каза всяка седмица,но аз съм на 40 ,първа бременност,ин витро и от самото начало си ме води рискова.

# 333
От 34 г.с. започвам да ходя на тонове/прегледи всяка седмица, за да изберем най-подходящата дата за секцио.

# 334
Здравейте и от мен! Попаднах на тази тема и реших да се присъединя към вас Simple Smile И аз съм в очакване живот и здраве на юлско бебе(момиченце). Терминът ми е на 02.07. Сега съм 31+1 г.с. Grinning

# 335
  • София
Добре дошла DiBella  Hug

# 336
Добре дошла! Лека и безпроблемна до термин!

# 337
Здравейте, мен след 34 гс ще ме викат на 2седмици за тонове. Както и тогава ще правим микробиология и ПКК.
Иначе вече съм 31 гс и бебка е много активна, такива гимнастики има в корема ми, че на моменти чак е болезнено. Върти се като пумпал, но все си е с дупето надолу 😯. Много искам да раждам естествено,но ако не се завърти .... Някоя от софийските мами ще ражда ли в Св София/Тина Киркова?

# 338
  • Сливен
Моя бебчо е относително спокоен,обърнал се е с главата надолу вече,но според д-р Михова (тя ми прави ФМ) не е сигурно че ще остане така било рано.

# 339
и моя бебок е страшно кротък,от месец е с главата надолу,заради това ли са такива  newsm78
всеки ден чакам някакво по -сериозно ритане но няма,в четвъртък съм на преглед дано всичко е наред  Praynig

# 340
  • Сливен
Малвинка ,всичко ще е наред.Аз съм утре на преглед.

# 341
И моето бебе е много спокойно-спинка и чака нашата среща.
Взех си болничен за първи път и си почивам-наех една жена да чисти и я командоря за всичко, което съм отложила.
Купих първите мънички бодита и хавлийка-и се разревах в магазина ...такава емоция, толкова надежди в това мъниче! Blush

# 342
А моята бебка,по цял ден кротува и като стане 10-11 вечерта и започва да подскача  Joy

# 343
  • Сливен
Мацки,от друга тема разбрах,че ще има в петък 25% отстъпка на Хиполенд,важи и онлайн.

# 344
И мой бебка е спокойна, понякога прави по силни ритничета, но като цяло май повече си мързелува. Laughing до скоро почти не я усещах, по активна стана от 29г.с.

Общи условия

Активация на акаунт