Математически турнири - 44

• 99 343
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И това са едни да кажем 3- 5  деца от набор? Рових в сайта им, но не мога да открия никакъв списък, за да си отговоря на въпроса.

# 61
Не е точно така, публикуват имената на децата с медали и грамоти. Около петдесет от клас да кажем.Но останалите кои са били и къде са в листата, остава скрито.

# 62
И това са едни да кажем 3- 5  деца от набор? Рових в сайта им, но не мога да открия никакъв списък, за да си отговоря на въпроса.
Повече са. Освен с медали за първите 3 места награждават и с грамоти за отлично и много добро представяне. Около 20-25 деца на випуск. Като за началните класове бройката е по-голяма.

# 63
  • София
Ето списъка от миналата година http://iztok-smb.com/VMS_nagradeni.pdf

# 64
  • София
Точно това ме интересуваше, но не успях да го намеря на сайта!! Благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 65
Аз пък хич не съм разбрала, че имало и грамоти на ВМС. Сега си видях детето в списъка Crazy

# 66
Преди няколко дни рейтинга от ЧХ и ИС беше друг. Сега има промяна в подредбата на децата и предплагам, че са добавени излезлите резултати от машинната проверка. Убедена съм, че децата с резултати от ЕК получени при другия организатор няма да бъдат включени в рейтинга.

ЕК от Бургас са изнесли резултати от у-ще Княз Борис I. Знам, че резултатите на явилите се в Братя Миладинови същ са готови, но не ги обявяват не знам защо. 

А ВМС кога ще се проведе? В училището няма изнесена информация за него. 

# 67
  • София

Малко извън драмата с баркодовете (слава Богу не ми е хрумнало да се явява в собственото си училище... пу-пу-пу) да припомня тази и8нформация:

"
One of you
Re: Математически турнири - 43
♥0 ср, 05 апр 2017, 07:37 #674
Турнир по математика, информатика и физика "За тортата на Директора"
http://zatortatanadirektora.free.bg/
"

Жалко, че няма и за по-малките, 3-4 клас, но все пак е наистина чудесна инициатива на завършващите СМГ - да предадат, един вид, щафетата - при това, до колкото разбирам, е замислено като масово, а не елитно състезание, което да е основно за забавление, не за класации и нерви... и е инициирано от деца! Ако не получат подкрепа подобни инициативи много лесно "умират в утробата" - а организаторите им, ами, бързичко порастват и губят мечтите и илюзиите... Да им дадем по едно рамо - пък и обещава да е забавно...

# 68
Записвам се в темата с надежда, че утре ще имам резултат от ЕК...  Laughing 

# 69
Преди няколко дни рейтинга от ЧХ и ИС беше друг. Сега има промяна в подредбата на децата и предплагам, че са добавени излезлите резултати от машинната проверка. Убедена съм, че децата с резултати от ЕК получени при другия организатор няма да бъдат включени в рейтинга.

Ако сега внесеш и разяснение над тази безсмислица, която си написала и която забелязах, че втори път пишеш би било чудесно Simple Smile
Фокусирай разясненията над:
Как се убеди, че Академия 21 щяла да въведе резултатите от машинна проверка, а няма да въведе резултати от ЕК, организирано от СМБ???
Как според теб се добавят засекретени резултати, каквито са тези от машинната проверка?
На база на какво реши, че нямало да има финален кръг на ЕК (това е единственото допустимо от написаното от теб, но как стигна до този извод ще е много интересно да напишеш)

# 70
  • София

Ако сега внесеш и разяснение над тази безсмислица, която си написала и която забелязах, че втори път пишеш би било чудесно Simple Smile
Фокусирай разясненията над:
Как се убеди, че Академия 21 щяла да въведе резултатите от машинна проверка, а няма да въведе резултати от ЕК, организирано от СМБ???
Как според теб се добавят засекретени резултати, каквито са тези от машинната проверка?
На база на какво реши, че нямало да има финален кръг на ЕК (това е единственото допустимо от написаното от теб, но как стигна до този извод ще е много интересно да напишеш)

Код, наистина има промяна в подредбата на децата. Логично това може да се дължи само на добавяне на още деца въз основа на резултатите от ЕК. И още - от Академия 21 век бяха написали родителите да съобщават резултатите на децата си от ЕК, ако желаят те да ходят на Мат.звезди, заради безумията около резултатите.

# 71
  • гр.Варна
Във Варна, ВМС ще се проведе на 22.04.2017г.
Чакаме информация за записване от ОУ "Славейков",където традиционно се провежда състезанието!

# 72
Код, наистина има промяна в подредбата на децата. Логично това може да се дължи само на добавяне на още деца въз основа на резултатите от ЕК. И още - от Академия 21 век бяха написали родителите да съобщават резултатите на децата си от ЕК, ако желаят те да ходят на Мат.звезди, заради безумията около резултатите.

Ама няма проблем да са променени, защо да не са? Правилно са постъпили Академия 21 с искане за съобщаване на резултата. Друг е въпросът как... ще се потвърждава засекретения машинен резултат?
Аз визирам и ми е необходимо разяснение за тези две твърдения:

предплагам, че са добавени излезлите резултати от машинната проверка. Убедена съм, че децата с резултати от ЕК получени при другия организатор няма да бъдат включени в рейтинга.

Цитат на: Рори72
Предполагам, че тази година няма да има общо класиране на кенгурото и вероятно няма да има финален кръг. И понеже МЗ в Пловдив излъчват финалисти на база три състезания едното от кооито е ЕК предполагам, че ще включат резултатите само от машинната обработка

Не мога да схвана логиката им.
Обратното е възможно и логично, но това?

# 73
  • София
Предполагам, че няма да се иска потвърждаване, а ще се приема на доверие. Имат ли избор хората?
Твърдението, че ще се имат предвид само резултатите от машинната проверка няма как да е истина. Обратното наистина е по-логично, но що се отнася до Академия 21 век, сигурно ще имат предвид и двете.
А относно другото твърдение - ще видим дали ще има накрая национално класиране на ЕК и как ще го сътворят.

# 74
Логиката е, че тези състезания са на един и същ организатор, който очевидноо иска да игнорира СМБ. Ситуацията с ЕК подсказва, че няма граници в стремежа това да се случи. Следващата стъпка е тази-да не се приемат резултатите от другия организатор и така догодина ще има само един - този с машинната обработка.

Общи условия

Активация на акаунт