И аз така си мислех, но вчера ми казаха че израждала в АГ. Преди да я питам ми се искаше да видя някакви мнения за това как се справя когато стане време за екшън.
При д-р Христов съм раждала във Ниа Мед и самото раждане не мина много добре по моя преценка,но това преди 10 години.Второто си дете съм раждала във чужбина,и в сравнение със раждането ми там-това във Ниа Мед беше като касапница.(да,и епизиотомия ми правиха). 
Запазих си час за след 7 дни, но мога ли да чакам толкова много, а и вече бях планувала изкачване до Мусала преди да разбера че съм бременна, а вече знаех, че имам точица в корема, но преди да тръгна исках да говоря с лекар и в нета намерих д-р Кирчева, имаше свободен час още на следващия ден, деня, в който трябваше да пътувам, отидох при нея, потвърди бремеността, много обяснителна беше и много ми хареса отношението и, но в нета само лоши неща четох след това за нея, поне ме успокои, че мога да ида да покоря върха, само трябва да си давам малко повече почивки.Всичко точно ходих, покорих го, върнах се и реших да ида на вече запазения час при Ангелова за да ме види, след това катерене дали всичко си ми е наред.
Личната ми лекарка ми обясни, че имам право само на една смяна на гинеколог наблюдаващ бремеността и сега ми е още по спечено, дали ще направя правилен избор. Вече съм в 6 г.с. и трябва да се насоча някъде..., нооо на къде.... Искам обяснителен специалист, който да не показва досада при преглед и да не алчнее за пари.