За разходка е прекрасно, а на ЮНЧЕТО в корема му е все по-тясно

• 57 503
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Аз качих 140/90, първо ми исписали допегит 3*1 и беталок 2* по половинка. После увеличили допегит 4*1 и беталок 2*1. И вчера пак качих 140/90. През ден пускам урина и вече втория път кръвни. Кордиолог е казал че ако кача 150, ще мевземат в болница на вливки.

# 196
Добро утро!Може ли момичетата с високо кръвно,приемащи допегит да споделят при каква стойност им го изписаха и колко им казаха да го поддържат.Благодаря  bouquet
При мен първо ми го изписаха 3 пъти по половинка на ден при кръвно 145/80.След като не се повлия кръвното и постоянно подържах 140/80 ми го направиха 3 пъти по 1хапче на ден! И при мен като при Karjala,ако вдигна 150 директно ще ме вкарат в болницата.От няколко дни кръвното ми е 115/80.

# 197
Питам,защото по принцип съм с 95/65.От няколко дни усещам леко неразположение.При преглед Аг ми каза,че е леко завишено и ако стигне 120/80 да му звънкам.Та снощи стана 120/80 и ми каза да пия половинка допегит.От вчера досега е 120/75 и не е мръднало.Вкъщи ме успокояват,че е нормално.Но знаете как е-притеснение.Засега ще го следя и няма да пия хапчета ако се задържи така.Благодаря ви за бързите отговори...златни сте :*

# 198
И аз съмбила в началото 90/60, обаче сега.... 120/80 ми смятат за нормално. Поавя и голяма разлика на ръцете. Вчера вечер на една 131/84 на друга 96/74. Това не мога да обясня. Ако се рритесняваш за кръвното можеш да пуснеш кръвни изследвания и урина.

# 199
Кръвното се мери само на лява ръка доколкото знам.Ще пусна една урина утре  bouquet

# 200
Да и аз така мислех. Но кардиолог е казал че да меря където е повисоко. А то се сменя, то на една ръка повисоко, то на друга. За това меря и на двете.

# 201
  • иска ми се Варна през лятото
Здравейте, момичета, най- накрая да се включа и аз, след многократни опити- ахаааа да напиша нещо и все нещо се случва и забравям до къде съм и какво щях да правя, а аз правя мнооооггоооо неща едновременно и вкъщи, и на работа  Laughing. Но пък ви чета, докато глътна глътка въздух и ми дойде в повече.
Бях помолила модератор да ме включи в термините- липсва ви в групата второ момиченце с термин 1 юли  Party, но няма как да ми се случи тогава, че е и първото изпревари с две седмици.
Ама като ви чета кръвното и  Embarassed моето почва да се качва. аааа, не така, преминаваме на 2 глътки ракия вечер!!!  Joy
Никой обаче не видях да споменава преносимата кошара. За мен се оказа най- подходяща, дори след голяма употреба и от други след 9 години разлика между децата. Изкарвам я на двора /т.е. карам я при мама/ и пускам водоктруйката, когато искам. Втория етаж е за пералнята, а отдолу става шкаф, докато не започне да прескача  Grinning. Фунция люлка, защото няма твърди страници. Навсякъде е с нас, още повече че усещат и мириса тия ... сладурчета. Има колела, бързо я местя, докато спи в друга стая, според случая /напр. комшията реши да кърти/. Има повивалник, играчки над главата. И всичко това около 100лв.
Като поотхвръкна вече сама си сменя желанията за стаята- легло, бюро, цветове... телевизор...
ПП. Я, успях да напиша, без да звънне някой. Съобщенията не ги броя.
Лека седмица!

# 202
Идвам си от преглед шашната ... Изписаха ми Дузофарм 2 х 1т.  за ккислород на бебе Sad

# 203
Идвам си от преглед шашната ... Изписаха ми Дузофарм 2 х 1т.  за ккислород на бебе Sad

Еее няма да се шашкаш  bouquet аз от 3 седмици съм на флебодия и дузодрил,които също се изписват за по-добър кръвоток.Какво те шашка?Важното е че доктора е отговорен и е забелязал,че е нужно да приемаш лекарството.Всичко ще е наред

# 204
Здравей, ark, добре дошла официално Simple Smile
Подариха ни още декември кошарка с матрак, люлка и повивални - комплект. Още се чудя дали да я използвам за легълце и като порасне малко да го преместим.

# 205
Момичетата с лош кръвоток - има ли на Клексан/Фракси ?

# 206

Еее няма да се шашкаш  bouquet аз от 3 седмици съм на флебодия и дузодрил,които също се изписват за по-добър кръвоток.Какво те шашка?Важното е че доктора е отговорен и е забелязал,че е нужно да приемаш лекарството.Всичко ще е наред

Успокойх се ,че не съм сама. Предният месец нямах води сега кислород ... чудо

# 207
Момичета, как са ви носовете? Мря пак почна да кърви и през ноща се запушва  Sad

# 208
Момичета, как са ви носовете? Мря пак почна да кърви и през ноща сре запушва  Sad

Моят нос се запушва от топлото. Пробвай да спиш на студено.

# 209
  • София
Изобщо не е спирал да се запушва нощем. Хем спим на студено. Явно това е една от причините и да не мога да спя. Сутрин духам кървави сополи.

Общи условия

Активация на акаунт