"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 99 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
И на мен ми се наби в очите как успя Адвай,докато  стоеше на терасата и гледаше как Чандни бяга,изведнъж  да се озове,като Спиди Гонзалес,на стълбището преди нея и да я спъне! Joy Joy Joy.Методите му  да манипулира Чандни са инфантилни,направо обида за интелекта на професор Адвай.И в днешния седми епизод смешките продължиха.Кога успяха да снимат двамата в конфузното положение,кога успяха да ги изтипосат на огромни плакати.То така бързо и лесно се прави от снимка на мобилен телефон огромен постер само в Индия.
Впрочем,само да вметна,че град Аллахабад,където се развива действието, не е никак малък,над  1млн.жители.Намира се близо до Варанаси и до мястото,където се сливат три свещени реки,едната е Ганг,другата Ямуна,а третата я водят пресъхнала,или невидима.Та тези красиви кадри от сериала със светещи в тъмното мостове са именно от река Ганг.Четох,че Аллахабад е един от четирите града в Индия,в които се провежда на 12 години  един от най-големите индуистки празници-Кумб Мела,на който се събират милиони поклонници.Легендата,свързана с празника е интересна,както повечето истории от индийската митология и религия.Обаче богослужението,което се извършва на 16 години в сериала едва ли е свързано с истинския празник Кумб Мела.

# 316
  • Варна
И отново сходни сцени с Пътеките - споменатите постери, там беше по телевизора, начин да разбере обществото, после като малки бяха легнали и им падаха жълтите цветчета. Коренно различна история, да ама не, нещата се повтарят.
Много недостатъци, заприлича ми на Гит,  но историята ми харесва, интересно ми е да видя кога ще се разкрие пред Чандни и как ще реагира тя когато разбере, че е любимия й Дев.
Започнаха най-после да развиват историята и за брата, да видим и там как ще се получат нещата, да го видим и него в действие, че малко ми е странно, сега ми прилича по-скоро на смешник, какъв отмъстител ще да е.
Интересно с колко серии са напред и кога, Адвай ще се появи променен?

# 317
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.7 + бг превод https://www.vbox7.com/play:fee2169810
https://vk.com/video?z=video338121182_456239242%2Fpl_cat_updates

Е, познах. Рускините пишат, че вече се знае защо Барун е с тази визия. Адвай е решил да направи впечатление на семейството, за да може да се ожени за Чандни и така да влезе в къщата.
Снощи мислих да пиша, дали да очакваме сватба и поточно кога и по какъв начин ще е. Явно тази ще е както си трябва да е, а може и да се промени нещо в последния момент и пак да е за 6 месеца.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 22:11 от Magdi

# 318
  • Пловдив
Снощи мислих да пиша, дали да очакваме сватба и поточно кога и по какъв начин ще е. Явно тази ще е както си трябва да е, а може и да се промени нещо в последния момент и пак да е за 6 месеца.

Сватба със сигурност ще има. Wink Не знам дали Чандни ще се ожени,принудена от обстоятелствата,или ще е започнала да се влюбва в Адвай,но в духа на отмъщението той по-скоро ще гледа на тази сватба като на нещо временно.Което няма да му пречи да заблуди Чандни,че бракът им не е срочен,особено ако прецени,че така ще й причини болка.И ще започнат пак номера  между двамата съпрузи,като в Пътеките,но тези ще са с по-мрачен привкус,поне в началото.Все пак човекът има да отмъщава,а пък и Чандни няма жизнерадостния дух на Куши,нито нейната палавост.Въобще дотук  ми е напълно безлична като образ-май бунтарско у нея е само отварянето на капачки с уста...

# 319
# 320
вече се знае защо Барун е с тази визияТя брадата му май вече е по-малка?! И косата му като че ли е по-къса?
 Не знам дали Гюл е виновна или продуцентите, но прекалено пришпорват нещата. В КДНТЛ 1 колко серии трябваше да минат докато се блъснаха за пръв път. А и това натрапване на различията между героите -тя чистница, той мърльо- нека го има,  но не по този начин. Колко му е в една серия да я покажат нея как чисти след сестрите си, а след 2-4 серии той се плеска като дете. #Crazy

# 321
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.9 + бг превод https://www.vbox7.com/play:82f2672f63
https://vk.com/video?z=video338121182_456239245%2Fpl_cat_updates

О, да подстриган си е, дори има видео с фризьорката. Померанче, ако не си го виждала и ти трябва да я издириш свиркай. Joy

Ето го Рошльото, но едва ли ще е само с тази прическа.

Както си и мислех ще е леко набол, че иначе прилича съвсем на момченце. Кой каза нещо за годините, 5 ли бяха колко ли?
Много зависи каква е сцената, знаем че с тази си визия като Арнав много добре изигра и предаде различните емоции. Щом там беше звярът, дяволът, защо тук да не може да бъде отмъстителят. И в първия сезона имаше такива моменти, така че не мисля, че визията му ще попречи да предаде тези чувства. Но пък всеки трепет на лицето му ще се вижда.
Има снимки с предишната си визия, където въобще не прилича на отмъстител.

# 322
  • Пловдив
Магди,успокоих се малко като видях Барун на тази снимка.Поне мога да го позная. Laughing Като са му поиздухали и оформили косата,прилича на себе си.Брадата му качваше поне пет години отгоре,а тази много къса прическа му смъква поне още пет надолу Joy Снимката с фризьорката ще потърся,любопитно ми е ,но  съм убедена,че тя не му е фен.
Иначе съм напълно съгласна,че без брадата ще му се виждат всички муцки,които прави.
И няколко думи за 9-ти епизод:
Какъв мощен замах на ръката  и какъв точен мерник имал Адвай,та успя да уцели прелитащия на  поне двайсетина метра от него светещ фенер!Да не говорим за траекторията,която трябва да е описало шилото,което разкъса фенера. Joy Обаче споменът за времето,когато двамата са пускали фенери като деца и разговора,който са провели тогава,беше много красив и смислен.Аз ако бях един сценарист  newsm12, щях да използвам тази идея в някакъв доста по-късен момент от сериала.Например,когато Адвай разбере,че Чандни не е виновна и се опита да я накара да му прости-би могъл да пусне  втори фенер  редом с нейния,за да й покаже,че ще бъде винаги до нея.Бих използвала и камъка с неговото име,който в първата серия тя пазеше в гардероба си.Това би се получило малко като куклата на Паро... Wink
И значи се оказва,че майката и лелите на Чандни наистина са замислили  онзи пъклен заговор срещу родителите на Адвай.Някак си мислех,че поне майка й ще е по-добра,пък то какво излезе...
И накрая не мога да не спомена как  ме впечатли сакото,с което беше облечен мъжа на едната леля,не му запомних името.Това сако беше просто уникално дори и за индийски филм! smile3544

# 323
  • Варна
Померанче, нямах време да коментирам 9-ти епизод, но всичко което си писала се припокрива с моите мисли и впечатления.
Много нереално с този разкъсан фенер, ужасно дори.
Да, и на мен много ми хареса спомена с фенера. И аз се надявам след време той да пусне фенер след нейния, дори защо не, да й признае че е той, като се появи при нея след като тя е пуснала нейния фенер и той да пусне неговия. Прекрасна идея и за камъка, макар че не се сещам как биха могли да го включат, може би пак да и подскаже по някакъв начин.
Предполагам, че ще ги използват, защото винаги има някакви такива неща, които използват после.
И пак да си кажа аз интересно, кога Адвай ще се появи с новата визия, няма търпение. А като рошльо на мен лично ми харесва. Ще го видим какъв нацупен рошльо ще е. Laughing

Да се оплача малко и от новата версия на форума. Нещо не съм очарована. Единствения + е по-голямото поле за писане, иначе иконите са го направили трудно разбираемо за хората, които не разбиран чак толкова. Та опитах се да вмъкна снимка по новия начин чрез URL адрес и се почва едно зареждане. Сега го направих от старата версия. Някой да е пробвал? Като се замисля последно време май малко снимки се постват в темата, да не би това да е проблема?
А друг + е, че вече могат да се качват снимки от компютъра, някой ме беше питал на скоро, та вече може.

