"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Ето как изглежда лошата майка Индрани Вашищ (Риту Шипури)извън снимачната площадка на сериала

# 451
На колко ли години е?! newsm78 Изглежда доста млада или запазена. Хубава жена и страхотно играе.

# 452
  • Пловдив
В момента е на 47г.На снимките,които съм постнала,е по-млада според мен и по-слаба.Но и  сега изглежда много добре.
Тук е  като съвсем млада

И сега...

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 20:30 от pomeranche

# 453
Какво могат да направят професионалните снимки! Shocked Но сега за филма май е поотслабнала доста?! newsm78

# 454
  • Пловдив
Най-сетне нещата взеха да се изясняват и въпросите,които си задавахме,май получиха отговор.Наистина Индрани е мащеха на Чандни и смята,че след като я е отгледала от 6-месечно бебе,има право да я използва както си иска за своите планове,гадината Rage.И е започнала не от сега,а от времето,когато Чандни е била малка.Разбра се как детето е помислило майката на Адвай за вещица.Изясни  се защо е завело другите на тайното място,където те намериха Дев и братчето му.Картите вече са свалени...Вуйчото наистина се оказа поддържник на Чандни,явно искрено я обича,но и той е безгласна буква пред сестра си Close.Тя не пропусна да го ужили с приказките,че не е мъж.
Романтичната сцена беше много хубава.Шивани се справи според възможностите си,но Барун...страхотна игра с лице и очи,докато слушаше измъчената й изповед.Омразата му беше победена за момента от искрено съчувствие към приятелката му от детството,и думите на баба му най-накрая достигнаха до съзнанието му.Впрочем и ПП играе много добре.Наистина не разбрахме как Адвай откри къде е Чандни,но сигурно другата серия ще ни обяснят.Пак някоя технология ще да е използвал,например GPS-а на телефона на Чандни Laughing

# 455
  • Варна
Еха, голямо раздвижване е имало тук днес. Аз едва сега гледах серията.

Първо 31 еп. Направо съм отвратена от двете "майки". Да отгледаш дете от бебе и да няма капчица обич към него, то бива бива ламтеж за богатство, но това е не знам, нямам думи. Другата пък проблема в сина, пък тя от снахата дете търси, че и син, видиш ли, много важна. Коя от коя по-луда, ако трябваше нямаше да мога да реша коя е по-по-най.
Е разбрахме ролите на вуйчото и на бабата, трябваше да има по някой по-възрастен, по-мъдър, къде да дава сила, къде да успокоява болката.

Еп.32 - да картите са на масата, но само за нас интересно кога ще се свалят най - вече за Адвай. Мъстта му тогава ще е по-голяма, ще отмъщава и за приятелката си, и за любимата си - нямам търпение.
Разбрахме вече, по важната за нас истина, как се е замесила Чандни във всичко.
Вече не се изненадвам на реакцията или по точно на липсата на такава при неприличното отношение на ПП към Чандни. Ако беше нормален случай, чичото дето си замина, би трябвало да го убие само ако я докосне с пръст.
Малко ще смеся епизодите че се сещам от после.
Аз не мисля, че ролите на лелята и чичото прелюбодейци са приключили. Мисля, че ще се появят точно когато най-малко са очаквани и ще изиграят някоя задкулисна игра, лелята нали се заканваше, тя знае всичко. Малко се съмнявам, че Адвай би се съюзил с тях, защото и те са измамници.
Да Рита, много добре играе, направо се превърна в друг човек.
ПП и той, определено те кара да мислиш че е истински образ.
Барун, ах Барун. Ма то не бяха очи, устни, ръце, всичко. Страхотен!
Много ми хареса, как са направили сцената когато Чандни повика Дев и той я усети. Изражението му веднага се промени. Ефектите бяха добри и наистина можахме да видим почти паралелно чувствата на двамата.
После при романтичната сцена, пак много добре я бяха сглобили. Първо той се стресна от тази близост с нея, а после от изповедта й изплуваха думите на баба и преградата поне за малко падна. Да, тук вече със сигурност видяхме Чандни и Дев.
Интересно дали в един момент, ще си даде сметка, че тя не говореше за ПП. Може да има още някой подобен случай, от който той да разбере по-ясно, че с нея се е случило нещо.

