Дневникът тема 78 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 960
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте момичета  Hug

Галче - много е полезно това, което си написала. Благодаря ти, че го сподели  Hug

Deziderata - благодаря за поздравленията  Hug

Hello♥J - при мен борбата започна от 60 кг. точно преди една година. Но моите килограми бяха натрупани от противозачатъчни и като добавим към това възрастта /36 години/ нещата станаха още по-трудни. Но бавно и славно успях да ги докарам до тук и сега ще се опитам да ги задържа известно време, а след това отново ударно сваляне на последните килограми, че те ще са моя Еверест  Grinning

Момичета, ето един страхотен клип на едни пухкави модели на бельо, които показват, че когато жената се харесва такава, каквато е може да бъде наистина много секси и с повечко килограми  Flutter

Аз вчера изкарах страхотно на партито. Изчаках да си получа дозата комплименти за постигнатите резултати с килограмите и след това се наградих със страхотната вечеря, която си беше доста добре подбрана и нямаше излишно тъпкане. После танци цяла нощ и резултата днес е подути крака, на които не мога да стъпя  Mr. Green
И така - от днес отново в режим. Днес ще е ден на зелена салата и евентуално бъркани яйца със сирене.

Между другото вчера моята гримьорка ми каза, че в момента прави някакво прочистване с кленов сироп, който много помагал за отводняването. Прави си го в 1 л. вода и го пие вместо водата за деня, като не замества хранения с него. Помня, че някои от вас май го бяха пробвали това - ще съм благодарна да споделите опит и знания по темата  Peace

Приятна неделя на всички - аз се отдавам на мързел   bouquet

п.п. Бях обещала снимки  Grinning

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 11:42 от Вяра - Н

# 181
Вяра, страхотна си, приличаш на 20 годишна госпожица Flutter

Честит празник на всички и най-вече на всички цветя bouquetИ аз си имам цветенце у дома, най-нежното от всичките цветя Heart Eyes

Скрит текст:

# 182
Вижте какво намерих! Joy

Вяра, страхотно изглеждаш!  bouquet

# 183
  • На топло
Вяра - мерси за снимките, страхотна фигура си постигнала  Heart Eyes много добре изглеждаш в тази рокля.
Сваляла си бавно, браво за постоянството!
Аз си повтарям, че човек не трябва да променя радикално живота си, а по-скоро да променя с малки стъпки ежедневието си към по-добри хранителни навици и да включва спорт, който го зарежда с енергия, а не обратното ( да го изцежда) .
За една година е идеално да изхвърлиш 10 кг  Peace

# 184
  • тук и там
Вяра,изглеждаш страхотно!Идеални пропорции също така! Прекрасна фигура:love:

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 19:19 от Kaisia

# 185
  • София
Вяра,чудна си мила!Завиждам за Васко и живото му пеене.
Днес като истинска именничка спретнах чийт ден Embarassed обаче се на тренирах преди малко до припадък.
утре наново в режим,другите празници ще са режимни,яйцаааааа.

# 186
  • На топло
Вяра,чудна си мила!Завиждам за Васко и живото му пеене.
Днес като истинска именничка спретнах чийт ден Embarassed обаче се на тренирах преди малко до припадък.
утре наново в режим,другите празници ще са режимни,яйцаааааа.
Честит Имен ден  bouquet
И аз смятам на Вликден да не готвя вкусни неща, ще боядисваме яйца. Шоколадови яйца съм забранила да влизат вкъщи  Crazy
Дали някой ще ме чуе не знам.

# 187
  • София
Благодаря,само линд могат да ме изкушат,другите не.Не че не ги ям,от лакомия.Но сега съм аристократка от към сладкото.Измислям си правила за да не дебелея.

# 188
Добро утро и честит понеделник Simple Smile)

Бенджи? Мишка? Геогриева?
Къде сте

Вяра, чудна си  Hug
Сиви, много съм съгласна с теб! Много, точно за това аз бях толкова желязна с 90 дд и не ми е тежала и сега се опитвам и със зоната да съм така, - мислех че толкова смятане и рязане ще ме затормозява, но точно обратното, някак си го приемам с ентусиазъм и кеф Wink Е.. бяхме в търново, Кроманьонеца тича планинско бягане и много не съм била зонова, освен че бях приоготвила вечеря от нас - сьомга и ориз и си бях направила зонова закуска с кисело мляко и чия Wink Но отнес пак ще зонувам. Най-накрая ми дойде, такава мъка не е било... 32 дни тялото ми щеше да се пръстне по шевовете, нервичките ми също.

Хм  newsm78 аз искам да попитам, осъзнах че май с тия фитнес тренировки... колкото и смешно да ви се стори, мускулите ми са станали много нефункционални. Не, че някога съм имала много издръжливи бедра и пръсци, но чак пък мускулна треска днес, че два пъти съм се качила до Царевец.... нещо не ми е щастливо така. И корема цяла седмица ме боли ужасно от това, че тренирах няколко пъти дълъг скок... ми нали уж от месеци правя упражнения и за корем? То вярно, че всяко упражнение по нов начин натоварва мускула, ама някак си ми се иска да правя упражнения, които ми помагат да вървя, да скачам, да ми помагат в живия живот дето се казва.

# 189
Духче, хич не ми е странно. Имам племенници - момиче, което е ежедневно във фитнеса, има хубаво, стегнато тяло и никаква издръжливост в "живия" живот, и момче, което изглежда по-скоро закръглено, тренира друг спорт и има страхотна издръжливост.

# 190
Съни... да, за съжаление май така става... Отивам да тичам и да скарам на стадиона пък дано скоро малко позякнат тези мускули - иначе изглеждат пръсците ми много добре, но функционалност нямат.
Ех, сега си гледах едни снимки от номеври след предизвикателството на ЛТЛ... колко добре съм изглеждала, особено в сравнение със сега. Но тогава никакви вх не ядях почти и всеки ден яки тренировки във фитнеса. Явно така ще е, друг начин няма, като гледам всички колко усилия полагате, аз направо съм си разхайтена работа и лошото е, че се самозалъгвам че нещо правя... " живота честно в очи"  Mr. Green

# 191
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Седмицата започна по най-добрия възможен начин/децата са ваканция/.В 06.00 15 обиколки на игрището и след това силова тренировка във фитнеса.
Аз съм силово много издържлива, но аеробно не чак толкова.Примерно мога да клекна с 40-50 кг., но да бягам 10 км. не мога Blush
Относно храната придържам се към Зоната, въглехидратите се оказаха, че не са ми смъртен враг Blush
Постоянно си разглеждам и "сравнявам" режимите, които имам и всички те са много добре балансирани/този на Румяна не ми представлява интерес/ и някак си ми се припокриват и Зоната, и Инес, и Любо.
Малко ми остана до спортния фест трябва да съм във форма Mr. Green

# 192
  • София
Добро утро момичета  Hug

Благодаря на всички за комплиментите  Blush  Hug  Heart Eyes  bouquet

Духче - и на мен това, което писа за издръжливостта не ми е никак странно. Честно казано, когато ходех на аеробика и тичах на пътеката по 40 минути имах много по-голяма издръжливост, отколкото при силовите тренировки. Определено смятам, че аеробиката дава повече издръжливост от щангите  Peace

Номерче - честно си признавам, от известно време нищо сладко не ме съблазнява. Но това е след големия ми инат да устоя за повече от две седмици. Обаче предиииии - леле майкоооо, само да мигна и пред очите ми изплуваха океани от шоколади, вафли, пурички, бисквитки и всякакви други сладки неща, които човек може да си представи. Представях си как плувам в море от шоколад и си почивам върху плаж от вафли под палма осеяна с бонбони хахахаха
А относно Васко - направи невероятен купон. И уж трябваше да пее само два часа, но пя 4 часа и остана при нас после до сутринта хахаха. Страхотен е  Heart Eyes

Deziderata - много ми хареса снимката с Дори - с глас съм се смяла Joy Аз съм така, като отида при баба ми. Тъкмо казвам, че съм на диета и си заравям главата в някой шкаф да видя какво е купила хахахаха

И така - вчера направих свободен ден, но някак не успях да прекаля с храната. Така че днес не съм подута и стартирам на воинска диета - цял ден вода и айряни и само вечеря до 19.00 ч. на месо, яйца, сирене и зеленчуци. Евентуално може да си позволя 1 филия хляб. Да видим дали ще успея да си задържа постигнатото до края на празниците - тъкмо ми съвпада и с ПМС-то. А след Великден се замислям дали да не направя диетата с кленов сироп. От сега започвам да се настройвам и дано устискам. Колкото изкарам - толкова. Важно е желанието и захранването след това.
Тренировките ги пропускам тази седмица - малката ми е настинала нещо и няма на кого да я оставя. Евентуално в сряда, но не е сигурно, така че за сега само диета.

Успешна нова седмица на всички  bouquet

# 193
Мога да се похваля, че последните няколко дни карам без вгх прегрешения  Grinning т.е. основно месо, яйца, млечни (малко) + зеленчуци. Вгх ми идваха основно от ябълките. Онази вечер хапнах едно редче черен Линд 70 % какао и така ми накърти на сладко  Sick че не можах повече да изям, а се бях засилила поне на 1/2 шоколад.

Относно тренировките не мога да издържам на тези със силово натоварване, аз съм по кардиото. За това и издържам на планинските преходи, докато други хора започват да пухтят като локомотиви по баира  Grinning

# 194
Напоследък така съм свикнала с редовно хранене, че се чудя, обикновено, когато не правя целия пост, поне на Велики петък минавам само на вода, но тази година не съм сигурна, че ще издържа. Имам още малко време да помисля дали да се пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт