Възможност от Philips да спечелите уред за пречистване и овлажняване на въздухa

• 31 943
  • 473
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Дойде време и за последния ни въпрос!
Има ли разлика в състоянието ви, когато сте навън и когато сте у дома? Ползвате ли решения, които да помагат в борбата с дразнители на астма и алергии у дома?

Разходката на чист въздух винаги е за предпочитане.  Peace

# 466
  • София
Навън винаги е по-добре, особено извън големия град.

# 467
  • Враца
Навън се чувствам по-добре заради чистотата на въздуха, не ползвам нищо в къщи, защото не съм се сещала и не съм и запозната, какво точно трябва да ползвам.  newsm78

# 468
  • добрич
Как се борите със замърсения въздух у дома?

Проветрявам сутрин и вечер  - всеки ден и почиствам редовно.

# 469
Благодарим на всички, които участваха толкова активно през последните седмици в играта и споделиха полезна информация, свързана с алергиите и различните начини за борба с тях.

Възможност да тества Philips Combi 2 в 1 ще има Ала-Бала.
Честито!

Ще очакваме Ала-Бала да сподели в настоящата тема своите впечатления от уреда и дали има облекчаване на симптомите, как се чувства след по-продължителна употреба и всичко друго, което сметне, че би било полезно и интересно за читателите на форума.

Ще се свържем с печелившия потребител чрез лично съобщение във форума за уточняване доставката на наградата.

На всички останали благодарим за активността. Очаквайте и занапред нови изненади от Philips.

# 470
А, то било свършило

# 471
  • София-Младост
Скоро след като бях обявена за победител в играта на Philips , техен представител се свърза с мен и уговорихме ден за доставка. Уредът пристигна опакован, придружен с инструкции за експлоатация. Нямах търпение естествено и веднага минах стъпките и беше готов за работа. Естествено веднага го включих. Първоначално в рамките на 2-3 дни се усещаше специфична миризма на пластмаса. След това миризмата изчезна.

Много приятен дизайн. Бях виждала уреда в интернет пространството и ми приличаше на голям смартфон. Допълва и пасва идеално във всяко едно помещение.  Важно е да е поставен така че да има място отгоре и малко встрани ,  тъй като там са отворите за въздух.
Умна и функционална машинка, която има нужда единствено от почистване на филтъра и наливане на вода.
Индикаторът отпред показва качеството на въздуха (син при чист въздух, лилав при влошен, червен при силно замърсен). При нас показваше предимно син.
Въпреки наличието на десетина копчета е много лесен за управление и настройка…стоеше повечето време в детската стая  и дори и синът ми (на 9) нямаше проблем с него.
Работи съвсем тихо, но има и нощен режим – светлините угасват – идеално за хора като мен, които светлината и шума нощно време ги дразни.
Може да се настройва сензора за качество на въздуха – в случай, че имате алергии или сте по-чувствителни.
Променя се скоростта на вентилатора, но винаги можете да се избере и автоматичен режим за улеснение. Дори и на най-ниска степен близо до него се усеща приятно охлаждане.
Има таймер, който непрекъснато ползвах. Включваш и настройваш след колко време да се изключи – 1, 4 или 8 часа.
Нивото на водата в овлажнителя се вижда отстрани, но дори и да се пропусне доливане, умните лампички отгоре го напомнят.
Включвахме го предимно вечер и нощем. Функцията овлажняване може да бъде изключена, дори нея ползвахме по-малко. Предполагам, че зимата когато има отопление овлажняването ще е по-важно и ще се усети разликата.
Имахме гости и естествено се похвалих, пренесохме на бързо в хола и демонстрирахме. Жената беше пушач и каза, че определено усеща разликата, след като работи известно време. Сякаш диша по-леко 😊
Май месец като цяло беше по-хладен и дъждовен, но дали заради това или заради уреда вкъщи, аз тази година минах по-леко през сенната хрема, която ме „хваща“. Не мога да преценя, но го отдавам и на двете 😊

# 472
Темата е отново отключена, за да може Ала-Бала да сподели своите впечатления от уреда и да отговори на вашите въпроси, свързани с упоребата му.

# 473
Ала Бала, благодаря за споделеното bouquet

Общи условия

Активация на акаунт