"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
И аз мисля,че Адвай не знае от преди за отвличането на Чандни.Мислех си,че нещо съм пропуснала докато гледам на хинди,руски нещо не съм догледала докато момичетата коментираха вчера.Но като се замисля ще се окажеш права Маги.Май Адвай не знае и тази истина за Чандни.

# 466
  • Пловдив
Мда,май е така наистина.Адвай си е мислил,че тя е избягала с онзи другия,т.е.повярвал е в слуховете.Така е по-интересно.Това обяснява защо той беше толкова изненадан и разстроен от думите на Чандни.Ама много ми хареса как изигра прегръдката! yes Първо посегна интуитивно да я прегърне,после се сети,че я мрази и не трябва и стисна юмруци,а накрая все пак го направи-бавно и неуверено,но го направи.
И още нещо.Сега,след като се изясни,че Индрани е мащеха на Чандни,възниква въпросът коя е истинската й майка и какво се е случило,когато е била бебе на 6 месеца-майка й умряла ли е,изоставила ли я е или нещо друго?Ето още една сюжетна линия,която може по-късно да развият.Особено ако се изчерпят откъм други идеи... Joy

# 467
  • Варна
Момичета, да видим какво ни очаква с бг превод(само който иска разбира се):
Скрит текст:

Бебе в къщата. На кого е? Чандни много се грижи за него. Адвай вижда това и мисли, че бебето е на Чандни. Той се съмнява в нейната порядъчност.
Скоро ще разберем на кого е това бебе.

Годежът е на Чандни и ПП, но Адвай пред всички слага годежния пръстен на Чандни.
https://www.youtube.com/watch?v=pT4CdfQDEj8

# 468
  • Пловдив
Скрит текст:
Нали годежа (Рока) на ПП и Чандни вече мина? newsm78

# 469
  • Варна
Скрит текст:
Мда, нещата нещо се разминават. Като се поразчетох за ритуалите в Пътеките май са пропуснала някои ритуали. Рока беше ритуала с размяната на пръстените и го смятахме за същинския годеж, тъй като първият ритуал все едно ходиха да я искат. То при нас това е в годежа. Тук обаче имаше още три ритуала между тези двата.
Добре, да не се бъркаме, ритуала с размяната на пръстените.

Еп.33 - Адвай си спомни няколко пъти за прегръдката, значи нещата се задълбочават. Освен това си спомни и предишни подобни моменти, значи сърцето му отново е докоснато. Интересно, какво ли каза, дали имаше нотка на съжаление към Чандни или за това което прави?
Май ще стане ясно какво се е случило с Чандни и по точно кой е виновника. Струва ми се, че съм познала, щом Индрани разказва така и спомените си вървят, освен да разказва това което й е разказала Чандни, но в изражението и тона й имаше много злоба.
Оказва се, Чандни има някаква тайна. Въобще не допускам дори, че детето може да е нейно, но на кого ли е тогава и каква е историята. Предполагам, че помага на някого, може би го крие и се грижи за него/тях.Ако е така това ще наклони везните и ще покаже на Адвай каква е всъщност.

Превода е готов, но в момента съм на слаб интернет и не мога да го кача. Довечера като се прибера.

# 470
  • Пловдив
В крайна сметка познах,че зад похищението на Чандни стои Индрани.Но как успява тази жена да прикрие толкова злоба и омраза зад маската на любеща майка и да заблуди Чандни? Rolling Eyes
Думите на лекаря за състоянието на Чандни разстроиха Адвай и го накараха да се размисли,като малко неочаквано бързо за мен той прие,че може би се е заблуждавал относно нея.И в следващия момент,докато се разкайваше,му се стовари на главата друга тайна-тази с детето.Като Магди и аз изобщо не вярвам Чандни да е майката,но ще видим каква ще се окаже историята на бебето.Странно ми е,че веднага след това Адвай се обърна на 180 градуса и пак се върна към недоверието и омразата.И защо реши,че след като Чандни има дете,което крие,то обезателно е виновна за случилото се със семейството му преди 16 години?При това без да знае как точно стоят нещата? ooooh! Поне се зае да ги проучи.
 И утрешната серия се очертава интересна,вече я чакам с нетърпение.Нещо забързаха действието.И вече  не дават непрекъснато  забавените кадри,които толкова ме дразнеха,това също създава усещане за динамичност.За сега не смея да се радвам,но нещата със сериала вървят на добре.Последните серии са много различни от първите,данопродължат все така.

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 21:44 от pomeranche

# 471
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.32 + бг превод https://www.vbox7.com/play:5466637962
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239278%2Fpl_338121182_-2

Померанче, извинявай ти беше писала за Индрани и похищението! Спомена ми е малко мътен, знам че тръгнах и аз да го пиша, ама после реших първо да напиша друго и съм забравила в крайна сметка да  го напиша, та за това днес реших че съм познала и аз.

За епизода вече и УАУ  не е достатъчно. Определено ме грабна сериала, но самата история, динамиката на действието. Поледните 2-3 епизода се разкриха повечето тайни или се доби голяма яснота и вече има и нови. Чакам с нетърпение следващите серии.
За любовната история все още има какво да се желае, но тя все пак едва започва. И страхотно! Дев се завърна, макар и за малко, но се върна. Въобще не очаквах да се случи толкова скоро, и то преди сватбата. Аз си мислех, че ще протакат въобще със всички тайни, ще се оженят, той ще я мъчи, от време на време ще подразбира по нещичко и въобще нещата ще станат бавно. Но така много ми харесва. Бях под напрежение през цялото време.
Аааа и вече знам на кого е бебето, ако инфото е вярно де, а предполагам, че е. Ако искате да "подшушна" пишете. Няма да пиша друго, че да не издам без да искам.Close

# 472
  • Пловдив
Аз със сигурност искам да подшушнеш,а сигурно има и други.Няма да заспя от любопитство сега,ако не пишеш! 1countingsheep  Laughing

# 473
  • Варна
Ахаха, ще подшушна, че ще изкукам пък аз да си разсъждавам по въпроса сама.
Скрит текст:
Мегна. Съвсем бегло така ми мина през ума за някой от семейството, но момечетата ги отхвърлих. въобще не очаквах да е някоя от тях. Чандни ясно, Шика мъжемразката и Мегна, дали защото остана така малко в сянка, като по-тиха. Но те хората са казали: тихите води са най-опасни. И макар, че говори все така за момчета, някак си мислех че е само на думи.
Бебето изглежда голеичко, но сякаш няма година, и ако е така значи когато са похитили Чандни, Мегна е била бременна и е родила след това. Тогава как Чандни е участвала в скриването на детето след като не е излизала от къщи 1 година? А може би вуйчото е помогнал? И как Индрани е останала в неведение?

# 474
  • Пловдив
Благодаря за подсказката,успокоих се. tooth
Скрит текст:
Много е трудно да се скрие бременност,така че сигурно Мегна е трябвало да замине някъде под благовиден предлог.Вуйчото със сигурност е помагал.Кога ли Адвай ще разкрие тази тайна?Ако съдим по действието от последните серии-съвсем скоро.
От това,което прочетох преди малко из нета установих,че сериалът е стартирал със сравнително висок рейтинг,който обаче бързо е спаднал.Критикувани са не само сюжета и липсата на Саная,но и облеклото,лошата игра на Шивани и нулевата химия между Чандни и Адвай.Някъде даже четох,че в опит да вдигне рейтинга,Гюл се била отклонила от оригиналния сценарий.Опасявам се,че тази динамика,която наблюдаваме в последните серии,и разкриването на толкова тайни набързо,представляват отчаяни напъни на Гюл да спаси сериала.Очевидно има известен успех-рейтинга във Великобритания се е вдигнал доста,но за мен това не е добре-да се правят сериите на парче заради рейтинга и сценаристите да се опитват  да угодят на аудиторията...И в стремежа си да привлекат внимание да не разкрият прекалено бързо всички тайни,че после какво ще гледаме?

# 475
  • Варна
Мда и аз си го помислих това вчера.Чела съм и аз за тези неща. Определено го има тоя момен. На едно място дори ми се мерна, че Гюл молела за още един шанс. За момента сериала се промени в добра посока, но ще видим как ще е по-натам. На мен ми харесва такава динамика, дано да им идват идеи на сценаристите. Ами иначе какво ще гледаме, може да няма интриги на моменти, а просто разни закачти, отмъщение, романтика. Сватбата предстои, и там ще отидат няколко серии.

Скрит текст:
За бебето, при рускините има предложение, че семейството знае за него защото в първа серия лелите явно обсъждат две опозорени момичета. Казват: "Нито тя умря, нито голямата й сестра." И продължават да обсъждат как Чандни не е излизала 1 година. Тогава има логика в предложението, че заради бременността на дъщеря си, Индрани е организирала похищението на Чандни, за да отвлече вниманието от Мегна. След това е захвърлила детето в дом, а Чандни е разбрала за него.
Тогава има и причина Индрани да организира похищението, че иначе да го направи просто така, ми се вижда прекалено.
Аз мисля, че ако тази версия е вярна, по-скоро е наредила да убият детето и тук вече се намесва вуйчото, а поле и Чандни е разбрала. Мегна може и въобще да не знае, че детето й е живо.
 Е ще видим, дали въобще детето е на Мегна, че от самото начало ми дойде като гръм от ясно небе. Но пък има голяма вероятност. Нали Чандни знае от какво е алергично и сестрата я попита от къде знае, а тя каза, че просто знае.
А като гледам клипчето с ритуала за размяна на пръстените ми се струва, че Чандни е развълнувана негативно когато ПП тръгва да и слага пръстена. Дори сякаш очакваше Адвай да направи нещо и когато се случи, някак се промени, някак сякаш си отдъхна и изглежда доволна. Може би след случката и Адвай я спаси за пореден път, но този път беше истинско спасяване, да е започнала да разбира кой какъв е всъщност.
Ето тук има едно клипче само от ритуала https://www.youtube.com/watch?v=63HATnuFoTI

Ако пък това за първа серия е вярно значи сериите не са скалъпени, замислени са, но може би са били принудени да разкрият тайните по-набързо.

# 476
  • Разград
В следващите епизоди.
Саная и Драшти Дхами на Lakme Fashion Week

http://www.india-forums.com/tellybuzz/stylebuzz/40781-stylebuzz- … essly-winning.htm

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 15:09 от vania_e

# 477
  • Варна
Така, дългоочаквания превод на 34 еп. най-после се появи.
Скрит текст:
Макар да нямаше много действие, се разкриха още две истини, но пък Адвай се заблуди още повече за Чандни. Не очаквах Чандни да знае, че Индрани й е мащеха. Е значи тази истина е била само за зрителите, останалите явно я знаят, освен Адвай може би.

За това пък 35 еп. е много хард, нямам търпение за превода. Адвай и той свали картите на масата. Пишеше към промотата, че е заплашил Чандни и сем. Вашищ, искам да разбера как.
Много ми харесва темата на тези сцени и темата на Адвай.

Аз се захващам да превеждам, ще се опитам, колкото мога по-бързо да го направя.

# 478
  • Пловдив
Магди,в кой сайт се появи превода на руски?Там,където аз го следя,още го няма! Sad

# 479
  • Варна
Магди,в кой сайт се появи превода на руски?Там,където аз го следя,още го няма! Sad

В тази група го превеждат и излиза първо тук https://vk.com/raja_and_rani

Общи условия

Активация на акаунт