"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 99 916
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Мога да кажа ,че съм изчела всичките ви коментари- и на рускините също.Нямам спомен така подробно да сте обсъждали Пътеките но може би защото много късно открих филма.Не гледам Диема и когато случайно попаднах на сцена в която едно момиче се втурва в кафе,стоя 5 минути преди да реши да тръгне или не,не я харесах и независимо ,че ми остана спомен от мъжа махащ и от масата просто се махнах а можеше да се включа 10 мин.по рано когато в офиса се заливаха с вода.Почти накрая на излъчването на филма приятелка дойде на гости и помоли да и пусна филма-попаднах на епизод на който се смяхме,бях потресена-можеше никога да не го открия.И започна едно щуро гледане ден и нощ но това сигурно ви е познато.Странно е,че никоя от приятелките ми не иска да го гледа колкото и да казвам,че е уникален-не харесват Саная и това е.Истината е,че някъде до 50 серия и на мен не ми харесваше -перенето на ръцете във всички посоки,зяпането с уста а и ваденето на сладкото от устата ми идваха в повече.По повод коментарите за Шивани как не умеела да играе-просто не съм съгласна.Не може от първи епизод да си вадиш извод без да знаеш какво всъщност се опитват да ти кажат а и по скоро при рускините мина снимка когато Арнав в леглото с часовника и скъса роклята и широко отворената и уста.Е,за тази вечер стига.Лека нощ и дано утрешният епизод е по-вълнуващ а то Ади ще стане главният герой.

# 586
  • Пловдив
Доста изненадващ обрат на края  на серията.Арни беше болен от диабет,а Адвай има само един бъбрек.Но това е по негово желание.На кого ли е станал донор?Най-вероятно на Ади.
Вили88,не сме обсъждали толкова подробно всяка серия от Пътеките,защото вече бяхме изгледали  сериала на руски по няколко пъти и обсъждахме сериите,които пускаха по Диема на български,а те бяха само два пъти в седмицата.Ако трябваше да го гледаме така,както сега -на час по лъжичка  Mr. Green,т.е.по двайсет минутки на ден,сигурно и него щяхме да обсъждаме по-подробно.

# 587
Както вървят нещата като че ли няма да има какво да обсъждаме.На фейсбук страницата ми вървят 2 групи харесващи всичко което прави Барун  -My Loves ,Barun Sobti  и гаднярите от Indian Television Ke Chamakte Sitare.Казвам най меко гадняри щото обявиха ,че са готови да се бият и да воюват с феновете подкрепящи Гюл,призовават за бойкот на филма понеже партньорка на Барун  не е Саная.Не може Барун всички любовни филми да прави със Саная а и не трябва-не вярвам на някого да му е направило силно впечатление продължението.А и не мисля,че някога Барун ще си партнира със Саная доколкото приятелството между тях тя унищожи с едно изречение.А и не мога да разбера този народ-Саная направи два любовни филма с двама -извинете трима партньори и никой не искаше Барун дори на Цветовете коментарите едва ли не Ашиш по добър актьор от Барун.Та преди малко четох нещо публикувано което много не разбрах и с речника настояват Гюл да върне Саная а тя отхвърлила предложението и предпочита да приключи филма.Ако някой знае нещо повече да пише.

# 588
  • Пловдив
А и не мисля,че някога Барун ще си партнира със Саная доколкото приятелството между тях тя унищожи с едно изречение.
Какво по-точно имаш предвид?Аз ли нещо съм пропуснала или не загрявам,но защо да е развалено приятелството им?Те не се ли движат и досега в една банда?И какво е казала Саная,та да унищожи това приятелство?
Иначе съм съгласна с теб-тези,които най-много роптаят в момента срещу сериала и твърдят,че са фенове на Сарун,всъщност са върли фенове само на Саная,и като казвам върли,имам предвид,че са  груби и агресивни в нападките си  и твърде ограничени,за да видят колко глупаво реагират.Но те такива винаги вдигат най-много врява и като гледам,преобладават по техните форуми.Не харесвам хора,които до такава степен се вманиачват по някой актьор,че са слепи за  грешките и недостатъците му.И това се отнася не само до феновете на Саная,но и на Барун.Тези хора още ли не са излезли от тийнейджърска възраст,та се държат така?Просто не ги чета,(и без друго английският ми е много лош),за да не се дразня.Тя Саная,милата, няма нищо общо с тази злоба,как ли се чувства,като непрекъснато спрягат името й?

# 589
  • Варна
Даааа, какъв ти паяк каква ти отрова, виж каква излезе. И аз мисля, че го е дал на Ади, а ето и това което пропуснах да отбележа за 45 еп. И вече стана ясно защо, е не давсем но е много по-вероятно. За втори път той се закашля или задъхва както го превеждат и все вода му дават, никой не тича с инхалатор. Нали подозирахме, че най - вероятно има астма.
Ей, сега като гледах с превода, забелязах, че Чандни й разказа играта на колата, бронята се разпадна,
най вероятно за по-голяма достоверност.Laughing То след такова каране и всичко да е ок. Ако Адвай беше буден, щеше да му стане още по-зле със сигурност.
Ох, тоя полицай ме уби  "Но заведи мъжа си в болницата не целия народ".

При Пътеките беше по-различно да, но помня по едно време и него го нищехме към последните серии. Та разни гафове ли не бяха, та дубльори ли не бяха. Там обаче химията много ни запленяваше и другото оставаше на заден план, а то на химията какво да й се нищи. Само споделяхме кой колко пъти гледал определена серия или въобще сериала, или как не спал да го изгледа.
А сега сме още по вещи. След Пътеките от глад за още, изгледахме доста сериали, та имаме по, голяма база за сравнение, изучихме вече как стават нещата, ето доста неща ги предвиждаме, общо взето ако не е врат ще е шия, не е диабет, а донор на бъбрек, не скорпион, а паяци. Повечето неща ни се набиват на очи.

Ееее тия не мирясаха ли вечеее. Ми естествено, че не може да ги снимат само двамата. Ох, още продължават тия неща с приятелството и др. Аз пък се натъкнах на един абсурден коментар писан преди месец-две. Барун и Саная към него момент били в лош период, защото и двамата вече били женени и се чудили как да кажат истината.
На мен въобще не ми изглеждаха и изглеждат така, но и да е, каквото и да е, защо трябва да се намесваме в личното им пространство. Такива фенове за мен не уважават актьорите и семействата им. Ами ако пък решат нещо ще си го решат, на нас ни остава само да се радваме за тях, да ги подкрепяме. А може и да не се радваме, но това си е наш проблем.
И аз гледам да игнорирам подобни мнения.

Ами какво ни остава, ще гледаме сериала, ще нищим, пък до когато тогава.

# 590
  • Пловдив
Ей, сега като гледах с превода, забелязах, че Чандни й разказа играта на колата, бронята се разпадна,
най вероятно за по-голяма достоверност.Laughing То след такова каране и всичко да е ок. Ако Адвай беше буден, щеше да му стане още по-зле със сигурност.
Маги,със сигурност пак ще му прилошее в следващата серия като излезе от болницата и си види колата. Joy
Да бяха  оставили колата да е с автоматична скоростна кутия за по-голяма достоверност,че то по телефона  как я научиха Чандни да превключва от първа до трета скорост (до следващата не успя да стигне Laughing),не знам.

# 591
  • Варна
Маги,със сигурност пак ще му прилошее в следващата серия като излезе от болницата и си види колата. Joy
Да бяха  оставили колата да е с автоматична скоростна кутия за по-голяма достоверност,че то по телефона  как я научиха Чандни да превключва от първа до трета скорост (до следващата не успя да стигне Laughing),не знам.

О да, верно, чакам с нетърпение. Той както се ядоса, че Чандни се опита да му се наложи да остане в болницата, ефекта ще е по-голям, само да са го направили. Допълнително и ако се сети, че е можела да ги убие, но пък е направила всичко заради него. Може да й се накара и после до го осъзнае, ще е още по-готино. Е остава да чакаме.

# 592
Момичета, Честит Ден на Съединението на България!

Маги, благодаря ти за Ти си моята неделя!Загледах го и може би ще го гледам няколко дни,защото нищо не разбирам на турски.Но заради Барун ще го гледам.Имам чувството,че на хинди ще разбирам по-вече.Дано след 06,10,2017 да излезе някъде по форумите и с български субтитри.
Относно клюките за приятелството между Саная и Барун.Аз мисля,че са много добри приятели.И каквото и да се е случило по време на снимките на Пътеките май си е останало там.Просто тази химия или забранена любов ако щете направиха филма незабравим.За мен си остава вечен филм така както никога няма да ми омръзнат филмите за Пепеляшка,Красавицата и звяра дори и съвременен вариант.Мисля,че Барун много,много обича Пашмин.Някъде в Инстаграм под снимка от рождения ден на Барун четох коментар: "Пашмин е най-щастливото момиче на света."И аз мисля така.

# 593
# 594
А аз мисля за Барун и Саная, че той е възприел нейното забавно и закачливо поведение като някакъв флирт и се е поувлякъл по нея. Все си мисля, че Барун е бил по-влюбен от Саная. Че грешно е разбрал нейната закачливост. Като гледам Саная и сега колко грижовно се отнася към Мохит, как го пази от всякави стрес и тревоги... Но да, всичко си е останало там, преди 5 години. И за наша радост - един сериал, който вълнува и те откъсва от ежедневните тревоги. Кара те да мечтаеш и се рееш сред розови облаци. А какво повече й трябва на една жена?! smile3521 newsm68

# 595
Да така е 512.Много точно си го определила.Сериал като вечна,незабравима приказка.

# 596
  • Варна
Честит празник! Аз късно се усетих.

И така днешната серия не ми беше особено интересна, като действие. Чакам превода, да разбера, какво точно се е случило с Ади, какво си помисли Адвай след като му докараха колата, какво се заговориха по време на танците, и до колкото разбрах Чандни се хвана да приготви нещо любимо на Адвай и когато го пита, май се сети, че и Дев обича същото. Може и да греша, но това подозирам, че си говориха. Може би вече ще започнат да подсказват на Чандни кой е Адвай.
Точно това си мисля от известно време, че преди да си даде сметка, че го обича, трябва да разбере, че той е Дев, защото тя не би могла да обича друг. А разбере ли, че е Дев дори няма да е нужно да си дава сметка за това, тя знае, че го обича. Тогава вече ще започне да се бори за мъжа когото обича, да разбере защо я мрази така.
Момичета бъркам ли или правилно останах с впечатление, че Адвай и Чандни не са в една стая? newsm78 

# 597
По нищо не личи,че са в една стая.и на мен ми се чу,че Чандни си помисли за Дев.Но ми направи впечатление,че Адвай не беше бесен за колата.Поне по лицето му не личеше.Но в утрешната серия май Чандни ще сбърка нещо с яденето,че чак лелята ще я зашлеви.

# 598
  • Пловдив
И аз мисля,че не са в една стая.И е логично да е така,защото за никой от къщата не е тайна какви са отношенията им.Очаквах повече гняв у Адвай заради потрошената кола,която впрочем като я докараха изглеждаше като да е участвала във Формула 1 и да е претърпяла катастрофа Mr. Green.Но явно изненадата му от това,което е направила Чандни,за да го спаси,е взела връх.Пък и нали е богат,какво е една кола за него...А и може индийските мъже да не са така силно привързани към колите си като българските. Laughing
Много ми се иска да се появи вече камъкът с изгравираното име на Дев пред очите на Адвай и той да я разпита за това кой е Дев.Ако Чандни реши да му отговори ,че са били много добри приятели и че тя го е обичала като приятел,че той й липсва и т.н.,Адвай още повече ще се размисли.Той веднъж почти повярва,че тя не е това,за което я смята-когато я спаси след партито на ПП,но почти веднага след това видя бебето и вече окончателно реши,че тя е много добра лъжкиня и артистка.На Чандни ще й бъде много трудно да промени лошото му мнение за нея.А ако разбере,че е Дев,както мислиш ти,Маги,и осъзнае,че го обича,направо не знам как ще му докаже,че тя не е виновна за смъртта на майка му.Та нали като дете я видя как лети!
Сонит,в анонса за утре не видях нищо за скарване с лелята и шамаросване? newsm78

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 20:19 от pomeranche

# 599
Боже Ентусиаст- ПОТРЕСЕНА  съм Барун бил влюбен в Саная а тя която във всеки удобен момент го е гушнала-голяма закачливост-в Бирминган на пръсти се е залепила за него.И как обгрижва Мохит цели ОСЕМ ,не две ,не три а цели осем години.И кога сключва брак -след продължението на филма и след последното им интервю мисля декември 2015 г. С което му разби сърцето-думи на разочарована жена да не казвам повече.29.02.16 г Барун е в Турция,малко след това при представянето на филм на приятел Саная мина край него без да го поздрави и мисля Маги коментира - Какво нашите любимци не си говорят .Бандата е заедно мисля Гаутам е връзката между тях-преди известно време попаднах на негово интервю на руски разбира се,съжалявам,че не го дочетох така и повече не го намерих.Гаутам разказва за създаването на филма,за екипа работил и за двамата изпълнители-Куши е весело момиче загубило родителите си и преживяло го но Арнав -той не ,неговите очи ,дълбочината на погледа му е нещо извън този свят.Журналистът споделя,че е питал Барун как е успял да създаде такъв невероятен образ -а той отвръща- Всичко беше така премислено а аз просто го изиграх-при което Гаутам казва  -така ли е казал ще отида в дома му да го прегърна-така продължава приятелството им и до днес.

Общи условия

Активация на акаунт