Дневникът тема 78 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 988
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро и успешна да ни е седмицата  Hug

Слава богу, имах грамчета надолу тази сутрин, че вчера се бях притеснила, бяхме на имен ден, поръчах си салата, ама то много фенси заведението, съответно зарзавата в чинията малко. Че и по едно време щерка ми долетя гладна от детския кът и докато й донесат храната, ми изяде каквото беше отстанало Simple Smile Та после, гладна и жадна си поръчах хрупкави филенца с бира.
Ама после вечерта от страх да не разваля цяла седмица режим, карах само на айрян. Сега си влизам пак в режима, макар и да съм доста гладна тази сутрин дори след закуската.

# 196
Добър ден и в новата седмица!    Grinning
Вяра, страхотно изглеждаш.   Peace   Идея няма защо ти е мъката с кленовия сироп, ама ти си знаеш...   Laughing   Визия като твоята спокойно се поддържа с нормално хранене с естествена храна в нормални количества и спорт.

Днес-ден за кантара:72 кг.На 166 см....
Не знам дали защото вече не съм "на диета", т.е., ям повечко плодове, картоф 1-2 пъти в седмицата, черен шоколад поне 3-4 пъти седмично, или защото остават последните 6-7-8 кг до финала, ама много трудно си отиват....не че бързам, де.    Laughing  Когато-тогава.
А може и мазнините да си отиват, а да трупам мускулчета....с това почти ежедневно бягане сутрин....знам ли.
Каквото и да става, важното е, че става...аз бърза работа нямам.    Laughing
Менюто днес:
з-2 сварени яйца, бекон, 1/2 краставица, кафе
11ч-ред черен шоколад (10 гр, 4 гр въглехидрат)
о-свинско печено, салата, кьопоолу
сз-ягоди
в-свински дроб, тиквички на фурна, салата

# 197
Аз си гепнах една силова програма за оформяне на дупе за 1 месец. Ще се постарая да я следвам поне на 80%, да видим какъв ще е резултата.

# 198
  • Варна
Вяра, страхотна си! Не знам как си изгреждала на 60 кг, но сега си като манекенка  Hug

Гледам сте подхванали темата със спорта. Аз лично не харесвам фитнеса - скучен ми е, но пък помага много за сваляне. Повече ми харесват каланетиката и пилатеса - за жени оформят супер, ако си сериозен. Но това, което съм забелязвала при мен - макар и дебеличка, съм доста издържлива при продължително вървене. Не съм имала проблеми в сравнение с по-слаби дами.

Аз си продължавам "Южния бряг" - втора седмица.  В момента не мога да кажа колко съм отслабнала, защото съм МЦ, но на Великден ще се претегля, преди да си хапна  Laughing

# 199
  • София
Няма никой,ядете ли?
Много трудно изкарвам деня на кефир пмц е с голямата лъжица.Наливам се но ме тегли към всичко което видя.Пия един чай и заспивам.

# 200
  • Велико Търново
Тук съм  Mr. Green
Утре лунувам на айрян Blush

# 201
  • София
Кога е луната утре? Не че ще успея на айрян де, ама поне малко, ако успея...

# 202
  • Велико Търново
Кога е луната утре? Не че ще успея на айрян де, ама поне малко, ако успея...

Добро утро Heart Eyes
от девет часа
Вяра, прекрасна си! Heart Eyes

# 203
Цяла нощ си мислех дали да не направя една луна. И без това не ме остави да спя, поне да заслабна малко Simple Smile Ако успея да изляза днес да си купя мляко, ще го направя, ако не, нося си само две яйца, може да ги хапна, а вечерята да е течна.

# 204
  • тук и там
Добро утро!Не вървят при мен нещата. Сладкото вечер ми е проблем.Цял ден не ми се близва сладко,обаче вечер и то след вечеря ме хваща желанието за сладко и не мога без да хапна,а пък хапна ли-не мога да спра:oops:Вчера изкарах уж деня по Зоната,след вечеря-хапнах едно блокче шоколад.И се започна.Така, че пак го отписах като не режимен.Пия хром-от 200 до 600-800 мг съм стигала даже-за да пробвам как действа,ами при мен-никак,що се отнася за желанието за сладко.Та ще се връщам май към войнската диета,поне знам че при мен работи.Мисля като се приберем във Бг да си направя изследване на инсулина,че нещо със това трупане на мазнини по корема(нещо супер нетипично за  моята структура)и среднощни желания за сладко имам съмнения..Като си заминат гостите ми,ще я захващам пак войнската.Нямам време за експерименти точно сега със други режими,може би след лятото-да,ама в момента искам за себе си нещо което съм пробвала и знам че работи. Peace

# 205
  • София
Само за войнска диета не съм чувала, какво представлява?

# 206
  • Пловдив
Добро утро!
При мен нищо ново - закотвила съм едни кг и няма мърдане.

# 207
  • Велико Търново
Само за войнска диета не съм чувала, какво представлява?

Заповядай Hughttps://www.bb-team.org/articles/3597_voinska-dieta

# 208
  • София
Издържах снощи.
Кайсия какво забелязах вчера при мен.През деня всичко наред с храненето,прибрах се към 17ч ок.Взех децата в 18,3.Почнаха да спорят намесих се с обесения 30 мин. успокоиха се,обаче като ме удари глада мен....едвам се из контролирах.За мен седенето в къщи и гледането на деца,не помага за отслабване,хъса ми го няма тогава.
Хрома с натрупване ли е?
махни всичко сладко от вкъщи,само мед при екстрени ситуации.това са моите похвати.

# 209
  • тук и там
Ясно де,ама не мога да ги пратя на хотел вечерта,защото мама е на диета.  Simple Smile:За това -войнската диета е точно за мен-хранене само вечер,и без чувство за вина при това! Peace

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 09:15 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт