Математически турнири - 44

• 99 331
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Благодаря за новата тема!

# 16
170001642+++ са за Пловдив нали?
според мен 17000083++++ са пловдив, поне нашия 3 клас е такъв
но това са около 80 номера само за 3 клас
явно има и други

# 17
явно има и други
Оле мазало значи Simple Smile
За 5 клас моя син има съвсем друго  Crazy
Може и да са random, за да не си правим изводи  Joy

# 18
Мисля, че файловете с номера не са променяни от сутринта. Втори клас, яви се в 112 училище, няма резултат.

Някои от 112-то ги има, някои като нас ги няма.

# 19
  • Пловдив
Има и 170001623ХХХ в Пловдив

# 20
Включвам се с поредните благодарности за темата bouquet.В училището на малкия резултати от състезания обикновено ни се казват от класната(добре,че е тя),щото ако трябва да чакаме МОН сигурно вече ще сме изкласили...

# 21
явно има и други
Ние сме 3 клас Пловдив 17000083++++, но ни няма в списъка на проверените. Така че, дами, не търсете логика. Третокласници, явявали се на едно и също място - едните проверени, другите НЕ!

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 16:44 от mama furia

# 22
Заприличва ми на ЦИК, РИК и изборни неволи .. и обработката и предаването на протоколите в зала Арена армеец Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 23
Има и 170001623ХХХ в Пловдив
това за кой клас

# 24
  • Пловдив
Мили мами, не сте ли се вживяли много в това класиране по номера? Нали си виждате номера на детето и резултата. Вижда се и колко номера са преди него и колко след него. Останалото ми се струва излишно.
Все пак, дано да промените нещо с инициативата си. Успех!

# 25
  • Пловдив

За първи.

# 26
  • Sofia
Мили мами, не сте ли се вживяли много в това класиране по номера? Нали си виждате номера на детето и резултата. Вижда се и колко номера са преди него и колко след него. Останалото ми се струва излишно.

Не си виждам номера с детето и съответно резултата. А ти къде видя колко номера има преди и след newsm78 Това не е класация.

# 27
Дали?
Списъците са непълни, за да определиш къде си спрямо останалите трябва малко да си поиграеш... А и каква е гаранцията, че всичко е прозрачно и честно ( първата дума май не е много уместна в случая). Щом при разсекретяване на предложени за национален кръг могат да станат " грешки", представям си тук какви манипулации би могло да има. Особено за четвърти клас.

# 28
  • София
 За мен остава необяснимо, как едното ми дете го има в списъка, а другото не. Близнаци са все пак, от един и същи клас ако това има значение.

# 29
Аз погледнах набързо единия списък, но не видях децата да са подредени по резултат.

Общи условия

Активация на акаунт