Математически турнири - 44

• 99 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Много хора се потрудиха сериозно за каузата! Peace Някои от тях от години се опитват да са в помощ.
Още веднъж благодаря на Мария за писмото и не само, неуморима и непримирима е. Hug

Но е факт, че аз лично реагирах/ пратих мейл/ чак когато Крис алармира с поста си във фб. Влязох в сайта четох, после излезе и втората му статия с ретроспекцията на състезанията...много хубава.Забелязах, че и други мои приятели, родители на състезатели или не са реагирали на съобщението му. Истина е, че с годините той е спечелил доверието на родителския кръг, ученици, учители... Много родители вече не са активни в бг- мама, но подържат контакт, пряк или косвен с него/ сайта/фб. Аз лично , ако имам някакви съмнения се допитвам или търся мнението му и до сега не съм била подведена.
Още веднъж да благодаря на всички и дано се поздравим с успех.

# 136
Пак благодаря! Вече се чувствам неудобно!  Hug
Ето и доказателството, че заслугата е обща ("на граждани"), ако бях сама щяха да ме бавят кой знае колко още и не е сигурно дали щеше да има някакъв резултат:
https://www.cpdp.bg/?p=news_view&aid=1059

# 137
И аз благодаря, но борбата не е свършила, а само почва. Трябва да се ползва набраната инерция и да доведем нещата до край.

# 138
  • Sofiq
Браво -  успяхме! Имам входирано писмо към МОН, ще напиша ново с данните от статията, че чакаме резултати. Доказахме, че сме общност и за мен дори това е по-важно.
Оправите ми настроението, лек ден!

Впрочем познавам и човек, осъдил официално МОН за безхаберие, така че чудеса стават, стига човек да иска.

# 139
Е то не искам да стигаме до съд, нека просто се канализират нещата за всички

# 140
Нещо им доста дълги етапите на поетапно публикуващите резултати.  Thinking
[/quote

Над 48 часа, нито един нов резултат..

# 141
  • Пловдив
Какво толкова обработват  ooooh!
Детето вече не се интересува, особено като видя списъка с баркодаве.
И като излязат точките ще мога ли да й отговоря на въпроса - На кое място съм? Кой е преди мен?
То това го интересува, кой е преди него и кого е изпреварило Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 10:09 от Ханна

# 142
  • Пловдив
Какво толкова обработват  ooooh!
Детето вече не се интересува, особено като видя списъка с баркодаве.
И като излязат точките ще мога ли да й отговоря на въпроса - На кое място съм? Кой е преди мен?
То това го интересува, кой е преди него и кого е изпреварило Simple Smile

Ще отговаряме с номера. Иначе и аз чакам. Писна ми да го ръчкам тоя сайт 😕

# 143
  • Sofiq
Пак се обадих до сдружението да питам какво става с ЕК.
Проверяват резултатите разбъркано, не по номера , а на случаен принцип. Затова деца, дето са били в една стая-някои са проверени, някои не.
Разбъркано проверяват и по области и по класове-доста странно.
Но обещават,че ще има резултати далеч преди обявения краен срок 24.4. Ако имаме късмет, може до този петък да има нови резултати.

# 144
кой този петък, то днес е петък Simple Smile

# 145
Може би им е отнело поне 2 седмици да ги разбъркат хубаво и чак сега са започнали да проверяват  Joy

# 146
  • Sofiq
кой този петък, то днес е петък Simple Smile
О, моя грешка:)) Имах предвид понеделник, 10.04.

А за разбъркването...нямам никакво смислено обяснение как взимаш подредените номера от едно училище...и ги разбъркваш... newsm78
Аз съм си глупава, не проумявам смисъла на космическия хаос...

# 147
  • Русе
Може би им е отнело поне 2 седмици да ги разбъркат хубаво и чак сега са започнали да проверяват  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Много готино предположение  Grinning Grinning Grinning. Внесе малко свежест в изнервената ситуация на чакане  Grinning Grinning Grinning

# 148
Joy

# 149
Поне се изясни въпроса защо са необходими двама членове на комисията. Единият да разбърква, а другият да пуска в машината.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт