Математически турнири - 44

• 99 440
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, имам един въпрос- кое е това състезание Питагор, което ще се проведе през май за четвъртокласниците. Не можах да открия задачи от предишни години.
Защото тази година ще се проведе за пръв път. Иначе не знам кое е.

# 121
Всъщност МОН може да изготви и приеме регламент само за състезанията, които са под неговата егида. Силно се надявам СМБ и останалите организатори да направят същото, макар че не са изрично упоменати в становището на КЗЛД.

Не е малко Simple Smile Националните и тези с отношение към кандидатстване са в МОН. ЕК на СГ...  newsm78 Simple Smile))
Там по-скоро си представям, че някакъв диалог трябва да има...
Но перспективата НОМ да се случва с кодове... ooooh! ...Дано се вразумят.

# 122
О, никак не е малко. Просто се притеснявам, че МОН може да уреди нещата точно в стил ЕК на СГ. Баркодове, номера, декларации...Така за тях е по-лесно. Те от няколко години и материали от олимпиадите не качват.
Мисълта ми беше, СМБ и останалите да се хванат за това становище и да включат в регламентите на всяко състезание поотделно, че резултатите подлежат на публично оповестяване, пък който иска да подава заявление за фиктивен номер.

# 123
А на мен мейлът до КЗЛД ми се върна като недоставен след повече от денонощие. Тhe mail server cpdp.bg unreachable for too long.
Прегряха Simple Smile

# 124
А на мен мейлът до КЗЛД ми се върна като недоставен след повече от денонощие. Тhe mail server cpdp.bg unreachable for too long.
Прегряха Simple Smile
Имам неофициални сведения, че и в МОН са прегрели.  Grinning

# 125
Благодаря на всички за хубавите думи!
Каузата е обща и всички се борим (още не смея да напиша преборихме) за нормалност.

# 126
Прегряха Simple Smile
Имам неофициални сведения, че и в МОН са прегрели.  Grinning

Въпрос на правилна преценка. Според мен, от месеци се опитвам да покажа, че проблем има и ако не го решат - ще ги прегрея. На никой явно не му пука от умерени сигнали, да го мислят сега.
След адекватно решение за прозрачност е време да се помисли и за състав на комисии.

Конспектирал съм математическия сезон тук - ще е интересно за незапознатите
http://alekdimitrov.com/comment.asp?NID=547

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 07:19 от kodbg

# 127
Отговарят ли на facebook страницата на МОН ?
 https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0 … 1557953497816581/  

Скрит текст:
Сърбите се извиняват   за грешно съставена задача още на 17.03   https://www.facebook.com/groups/1395228330729409/  

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 21:22 от One of you

# 128
Отговарят ли на facebook страницата на МОН ?
Поне на мен - никога. Пробвала съм 2 пъти: задавала съм въпрос под тяхна публикация и съм писала мой пост, но никога не съм получавала отговор.

# 129
Въпрос на правилна преценка. Според мен, от месеци се опитвам да покажа, че проблем има и ако не го решат - ще ги прегрея.
Без да подценявам твоята активност и значението на сайта ти, мисля че " прегряването" беше резултат от ангажираността на доста хора. Специални поздравления за Мария, която за мен даде старт на нещо наистина значимо в тази посока.

# 130
Въпрос на правилна преценка. Според мен, от месеци се опитвам да покажа, че проблем има и ако не го решат - ще ги прегрея.
Без да подценявам твоята активност и значението на сайта ти, мисля че " прегряването" беше резултат от ангажираността на доста хора. Специални поздравления за Мария, която за мен даде старт на нещо наистина значимо в тази посока.

Напълно съм съгласен.

# 131
Радвам се,че има надежда с общи усилия (Огромен поклон пред действията на Мария,Коd,Дидева и всички които активно списват тази тема)да се постави началото на края на тази безумна математическа каша.Поне този път,отговора не е уклончив, че се нагледахме на такива от МОН и РУО...

# 132
Идилично ми е много в този момент, в тази тема Simple Smile). Отдавна не ми е било така удовлетворително да чета каквото и да било Simple Smile).

Дали е подходящо да убия идиличната мараня, като попитам някой знае ли какво се случва с резултатите от Московската? Simple Smile)) ( в смисъл локално).

# 133
  • София
Нещо им доста дълги етапите на поетапно публикуващите резултати.  Thinking

# 134
Нещо им доста дълги етапите на поетапно публикуващите резултати.  Thinking

Ахам...  Thinking   Чудя се дали не им върти няк'ви стотинки на всяко цъкане на сайта - днес съм им навъртяла стотина лева...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт