Възможност от Philips да спечелите уред за пречистване и овлажняване на въздухa

• 34 564
  • 473
  •   1
Отговори
# 150
  • Вече в моята си приказка...
Живея в най-замърсения град в България /май и в Европа/ - Перник и затова трябва с особено внимание да се отнасям към запрашването в дома си. Освен, че проветрявам всеки ден /когато времето позволява - оставям отворени прозорците през деня/, почиствам с прахосмукачка, забърсвам прахта и използвам парата на пароструйката, която имам. Обичам свежия въздух, затова често пера пердетата във всички стаи. Не ползвам килими, които са "събирачи" на прах, а плюшените играчки на дъщеря ми всяка седмица минават през фризера за няколко часа или ги пера в пералня /която не издържи - изхвърлям  Simple Smile/ Не ползвам губери и подобни късо- и дългокосмести покривки върху леглата и фотьойлите си. Обичам да мия прозорците, така че не ми е проблем да почиствам редовно и тях /те, учудващо, много събират прах/. Мечтая да имам уред, който да "свърши" поне половината от всекидневното ми хигенизиране на апартамента, в който живеем.

# 151
Почиствам редовно прахта навсякъде вкъщи.
Пролетта проветрявам по-рядко,(следобяд)..заради алергията на детето.

# 152
Чрез проветряване и овлажняване на въздуха.

# 153
Проветрявам всеки ден сутрин и вечер, бърша редовно прах, основно чистене поне 1 път седмично.

# 154
Как се борите със замърсения въздух у дома?

Първо е всекидневно почистване на пода с прахосмукачка с (НЕРА) филтър .
Редовно почистване на праха от пода и мебелите като за почистването и отраняването на праха използвам препарати без изкуствени аромати.
Редовно проветряване на помещенията поне три пъти дневно.

# 155
Живеем вкъща, имаме печка на дърва, която ни осигурява сажди, така че решението е редовно отваряне на прозорците и почистване колкото се може по-често.

# 156
- Ежедневно проветряване и почистване.  Peace

# 157
Проветрявам поне по 3 пъти на ден и забърсвам прах всеки ден и пускам прахосмукачка.

# 158
  • Бургас
Нямам килими . Всекидневно почиствам и забърсвам праха. Изтупвам завивките, одеалата, покривалата много често. Проветрявам по няколко пъти на ден.

# 159
  • Пловдив
С чистене и бърсане на прах, но няма голям ефект.

# 160
Проветрявам всеки ден по няколко пъти, независимо от сезона.
Бърсане на прах, чистене с прахосмукачка и парочистачка.  Peace

# 161

Всеки ден проветрявам и забърсвам праха от мебелите, както килимите и пода.

# 162
Чистя с прахосмукачка с воден филтър . Проветрявам по 3 пъти на ден.

# 163
Чистя със система на водна основа....не се вдига прах...всеки ден се проветрява ..и се ползва пулверизатор с масла/градински чай,лавандула и др./,които дя освежават въздуха...

# 164
  • Пловдив
Готови ли сте? Ето и първият въпрос:

Редовно почистване, проветряване и освежаване на въздуха. И пак не е успешно, защото пържат мощно всички наоколо в квартала и навън мирише, по-зле отколкото вътре  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт