Добър гинеколог в Стара Загора - 3 Тема

• 123 038
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • На изток от Ада
Миналата седмица ходих при Др Мира Христова, ами не я харесах. Набързо ме прегледа, видя ми яйцниците и ми взе цитонамазка. Минала ми Ову, да идем като ми дойде М. Бях написала списък с оплаквания, едното беше инфекция от преди, без изследвания и без лечение каза че е минала... За уролог май било едното оплакване, но не даде направление.
Миналата година ходихме пак при нея по съвет от тук, тогава ми взе цитонамазка и ме прати веднага в София ( имам 3 аборта спонтанни) прати ме само мен за генетични изследвания. Миналата седмица като ходих в листа пише "и двамата ходили на генетични изследвания", въобще не е питала мъжа ми, дали сме ходили и двамата. Док от София ми предписва лекарства дали съм ги поела, а те са по време на Б. И вит Б12 и вит Д три месеца и да се видят стойностите им, не съм ги правила
Едва ли не всичко е наред и хайде още другия месец да ми проследи Ову...

При Иванов ли да ида ?

# 391
Иванов,Тодоров или Бузалов в града, но ако има проблем бих отишла в София или Пловдив

# 392
Миналата седмица ходих при Др Мира Христова, ами не я харесах. Набързо ме прегледа, видя ми яйцниците и ми взе цитонамазка. Минала ми Ову, да идем като ми дойде М. Бях написала списък с оплаквания, едното беше инфекция от преди, без изследвания и без лечение каза че е минала... За уролог май било едното оплакване, но не даде направление.
Миналата година ходихме пак при нея по съвет от тук, тогава ми взе цитонамазка и ме прати веднага в София ( имам 3 аборта спонтанни) прати ме само мен за генетични изследвания. Миналата седмица като ходих в листа пише "и двамата ходили на генетични изследвания", въобще не е питала мъжа ми, дали сме ходили и двамата. Док от София ми предписва лекарства дали съм ги поела, а те са по време на Б. И вит Б12 и вит Д три месеца и да се видят стойностите им, не съм ги правила

При Иванов ли да ида ?

Аз бих Ви препоръчала да посетите център Инвитро Стефанов. Там са си тясно специализирани. Ще Ви пуснат изследвания и ще установят от какво се провокират абортите. Минах по този път. Невероятни специалисти са!
А нещо любопитно да питам... Правили ли сте изследване за тромбофилия?

# 393
  • На изток от Ада

При Иванов ли да ида ?

Аз бих Ви препоръчала да посетите център Инвитро Стефанов. Там са си тясно специализирани. Ще Ви пуснат изследвания и ще установят от какво се провокират абортите. Минах по този път. Невероятни специалисти са!
А нещо любопитно да питам... Правили ли сте изследване за тромбофилия?
Да правила съм. Ами лошото е, че мъжа ми й вярва на докторката.

# 394
  • Стара Загора
Само Иванов!

# 395
Здравейте, момичета! Виждам, че повечето тук пишат за лекарите от Тракия и Ниамед. Много бих искала да прочета актуални мнения за докторите от държавното АГ. От кого сте доволни, кой ви е израждал там, кой е добър за следене на бременност и т.н. ? Имам категорично мнение за д-р Цонева от личен опит и тя не е вариант за мен. Благодаря предварително!

# 396
Здравейте, момичета! Виждам, че повечето тук пишат за лекарите от Тракия и Ниамед. Много бих искала да прочета актуални мнения за докторите от държавното АГ. От кого сте доволни, кой ви е израждал там, кой е добър за следене на бременност и т.н. ? Имам категорично мнение за д-р Цонева от личен опит и тя не е вариант за мен. Благодаря предварително!
Имам наблюдение и положително мнение за д-р Дянкова, д-р Костадинова и една младичка руса, чието име не запомних(тя идваше на визитации всяка сутрин). Трифонов работи там също, доста разсеян ми се струва от всичките дни, в които го виждах. Узунова ..не ми се струва лоша.

# 397
  • На изток от Ада
Аз не останах фпвола от Дянков, писала съм напред. Имах 2 аборта и ходих при нея бременна. Назначи ми изследвания които не видя и аз абортира.. Може да е добра за леки неща

# 398
Трифонов дава дежурства и в Тракия. Когато лежах там миналият месец, минаваше на визитации.

# 399
Аз съм безкрайно доволна от д-р. Шенай Терзиева. Обърна ми много внимание през цялата бременност , по време на престоя ми в болницата и след това Simple Smile

# 400
Аз имам позната с проблеми при забременяването,след няколко опита инвитро, най-накрая забременя и се следи при Терзиева.
Имам предвид, че момичето беше доволно, а след такива премеждия до щастливия финал,смятам че е имало защо да й се довери.

# 401
  • На изток от Ада
И аз харесай Терзиева, прие ме на спешният кабинет. И исках при нея да, се следя, ноо нямаше как или ние не ссе за интересуваме преди 2 г.

# 402
Може ли телефон на Д-р Терзиева и има ли кабинет, и дали работи със ЗК?
Благодаря предварително Simple Smile

# 403
Аз раждах при Цонева,  доволна съм си от нея и от отношението ѝ.  НО си бях с протекции.  т. е.  Бях препоръчана от познати,  двама трима на брой и може би за това си ми обръщаше внимание.  Както и да е,  мнения за нея фифти фифти.  Срещата ми с Узунова докато лежах за задържане и след раждане -  добре като  специалист,  но с НЕЙНИТЕ ХОРА.  Понеже знаеше,  че съм пациент протеже на Цонева ми отговаряше с половин уста на въпросите,  когато беше  на визитация или дежурна и идваше да провери "пациентките"  си.  
С Терзиева се поарещнахме на първа среща, в последствие имах възможност да наблюдавам отношение към пациенти,  включително и към мен преди и след раждането и кореннно си промених мнението за нея.  Много  внимателна и прецизна в прегледите.  Понякога е рязка,  но на глупави въпроси отговаря рязко.  С две ръце ЗА нея.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 07:17 от vartoglava

# 404

ЖК до 8-ми месец ми водеше д-р Иванов, но не бях доволна, докато бях при него обходих още 4-ма специалисти и с моите претенции, никой не ми допадна, вече в 8-ми месец се ориентирах към Узунова имах уговорка с нея и тя ме израждаше, нямам наблюдения как се отнася с пациенти на други лекари, но при мен идваше и извън работното и време, звънеше ми, интересуваше се от мен как съм, какво се случва.. действа доста адекватно. Добър специалист е, държи се приятелски и обяснява.Възхищавам и се как има верни пациентки, които ходят от 16 години при нея... и самите и пациенти са като нея, приятелски настроени и разговорливи. При Иванов съм чакала по 2-3 часа и няма с кой една дума да си обелиш... мълчаливи като него Grinning

Общи условия

Активация на акаунт