# 324
  • Пловдив
И аз  никак не харесвам новата версия.Да,може да се качват снимки от компютъра,но май само това е плюса.И наистина трудно се вмъкват снимки Sad По-трудно е за такива като мен,дето не разбират много от тези неща,тук си права.Но най-много ме дразни яркия бял фон,просто усещам как  ми се мъчат очите,които и без това са изморени от цял ден взиране в компютър.И другото,за което ме е яд,са новите емотикони.Просто са ужасни.Аз обичам да ползвам емотикони,но сега съм силно затруднена с тези много на брой,но  повтарящи все едни и същи емоции емотикони.Те дори не са оригинални.Еднообразни са.Такива имам и на телефона си,като пиша SMS-и,подобни са и във фейса....Ще си ползвам старата версия,докато я има,пък после ще му мисля.

# 325
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.10 + бг превод https://www.vbox7.com/play:6229efdaad
https://vk.com/videos338121182?section=album_11&z=video33812 … 2Fpl_338121182_11

Моят коментар за епизода.
Ех, Померанче, така ме вбеси майката на Чандни в тази серия. Оказа се още по зла с направеното и сега и после реве пред статуята и се оплаква на Бог как можело да я наказва така и начина по който оправдава действията си направо ми идваше да я застрелям. Значи заради нейните деца убиха родителите на други две деца, че и тях искаха да убият.
Интересно, този изнудвач не се оказа Мику/Вир. Как ли ще се срещнат двамата братя. Може пък все пак това което са писали рускините да се случи по-нататък. То щеше да е доста рано да се срещнат, макар че аз не очаквах да се разбере кой е изнудвача още този епизод.
И като споменах Вир, хубава двойка се заформя с него и Шика, ще разведряват обстановката. Само да не се окаже като в "Когато се срещнахме", по коментари разбирам, че по-харесваната двойка не са Гунджан-Самрат, а Нупур-Маянк.
Тая Шика как помля приятеля на Вир, леле няма да му е лесно на момчето.
Адвай ме изуми с възможностите си. Да вярно е, че технологиите са доста напреднали и това наистина е възможно, но ми се струва доста скъпо, нима професора е толкова богат?
Померанче, видях сакото за което спомена направо нямам думи, особено пък начина по който стои върху дрехите с които е облечено.
А какви бяха тези шалвари с които беше Адвай и в този епизод, точно когато му се наложи да тича. Чудно ми е как е снимал сцената. Имах чувството, че всеки момент ще се спъне. Те всъщност дадоха много малко със шалварите, може да е снимал другата част с други гащи.
И сега забелязах и вратовръзката на снимката, която съм постнала - на розички. Разбрах, всъщност че се обличал по последен писък на модата, само дето мен ме кара по скоро да пищя от ужас. За мен тия шалвари развалят образа на силния мъж.
С тия забавени кадри също. С идеята да акцентират на момента се губи истинността.
А вече има промо с новия романтичен вид на Адвай, и Чандни вече я обличат с по-къси блузки и ефирни шалове.
https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240604%2F874346f2513dcfeda7

# 326
А как змията целна Аша по челото - просто нямам думи! Много по реално щеше да е ако я беше захапала по ръката, докато грабеше бижутата. И после - от къде се взе тази кървава диря, като че ли са й разцепили главата с брадва! #Crazy
 А брат му Виир ми е много забавен и свеж! Joy

# 327
  • Пловдив
А какви бяха тези шалвари с които беше Адвай и в този епизод, точно когато му се наложи да тича. Чудно ми е как е снимал сцената. Имах чувството, че всеки момент ще се спъне. Те всъщност дадоха много малко със шалварите, може да е снимал другата част с други гащи.

Магди,може да са снимали толкова малко от бягането му с въпросните шалвари,защото се е спънал наистина в тях! Joy Аз поне имах такова чувство.
Това за майката в последната серия направо ме разби.Че тя убийството за нищо го няма!Как я утрепаха изнудвачката,не се разбра къде точно го направиха,но интересното е как от двете малки точки ухапано от змията се получи такава локва кръв после. newsm78 Че имаха неблагоразумието да я убият в дома си и да влачат тялото из него,така че да остане хубава кървава диря по пода и Адвай удобно да я забележи.А ако все още е имал съмнения кой е бил  убитият,му сложиха под носа  гривната за крак,по която той се сети за изнудвачката.Абе тези сценаристи на пияна глава ли пишат сценария?Толкова наивно,и на моменти глупаво!
На мен сценката в асансьора не ми хареса особено.Как се материализира в осветения асансьор приятеля на Вир,така че да го забележат по-късно?Като на филм,естествено.Малко ми беше нереално как едно  крехко,макар и смело момиче може да набие здрав,млад мъж,а той само ще се свива на пода и ще пищи...неубедително ми беше.
А за това че изнудвачът е Вир,не го вярвах,защото когато  навремето  брат му го хвърли от влака,той е бил съвсем малък-на две-три годинки.Името си Мику може и да помни,но едва ли нещо повече.
За  изумителните възможности на технологиите ще коментирам като гледам тази серия.Но ако се окаже,че именно Адвай е предизвикал дъжда с помощта на компютърни технологии,спокойно можем да причислим сериала и към  научната фантастика. Laughing
Цитат
Разбрах, всъщност че се обличал по последен писък на модата, само дето мен ме кара по скоро да пищя от ужас.
  Joy Joy Joy
Цитат
С тия забавени кадри също. С идеята да акцентират на момента се губи истинността.
Е това най-много ме дразни.Никога не съм гледала филм или сериал с толкова много забавени кадри.Направо се накъсва действието и ме нервира.
Магди,благодаря,че не се отказваш да превеждаш сериите! bouquet

# 328
  • Варна
А как змията целна Аша по челото - просто нямам думи! Много по реално щеше да е ако я беше захапала по ръката, докато грабеше бижутата. И после - от къде се взе тази кървава диря, като че ли са й разцепили главата с брадва! #Crazy
 А брат му Виир ми е много забавен и свеж! Joy

Ами за змията не знам, предполага се, че е била под бижутата за да не я види и когато тя взе всички тия бижута змията се размърда - ето тук по скоро е нереално, защото животното би се стреснало още когато се отвори сандъка, но както и да е.
А за кръвта и аз се зачудих, но като се загледах видях, че е паднала на нещо не знам какво е точно вижда се след като змията я ухапа и я дават в малко по далечен план, та това нещо е отстрани нея. Тук трябваше да дадат как се удря в него или го събаря, за да не се чудят хората.
П.П. Померанче, писала докато съм писала и аз. Ами те още в тази серия го дават това за дъжда.
Сериала заради Барун ще го гледам и с превода ми е по-лесно да гледам, че иначе нямам нерви и превъртам, а така ми се губи историята. Само да имам време, че ми се очертава 1-2 седмична заетост, в края на месеца и началото на другия, та ще видя как ще го правя.

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 20:46 от Magdi

# 329
Здавейте,момичета!Следя всичко в темата.Споделям вашето мнение за сериала.Костюми,визия,сценарий и всичко.За сега действието се развива бързо,но дано не се затлачи с глупости по-нататък.Дано не включат и зомбита в сценария.Иначе най-сърдечно ВИ БЛАГОДАРЯ за цялата информация по темата.Маги,БЛАГОДАРЯ ТИ,че превеждаш сериала.

Общи условия

Активация на акаунт