Добър гинеколог в Стара Загора - 3 Тема

• 122 804
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
От няколко познати съм чувала добри отзиви за Мира Христова в Ниамед,но подчертавам не съм ходила при нея и нямам собствено мнение.
Аз и преди мисля тук съм споделяла,че се следя при Иванов и съм много доволна. Страхотен лекар е ,понеже съм с малко рискова бременност ме следи изкъсо и винаги се презастрахова. Ако търсиш обяснителен лекар, обаче не е за теб. Ще отговори на всичките ти въпроси, но е малко темерут и не е от тези,които ще си говорят и обясняват без да си попитала. На мен обаче не ми пречи,не съм отишла при него някой да ме котка и да си говори с мен,стига ми да каже,че всичко е наред,защото щом каже знам,че наистина е наред.

# 256
  • Стара Загора
Приятелка 2 пъти ражда при Христов и той следи изцяло бременностите. Няма забележки. За дъщеря му също каза, че е чувала добри отзиви, но аз лично макар и да не обичам да се прегледам при мъже, в случая бих избрала Христов.

Аз от Ангелова съм със смесени чувства. Лечението й при мен не оказа влияние на обърканите хормони, затова и се преместих при Салджийска засега.

# 257
Аз се следя при Христов на частно,а при дъщеря му Мира Христова по каса.Доволна съм и от двамата.Обясняват всичко подробно без да се налага да питаш.Съответно твърдо съм решила,че при Христов ще раждам-не бих се доверила на друг лекар.При Салджийска правих Биохимичен скрининг и ФМ,но изобщо не може да се сравнява с Христов по отношение и обяснения.Като специалист вярвам,че си разбира от работата,но не е моята лекарка.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 09:37 от Анонимен

# 258
  • Стара Загора
И приятелката ми каза, че била по-отбрана и студена, сериозна. Ще видя как е другия месец като ходя пак.

# 259
Следих се при Виолета Иванова и съм изключително доволна,  обяснява , винаги усмихната , шегува се , отговаря на обажданията винаги. Ако пак раждам ще се следя при нея .
П.с. избрах я без да съм ходила при нея , защото следеше сестра ми и тя беше доволна .

# 260
Здравйте,момичета в 5 г.с. съм и имам час при д-р Иванов в петък, но имам болки ниско в корема от няколко дни, който не спират и се притеснявам, за първи път съм бременна. Понеже Иванов е в отпуска до петък, го замества д-р Василев въпроса ми е имате ли някакво мнение за него?

# 261
Василев преди  беше стажант на Иванов,няколко пъти се е случвало той да ме преглежда и съм очарована от него. Така стана че Иванов не дойде  и Василев ми прави секциото миналата седмица. Винаги е супер усмихнат и обяснява всичко,дори по време на операцията се шегуваше явно за да нямам време да мисля и да съм спокойна. Много е съвестен и човечен,изписаха ме в събота и реално вече не съм негов проблем, но тъй като моя случай е малко особен ме вика всеки ден да погледне как вървят нещата.
Отивай и изобщо не го мисли , със сигурност си притеснена, а Иванов е малко темерут,та Василев е точния човек да ти разсее страховете.

# 262
Аз съм пациентка на д-р Кирчева от много години, при нея следих двете ми бременности и не съм имала проблеми с нея. Ако ме интересуваше нещо, винаги я питах. Всеки си преценява дали е доволен от следящият лекар и е нормално да го смени, ако не е доволен. За д-р Ангелова, наистина смея да кажа,че претупва бързо пациентите с направления, а тези, които й плащат в кеш ги преглежда по-добре. Минах по този път.

# 263
  • Гърция
Здравейте момичета,не съм от Ст.Загора,но бих искала там да си намеря добър доктор.В момента не съм в България ,но ще се пребирам след 2 седмици.сега съм в 24г.с с рискова бременност,серклаж и няколко несполочливи бременности.искам да ви попитам какво ви е мнението за Ина Цонева или някой друг специалист за рискова бременност .Хасково ми е доста по близко до моят град но от там имам много лоши спомени.

# 264
  • На изток от Ада
Аз искам кордонати на др Терзиева, в АГ ме гледа мин год търсих тогава ,но. Не намерих къде работи.

# 265
Аз искам кордонати на др Терзиева, в АГ ме гледа мин год търсих тогава ,но. Не намерих къде работи.

Работи само в АГ Стара Загора и в медицински център в град Казанлък.

# 266
Здравейте момичета,не съм от Ст.Загора,но бих искала там да си намеря добър доктор.В момента не съм в България ,но ще се пребирам след 2 седмици.сега съм в 24г.с с рискова бременност,серклаж и няколко несполочливи бременности.искам да ви попитам какво ви е мнението за Ина Цонева или някой друг специалист за рискова бременност .Хасково ми е доста по близко до моят град но от там имам много лоши спомени.
Бих ти препоръчала д-р Тодоров. На мен ми помогна при рискова бременност.

# 267
Привет момичета!
Имате ли информация в неделя има ли къде да се направи гинекологичен преглед?
Понеже днес имах странно "течение" да кажем, от което бях като напишкана, чак крачолите ми бяха мокри, а мисля, че ми е рано още да се изпускам..., в 13 г.с. съм и не мога да чакам до понеделник, да ме види гинеколога ми. Поне един ехограф да мина, за да ми е спокойно на душата.
Благодаря предварително! Hug

# 268
  • Стара Загора
Привет момичета!
Понеже днес имах странно "течение" да кажем, от което бях като напишкана, чак крачолите ми бяха мокри, а мисля, че ми е рано още да се изпускам..., в 13 г.с. съм и не мога да чакам до понеделник, да ме види гинеколога ми. Поне един ехограф да мина, за да ми е спокойно на душата.
В държавното АГ не би трябвало да ти откажат преглед, може да провериш и в Ниамед.

# 269
Привет момичета!
Болница "Тракия" - Център, до 12ч има дежурен за преглед в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт