Математически турнири - 44

• 99 313
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Някой знае ли за кенгурути може ли да се провери резултата, нещо като контестация

# 631
Някой знае ли за кенгурути може ли да се провери резултата, нещо като контестация
Не може. Скоро ги питах Peace

# 632
Според последната публикация резултатите са окончателни и прекратяват отговорите на въпроси.
Тази година се навършват 20 години откакто имаме активен член в Европейската Асоциация "Кенгуру без граници".

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 08:26 от One of you

# 633
Има резултати от ВМС на http://problem.iztok-smb.com

# 634
  • Пловдив
Аз резултати не виждам. Стари теми само.

# 635
Да, има резултати. Браво на организаторите, много бързо. Не са отчели обаче непълното условие на зад. 13 за първи клас и това ще лиши някои деца от 9 точки. А му казваме на нашето първолаче: чети внимателно условието на задачата и обръщай внимание на всяка дума... И то изпълнява. Но като няма думи...

# 636
Има резултати в секцията победители. И при нас дъщеря ми е преписала верен отговор грешно, защото ми се разминават решенията, които ми донесе вкъщи с броя на точките.
Наистина много бързо се справиха организаторите. Дано да им признаят  и право на участие в националният кръг на ЕК.

# 637
Къде ги видяхте резултатите? Нищо не намирам като резултати ВМС 2017. Дайте линк Simple Smile А дали  ще излезе обединено с всички участници? Дъщеря ми е участвала в 125-то училище

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 09:01 от Dursita

# 638
http://kmsvms.iztok-smb.com
Резултати - проверка по име
Желаещите могат да видят работите си на:
26 април 13:30 – 14:30
27 април 08:00 - 09:30
13:30 – 15:00

# 639
Къде ги видяхте резултатите? Нищо не намирам като резултати ВМС 2017. Дайте линк Simple Smile
http://problem.iztok-smb.com/test/form.php
Би трябвало да е това.

# 640
Ей, без машина ставало по-бързо Simple Smile))

# 641
  • София
Наистина браво на организаторите!
Според мен при задачите за първи клас са подценили децата и ще стане като на ИС и КМС - купища максимални резултатати. Но пък децата си се радват Simple Smile

# 642
Ти прочете ли съобщението на страницата на сдружението?  Grinning Малка извадка:
Извършена бе огромна по обем работа, сканирани и преброени бяха машинно бланките с отговорите на участниците, направена бе прецизна повторна проверка от членовете на Националната комисия.
Питам се, ако " прецизната повторна проверка" е била на ръка, кому беше нужен целият този цирк с машината?

# 643
Ти прочете ли съобщението на страницата на сдружението?  Grinning Малка извадка:
Извършена бе огромна по обем работа, сканирани и преброени бяха машинно бланките с отговорите на участниците, направена бе прецизна повторна проверка от членовете на Националната комисия.
Питам се, ако " прецизната повторна проверка" е била на ръка, кому беше нужен целият този цирк с машината?
Е как на кой . На СГ  Joy
Има и по-забавен текст
Получихме много писма и обаждания по телефона, в които споделяте своето задоволство от интересните задачи, радостта си от възможността да премерите сили в това уникално за България състезание и нетърпението да дойде следващото му издание през 2018 г.
Направо да се чудиш дали си вярват

# 644
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ти прочете ли съобщението на страницата на сдружението?  Grinning Малка извадка:

и защо след "прецизната повторна проверка" има разлика от 5 точки на поне един третокласник?

писах вече, нямам намерение да се разправям за това, но си представете същата ситуация с дете в четвърти клас. от тези пет точки може да зависи влизането му в желаното училище.

Общи условия

Активация на акаунт