Така, докато изгледам серията и докато коментирах, стана и превода на вчерашния епизод. Съжалявам за забавянето!

"Как да нарека тази любов? 3" еп.31 + бг превод https://www.vbox7.com/play:21d9d29d24#
https://vk.com/video338121182_456239276

# 456
Магди, мисля че Адвай знае нещо за първия случай. В първите серии нямаше ли клюки от гражданите, че била избягала с някого, че е мръсница и т.н.?!

# 457
  • Пловдив
Да,Магди,аз пропуснах да пиша за момента,когато Адвай чу как Чандни вика Дев.И мен този момент ме впечатли.Както в Пътеките Арнав и Куши винаги усещаха присъствието на другия наблизо,така и тук  двамата,(или поне Адвай ) чувстват кога другия се нуждае от помощ.
Що се отнася до изповедта на Чандни-макар това да остана малко неясно,си мисля,че Адвай разбра,че не става дума за Пипи,а за случая с отвличането.
Желанията на майката на Пипи ми изглеждат абсурдни-как може да иска да има внук ,при положение,че знае за невъзможността на сина си да има дете?!

# 458
Добро утро момичета!Друго си е с превод от Маги.БЛГОДАРЯ ТИ,МАГИ!
Аз също смятам,че ПП играе много добре.Добър е избора на  актьор.
Даааааа,Барун играе много добре с очи,мимики.Това ми правеше впечатление и в Пътеките.Естествено и операторите и монтажа имат заслуги за това.Но пак ще си кажа,че е много добър актьор.
Хубав и усмихнат ден от мен.

# 459
Здравейте! Извинявам се, че не съм съвсем по тази тема, но можете ли да ми кажете в коя серия Куши сменя гумата на колата на Арнав ?

# 460
Здравей,deysi83!Ако гледаш пълната версия,която излъчваха по НОВА ТВ,там го няма изрязан е.Но в плейлистата на Маги в VBOX7 го има и е под номер 71(липсващ).

# 461
Здравей,deysi83!Ако гледаш пълната версия,която излъчваха по НОВА ТВ,там го няма изрязан е.Но в плейлистата на Маги в VBOX7 го има и е под номер 71(липсващ).
Благодаря! Може ли линк?

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 10:14 от deysi83

# 462
Няма защо.След няколко епизода  при Маги има още едно допълнение.Когато се готвят в къщата на Куши за сватбата на Паял.

# 463
Извинявай,но аз не съм в час с техниката и не знам как се праща линк.Просто отивам в плейлистата и си гледам.Извиняваййййййй........

# 464
  • Варна
Здравейте, ето ме. Залисала съм се в превода и не съм видяла, че сте писали.
Ето линковете:
На липсващия оригинален 137 еп. или 71 част 2 https://www.vbox7.com/play:335e701b6e?p=playlist&id=2214554&order=date
Липсващата част от 94 еп. https://www.vbox7.com/play:f865c43d93?p=playlist&id=2214554&order=date
Ох тук когато Арнав поръча цял камион чинии от листа, а Куши беше възмутена. Арнав тръгна без да каже нещо, но сигурно си помисли :"Жени, не стига, че ги даде на кравата да ги изяде, а сега недоволна, колко съм порачал. Поне със сигурност ще стигнат"Smile

Да се прехвърля на сезон 3. А аз си мисля, че Адвай до сега поне не беше наясно, че с Чандни се е случило нещо такова. От първия път най - вероятно си е помислил, че отишла по своя воля. Сега евентуално може вече нещо да е подразбрал,и да се замисли над изповедта й. Досега всичко е коментирал, а това не, затова си мисля така, но може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт